В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 903
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Асеее, как така  "ще те приемат в болницата"??? Ще постъпиш там, за да имат основание за насрочване на секцио?
МариП  Hug

# 91
  • София
Благодаря ви момичета от сърце за подкрепата! Много сте мили!

Утре моята си доктор Андреева ще ми каже! Аз на нея най-много доверие си имам. Та Мари, спокойно-докторката е супер професионалист!

Ирини мерси за поздравленията. Утре пак ще искам да ми го измерят в Щерев, днешния доктор каза че е 23, а минимума май е 20  newsm78. И каза "имате един чудесен таз"

Асе и аз това щях да питам, защо ще те "приемат в болницата"?  newsm78

# 92
еееее това затишие, направо ....
десииииииииииии?!?

# 93
Извинявайте, че влизам само да се оплача, но много ми се събра. Постоянно имам контракции и като кажа на доктора всеки път отговора е: Ами нормално е! Да ама мен вече ме притесняват - като ми се стегне корема и усещам чак слепоочията си като стиснати от менгеме и цялата се изпотявам. Усещането не е болезнено, но не е и най-приятното. А бебето си муши главата надолу в това съм 100% убедена... Утре пак ще говоря с доктора - направо си се притеснявам.
Освен това бъдещия татко ме сюрпризира, че ще дойде чак на 14 септември - запазил си бил билет, а даже не ме е питал добре ли е или не... Тогава е рожденния ден на майка ми и ако не раждам, то много вероятно ще е да искаме да отпразнуваме, а не някой да ходи до София за да вземе господина. Освен това майка му и сестра му решили да дойдат на 25 септември в Бъргария - разбира се, че се радвам, че искат да видят бебето ... ама можеха да ни дадат поне един месец да свикнем малко и да имаме възможност да ги посрешнем а не в най-голямата лудница...  Sad В края на краищата за всичко разчитам на родителите ми а те вече не смогват ... чак ме е яд вмомента на приятеля ми  Cry

уффф ... пиша рядко а като го направя толкова отрицателна енергия излях ...  Rolling Eyes

Дидка разсмя ме с чудесния таз  Joy Joy Моя доктор също каза, че имам "перфектен таз за раждане" при положение, че 90 см. ми беше обиколката, когато бях понапълняла...

# 94
Забравих да благодаря на Елс за темичката   bouquet
Janis_J, трудно е но гледай да не се ядосваш - кво да се прави, да не ти пука. сега си мисли само за прекрасното си бебче  Hug

# 95
Приявет, мушмулки  Hug

# 96
Иринииии, дека са ти снимките?!! Само аз съм изпуснала нещо. И още някой май има снимки качени някъде, дето не успях да видя при коремчетата. Няколко пъти ходих да проверя, но не.
Janis, всички сме емоцинирани тия дни...месеци. Изкарай си негативната енергия, не се тревожи за нас!  Hug Стискам палци бебо да реши да излиза след като тати се прибере. Но, ако не стане...важното е да е живо и здраво, пък и след като се появи ще имаш достатъчно занимавки и времето, докато мъж ти се прибере, ще ти се стори отлетяло като миг  Hug

# 97
Здравейте, мамчета! И аз се включвам в нощната смяна! Чак сега се прибрахме с милото - след срещата с приятелката ми ходихме при майка на гости. Аз добре похапнах и сега ми е тежичко! Освен това гледах мача на Левски и страшно се ядосах! Нали съм левскарче и Гонзо като изпусна дузпата и така подскочих, че и бебинка се стресна и тя започна да ме подритва на свой ред отвътре...  Сега поне разбрах, че псевдо треньорът Вуцов си подава оставката, та ще спинкам спокойно! А утре сутрин трябва да ставам рано, понеже в 10ч имам час за запис на тоновете и сега едва ви пиша, едното ми оче е полузатворено  Tired
Дидке, според мен мила не им позволявай да те плашат и манипулират и не им давай да предизвикват раждането! Но утре твоята лекарка ще те посъветва най-добре!
Ирини, имаш най-сладкият кучо на света! Да го нагушкаш и нацелуваш силно от мен! Много е готин на снимката - хем гледа закачливо, хем сякаш някоя беличка е замислил, направо е прекрасен!

# 98
Мона, на предната страница, последния постинг съм дала линкове.
Флуч, и мен ме хвана яд за мача  #Cussing out
Джанис, ако съм на теб, утре ще намеря друг доктор, да си ме прегледа обстойно и да знам какво става. Относно семейните вълнения... абе хормонки сме и неща, които иначе не биха ни впечатлили, сега са в състояние да ни разстроят на макс. Опитай се да се успокоиш, достави с инякакво удоволствие, представяй си хубави неща. А беб ако е решил ще дочака татко си!  Hug

# 99
Като чета какви цени коментират момичетата,излиза май,че Варна е най-скъпият град newsm78 Златни ли ти излезнаха протектора и шишетата?Ако знаеш как се притесних..... Confused

Що бе Уанде така си помислила, аз писах веднага колко се накефих и какъв голем мерак имах.
Ползвала съм и преди Еконт и не беше изненада, хич дори, но ми стана странно, че от Варна до Ямбол е толкова колкото от София до София, ние демек сме на далавера.
А протектора ми лепна на матрака чудесно, шишетата... само дето не съм захванала да се цедя без време тук в Ямбол има само Авент и тук таме някое Чико тъй, че аз други алтернативи нямам освен да се смили някой над мене и да ми поизпрати нещо от големия свят  Hug мерси за което!

Шейле ето че си имала тънкост твойта супичка, доста мераклийска даже ми се струва с този бульон ще да е много вкусна.
Благодаря за рецептата  bouquet!

Соня, благодаря за бързия ти отговор, аз веднага се обадих на сестричката !

Деси , успех миличка, дано да си спокойна и всичко да бъде наред   bouquet !

Данче, това са си контракции  Hug искам и аз  Laughing, но всичко на времето си.

Мари, благодаря ти мила ще предам поздравите ти!
Приятелката ми е вече мама на 4 деца, а колко геройски претърпява всичко, хич не се оплаква Heart Eyes .

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 00:35 от Mariam777

# 100
Oфф, нещо ми се бъгяса компютъра и трябваше да рестартирам..

Такаа..какво щях да напиша  newsm78
Мериам,  и аз я познавам твоята приятелка, толкова ми е миличка МишиМади, много се зарадвах на новината за малката Анна! Надявам се бързо да се възстанови и я чакам с нетърпение във форума!

Диди, наистина дано утре те успокоят във Щерев и всичко да е ОК  Peace

Аз да ви се оплача малко, резултатите ми от микробиологията не са много добри и вярно може да има нещо вярно в думите на Шейлито за тези вагинални прегледи. До преди да ме бъркат се чувствах супер, а сега имам дискомфорт и сърбеж  Sad Те хубаво гледат за разкритие ама ... знам ли

Сега трябва да си слагам някакви глобули Гино Дактарин и да видим..  Rolling Eyes
Иначе другите ми изследвания са добри.
А пък от вчера имам страшни стягания на корема, боли си ме и ниско долу, моята лекарка ми каза да увелича магнезия (пия магне Б6) на 3 пъти дневно?

Дамо утре вече да съм по-добре, че аз не мога все да лежа (по заръка на лекаря). Обичам да готвя, да се занимавам с племеницата  си а и къщната работа неща да изостава, а  с тези болки ми е малко кофти  Confused

Иначе и аз утре трябва да нося стерилна урина, но мисля да го отложа за петък, мислите ли че ще е проблем, не ми се ходи по 100 пъти до тая болница  Rolling Eyes

Уж малко да се оплаквам, а то какво стана...Най се радвам за бебчо Ани, ех че ми иде да я разцелувам тази мама героиня на 4 дечица   bouquet

# 101
Благодаря ви за подкрепата!   bouquet

Аз се успокоих вече, ще се справим някак си...важното е малкото ми бебче да се появи живо и здраво, пък когато е решило, тогава ....
Ирини утре отивам на друг лекар, този при който живот и здраве ще раждам и смятам да настоявам да ми обърне внимание на контракциите. Смятам да говорим вече и за раждането. Peace
Асето защо ще влизаш в болница?  Rolling Eyes Уж всичко чета, но все изпускам нещо...
Момичета като чета какви сте домакини - чистите, готвите, гледате деца и имате време да седнете и да пишете -  Hug страхотни сте!!!
Аз съм се отдала на племенника ми, който е на 7 месеца - доставя ми такова удоволствие. Занимавам се и с магазина на майка ми - зареждам, продавам от време на време и т.н. Правя и бижута от мъниста - това ме отпуска много  Grinning Grinning

Hug

# 102
Диде сигурна съм че твоята си лекарка ще те успокои утре!Особено след като и имаш такова доверие Hug
Janis_J мила не се кахъри!!Важното е двете с бебка да сте добре Praynig
Асе стискам ти палци утре миличка!!!Не зная защо ще те приемат newsm78Малко нереално и безмислено ми се струва!!Дата за секцио може да се насрочи и без да лежиш #Crazy
Bizu аз бях 6 дни с тзи свещички!Помогнаха ми временно,сега пак имам течение!! ooooh!Омръзна ми от него!Предната МБ беше изрядна и нямаше нищо,утре пак ще ми взимат!!
Иринии чудна си миличка и в този двор...мечта ми е и аз да си имам къща с двор,зеленина и кучееее!Твоят сладур е невероятен
Оххх утре съм на лекар и сън не ме хваща!!Сефте  BlushКато знам че ще ставам в 6.30 а няма да мога да заспя поне до 4 и ми иде да се #2gunfireПо-добре да не спя!!Ако сега за един обикновен преглед съм на тръни какво ли ще е ноща преди раждането...майко мила да няма хора около мен...Хайде оставям ви да спинкате!!Утре ще имаме доста отчети и дано да са само с положителни резултати Praynig

# 103
Легнах си аз, ама.....няма, братче, заспиване. И викам "чакай да видя Десито какво е направила". Десиии, виждам те, онлайн си , пише, бре!

# 104
Милите,много сте добри и  Hug Hug Hug zа всички.Тук съм,ей ме. Ми не zнам, може пък да се лъжа, като ви чета, то всяка втора има и контракции и кръст я боли.. Просто, zащото нали ви каzвах, първия път като се усетих ...странно, същата нощ родих. Само дето тогава ми падна и тапата де. Та zатова така и сега очакавам, но то правила няма.. Ма каквото и да е, няма да каzвам нищо повече, докато все някога не съм сигурна, да не ви подлъгвам  Wink
Иначе сме раzменили телфони с Веч, та като има нещо...Но не е проблем и смс да се прати, да.
И, Асенце, много сискам палци ти да си следващата, аz не ща  Laughing .Да, zащо болница?
Лека нощ, целувам ви по коремите.
А, Иринии, да не zабравя, УБАВИЦА БЕ, пу пу..Пожелавам на всички бременни да иzглеждат така.
Джанис, смелост само и спокойствие.
Мона  Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 авг 2008, 01:36 от desi manova

Общи условия

Активация на акаунт