В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 907
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Деси айде имаш и моите стиснати палци да знаеш Praynig PraynigАко е бебчето-живо и здраво ние ще го посрещнем как си му е редът Laughing
Охххх не мога да спяяяяяяяяяяя ooooh!

# 106
Абе сладурки, нали ви казах, че е фикивно. Само заради датата Peace Просто в МД секцио не се прави току-тъй и се иска сериозна документация за целта. Те ще ме приемат, ама аз ще съм си вкъщи Grinning Иначе мога и да ида, ако ме накачат хамавите и домашните ме ядосват Mr. Green Щото аз не съм от тези, които се потискат в болница Wink
Това, което ще изтърпя трудно са всички ужасни процедури по приемане Crazy Висене пред приемен кабинет, после пред анестезиолог..., после, ако предходното секцио не е достатъчно основание за второ такова - поне консултация с ортопед..., после кървища, тонове... Направо лудница е. В най-добрият случай кръвта и тоновете ще ми ги оставят за утре. Абе българска работа - загубена Peace
На всичко отгоре като дадат дата се почерпва и главният лекар, щото видите ли голямо благоденсквие е свършил... Confused
Деси, аз на Иринчето отдавна съм й казала, че ако мъжът й сглупи и я остави аз ще я взема Grinning Голяма хубавица е тя.
Иринка, къде, бе злато я видя таз гуша??? Ама това жените само да си приписваме някакви несъществуващи грозоти ставаме ooooh! Все гледаме да си намираме кусури самички - загубен народ сме, ама карай Wink
Бизу, душа, защо пиеш още магнезий? При твоите седмици... ми и да тръгне бебето няма проблем Grinning
Честно да ви кажа като ви чета (че и себе си) тез доктори на моменти кукувици им изпиват акълите... Ами пусто да си запазим групов билет и да ходим всички да раждаме при Шейли. Хем ще ни е весело, хем труда на мъжа й няма да иде само за едно бебе Wink Ще идем и ще си ги народим австралийчета Sunglasses

# 107
Добро утро!
Десито още не е родила... Добре Simple Smile Деска, стискам ти палци, ако тръгне случайно, всичко да е по вода!  Hug
Джанис, не се ядосвай миличка... Знам, че ти се иска всичко да е готово и да мине по най-лекия начин! Пожелавам ти го! Дано бебчо да изчака татко си!  Grinning
Аз се опитвам да си подредя нещата.. но хич не се получава и май-май някой ще търчи по магазините, докато съм в родилно. В тоя ред на мисли, днес ще ходим за дюшече за леглото най-после, а утре мисля да пренасям леглото при нашите. Така де, поне това да донаглася, ааа и памперси да купя за бебето. Вие какви купувате ?
Иринии, много си хубава, душа! Не знам какви притеснения имаш относно външността си, но изглеждаш страхотно!  Grinning
Бизу, и аз се чудех защо още магнезий... Аз знам, че влезеш ли в 9-тия се спира, щото може да преносиш... ?
Асе, приемам ти предложението да ходим да раждаме при Шейлито - откакто пусна ония линкове за водното раждане, направо ми се прииска да НЕ съм в Б-я....  Mr. Green

# 108
Добро утро!!!
Асе,щом е само фиктивно приемането в болницата ти стискам палци да не се изнервиш много с тромавите процедури там Hug.
Аз нещо се излюпих рано-рано,проснах една пералня,омазала съм цялата баня с препарати и чакам да си свършат работата да отида да ги отмия ,че много ми мирише там... ooooh!Ама тая инициативност от моя страна с това ранно чистене нещо ме притеснява(нали било признак за приближаващо раждане тая къщовност  Whistlingnewsm78.Уговарям бебето да чака 20.08 следобед и тогава да тръгва ,ама ша видим...

# 109
ДУ!!!  Hug
Мъжът ми тръгна на работа и аз отваряйки едно око, не можах да го затворя, докато не проверя ситуацията при Деси. Е виждам, че всичко е наред. Много сме нетърпеливи, мацки. Вече нали сме на финала и нетърпението е както към нас самите, така и към всяка посестрима...
Тен кю за комплиментите  Embarassed ... нали сме си дружки - ако не ние, кой ще ни повдига духа.
Асенце, айде на изпроводяк да ти е ходенето до болница. Всичко да минеш бързо, а най-добре да не се възползваш от "резервираната" дата  Hug
Джанис, виж човек като сподели и как се успокоява. Пиши по-често и днес те чакаме след прегледа.
Бизу, ти си доста напред с материала. И аз бих те попитала защо пиеш още магнезий и дали чакаш нещо, за да родиш? Предполагам, че бебешунко е готов вече, което означава, че можеш да си правиш всичко, което ти се прави, включително да се радваш на прекрасната Софи  Hug А беб, когато тръгне - тръгне. Ти ако родиш август, да не вземеш да ни напуснеш  Naughty
Моарейн, как е ходенето до тоалетна?

Ставам да се оправям, да врътна едно кафенце /как н еми се закусваааа... но няма как беб трябва яде/ и ще ви броя на сутрешен рапорт!  Sunglasses

# 110
Ирини, ами... странно е!  Simple Smile Вчера само веднъж, ама пък днес от сутринта и се забих в тоалетната...С всеки изминал ден организмът ми се държи все по-странно.  А вчера, btw, имах от онези боцкания, докато вървя... този път се попроточиха. Имам още 2 хапченца магнезий, ама мисля да ги спирам вече...  Да ти кажа, нетърпелива съм да се видя с бебко вече Simple Smile  Ти как си?

# 111
Добро утро,мацки Heart Eyes
Десито ме съмнява нещо newsm78Аз все си мисля,че тя ще е от първите WinkСтискам палци,слънце /ако тръгнеш да раждаш/ Peace
Иринии-много прити уомън Peace Heart EyesИ кучето ти е страхотно.Ама като си писала "другото ми септемврийче",та очаквах да видя Спаси /нали и той ти е септемврийче?/ Joy
Джанис,не се коси толкова Hug
Мариам,притесних се като четох,че цените в София са по-ниски от Варна.А за Еконт какви приказки се изписаха,а аз точно с тях ти изпратих нещата.Ама както и да е,радвам се,че са ти харесали Heart Eyes
Муце,много голяма твойта мадама,бре Heart Eyes
Олеееее,ами докато пиша и вие сте наскачали по клавиатурите ooooh! Laughing
Данип,гнездиш ли вече,а? Wink

# 112
Добро и от мен!
И аз съм станала от рано, та прибрах снощното пране, проснах новото, чак и закуска, и мляко с нес си спретнах...

Като ви чета почвам да се радвам на моменти, че съм в провинцията.... Ами никой не ме е бъркал откак съм бременна. Никой не ми предлага секцио по измислени причини, нито пък предизвикване по още по-измислени такива. Какви са тия проверки, просто недоумявам?! Че прегледа за разкритие си е един от факторите, които го ускоряват (разкритието). А пък цитонамазка не се прави по време на бременност и 6 месеца след раждането, защото дава фалшиви резултати - ето, има си и специален подфорум, питайте Мазнейкова, ако не вярвате.
Изобщо.... изводът е, че лекарите станаха все повече търговци и гледат да работят по търговски способи - с удобно (за тях самите обаче) работно време.

Дидка, дръж си на своето! Моя приятелка си ходеше с разкритие още от края на 4-ти месец и си го откара до седмица преди термин!
Иринии, супер си и ти, мацко!
Деси, ако си се разраждала - късмет!
Асе, дано с по-малко моткане се оправиш в болницата!

Айде, бай-бай за сега, ще си чуя детето по телефона и продължавам по така набелязания за днес план...

П.П. Ама много пишете, бе, не мога да публикувам!

# 113
Елс, съгласна съм с теб. И аз се радвам, че съм в провинцията... мен също никой не е искал да ме бърника досега, нито са ми гледали шийката, нищо... Не ми предлагат секцио също така... Като си попитах доктора за съвет къде да раждам ( той не изражда ), и ми каза, че ще изчака да влезя в 9-тия месец и да види бебо как ще е и тогава... Нищо не се споменава за секцио досега, въпреки че бебо си върви по-едричък за седмиците си. Аз и не искам секцио де. Също така и няма да си правя уговорка с никой лекар - като ме свари сварата и отивам в болницата ( само се чудя тук, във Търново, или в Горна Оряховица ).
А първият път като отидох на преглед ( след положителния тест за бременност ), бях с направление за цитонамазка. Докторът изрично ме попита дали ще правим такава, аз казах Не. И така досега не ми е взимана.
В този ред на мисли - Диде, и аз се присъединявам към другите момичета - дръж си на своето! Нека Теди си поседи в коремчето колкото му се иска още...  Hug

# 114
Добро утро и от мен!

Аз пак почти не спах пак, защото бебето от два месеца ми притиска сериозно черния дроб и се будя постоянно от пареща болка, но това да е, още малко остана  Grinning Днес ще тичам пак по задачи само незнам как ще се справя с всички, като и Део (племенника ми) ми е поверен за половин ден. (ще ви кача снимка да видите какво кузоначе е с толкова много гривнички  Heart Eyes ).

Ирини започвам аз да се включвам в дружината. Ще потърся снимките, за които всички говорят, но съм виждала едни твои в албумчето и наистина си толкова нежна и хубава  Hug
Деси и аз влязох сутринта да видя да не би да имаме вече второ бебе  Mr. Green "Каквото сабя покаже" както е думата.
ДаниП всички така говорят за това гнездене, а на мен ми е смешно и си представям как се надупвам като патица, размърдвам си трибуквието като да си направя по удобна дупка за сядане и се отпускам да мътя ... Laughing Незнам каква е разликата от обикновенните ежедневни задължения ама на мен всички ми изглеждате много работни от сума ти време!  Peace
Още нещо щях да пиша ...после  Grinning

Хубав ден на всички и до по-късно Wink

# 115
  • София
Добро утро.  Hug
Отивам да закусваме с Павлето и после - навън. Днес сме си набелязали езерото Ариана с прилежащите площадки  Wink

# 116
Добро утро и от мен Hug
На мен също не са ми вземали цитонамазка и досега не са ме бъркали,доктора ми каза че една седмица преди термина ще ми прави вагинален преглед за да види дали шийката на матката се е отпуснала и чак тогава ще говорим за дата за секциото
Отивам да закусвам до после Simple Smile

# 117
  • София
Добро утро, момичета!
Вие сте чудесни, свежи, мили и добри!
А аз от ден на ден ставам по-кисела, по раздразнителна, все ми се доревава, чакам и едни резултати /не медицински, по работа/, много искам да са добри, страх ме е от разочарование baby_neutral и как бих го понесла.
Грабвам детето и отиваме на преглед да види и то бебка, после по градинките, където намерим из центъра.
Хубав ден! 

# 118
Добро утро, мами! От рано сте станали и досега ви четох, четох Simple Smile
Асенце, стискам палци за днес в болницата! Да не ви мотат с Любчо, а бързо бързо да се преборите с бюрокрацията Simple Smile Аз също ще идвам в Майчин дом, но в 14ч за отворените врати. А сега отивам на запис на тоновете! Целувки на всички и до скоро!

# 119
Оф, хапнах мюсли с кисело мляко. Нищо не ми се яде...  Confused

Моарейн, ами как да съм, мацка... /благодаря за въпроса, както казват в пблицистичните предавания/ Честно да ти кажа снощи не бях никак добре. От дългата разходка бебето зае странна позиция. Някак по-ниско долу в следствие, на което усещах един постоянен дискомфорт и напрежение във влагалището и натиск върху шийката. Това е субективно усещане, естествено, но е достатъчно неприятно, за да си помисля:"Дали пък не се започва?" А на мен не ми е време... Иначе за ходенето до тоалетна - еми ходя си поне по 2-3 пъти на ден.
Джанис, не се преуморявай с бебешора и те чакаме на отчет след доктора.
Адашчо, сега Спаси ако беше тук, щяхме да се прилепим към отбора ви на езерото. Ние много често ходим в Борисовата градина. Хубава разходка !
Уанде, абе в моя живот все септемврийци - мъжът ми е септемвриец, синът ми, кучето...  hahaha Все с девички съм заобиколена. Явно, за да шлифовам лъвския си нрав и да се науча на повече детайлност и търпение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт