В СЕПТЕМВРИйската дружина първо бебе вече има!

• 14 900
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Мари 8ми е понеделник!!! WinkДа ми е жива и здрава и да изкараме до тогава,че вече не се събирам в кожата си имам чувството че ще се псраскам направо #CrazyИмето ми харесва на мен  bouquet
Ирини аз така си взимам урина всеки път  newsm78Само че без тампон но внимавам много как го правя,че да не попадне нещо от влагалището!!Може би за това до сега не е имало проблем!!!
Нямам търпение да идва утре и да си видя малката шушка моля се всичко да и е наред само Praynig
Едни приятели са се сдобили с бебче-мома 3700 и утре ги изписват от ТИна Киркова!!МИлото майче доста се е разкъсало и е имала много силно кървене TiredНо те и двамата са едри и много високи та е нормално бебка да е толкова голяма да им е жива и здрава

# 76
Ааа и аz вече вzех да се чудя като ви чета. На всяка втора или ще предиzвикват раждане (като го решават от сега  ooooh!  ), или се говори zа секцио по някакви странни причини.
Дидка, не са ти текли води, не ти е паднала дори тапата... Не zнам, ама тъпо ми се струва.
А таzи диагноzа "тесен таz" в днешно време ми се струва смехотворна. Тука такова понятие не съществува, камо ли да е причина zа секцио. Никога не са ми мерили таz. Помня с Кристиян ми го мериха с теzи смешни уреди, но слава Богу, нямах "тесен таz"  Rolling Eyes . Както са каzали момичетата вече, един тесен иначе таz може да се отвори при самото раждане повече от някой широк.Тия доктори си правят точно каквото им иzнася. И май доста прекаляват, zащото направо пращат zа zелен хайвер.
И да ви кажа, от няколко часа почна да ме боли странно кръста. Това никак не ми харесва(аz нали не бърzам).. Но точно тоя тип болка  Thinking  Дано не съм права  Praynig

# 77
  • София
Десенцеее  Praynig, каквото и да е - успех!  Heart Eyes И пиши!!!

# 78
Десенцеее  Praynig, каквото и да е - успех!  Heart Eyes И пиши!!!

И от мен слънце. Hug

# 79
Ето няколко снимки от мен. Ама наистина в лице съм... толкова издута  Sad
1
2
3
   4
а това е другото ми септемврийче  Wink

Деси, дръж ни в течение  Praynig

# 80
  • София
Адаш,  Hug
Деска, ти нали ще можеш да пуснеш СМС, когато му дойде времето?

# 81
Деси имаш стиснати палци и от мен Peace Дръж ни в течение как си Hug Hug Hug
Ирини много свежа изглеждаш и въобще не си подута, я каква мацка си  bouquet

# 82
Деси, женска.... да ни държиш в течение. Аз съм с теееб! Simple Smile Много та целувам! Няма да се шашкаш. Може и да мине. Ако не мине..... супер направо. Ти си си в срок, няма никаква опасност вече.  Hug Hug Hug Hug Снимай само пупата преди това, като за последно Simple Smile
Мари, Аделина много ми харесва  Heart Eyes

# 83
  • Бургас
Стел, как си,бе, секси..ида да кажа с няколко думи за днес- ама всичко си ми е наред, на беб тоже..към 4кг е сега, камо ли после, предлагат ми секцио, щото много ще ме болииии..казах- ще опитам нормално, пък..каквото..много са готини и гинеколога и сестрата..имам им доверие..
Ирка, Шейла, красавици Hug
 Десииииииии, сети се за мен и всичко ще ти е наред:)! Heart EyesСпоко, човяк! Laughing
Чрд на кой бешеее..лелеееееее..да ма извини.. Heart Eyes
Бързааааааааам..Надявам се утре да съм тук.. Hug Hug Hug

# 84
Irinaradeva благодаря ти много за информацията за борсата- след малко ще я  разгледам.
Мамчета, от вчера имам някакви болки като менструални- долу ниско при коремчето, и болки в кръста.При вас да се е получавало така? Това да не са контракции? newsm78 Притеснявам се- помагайте! Hug

# 85
  • София
irinii за бактериите е много странно, защото преди 2 седмици пак пусках стерилна урина и не излезе НИЩО. А аз уж давам правилно-ставам, мия се, средна струя взимам в специално закупена чашка от патеката. Та сега пък се оказва че имам.... newsm78 Е как преди седмица нямах пък сега имам? Е не че е невъзможно, но все пак.

За шийката на матката нищо не ми каза, имам достъчно води и плацентата ми е наред(не е калцирана).

Той всъшностслед като ме мери с пергелите и каза че всичко е наред и няма причина да не родя нормално, каза че иска да види някакъв ъгъл, за което трябва да ме прегледа гинекологично. И тогава каза "Охо..имате 2-2,5 см разкритие, освен това главата на бебето е много ниско"  OBAЧЕ, аз му казах за бактериите в урината чак след като ми каза, че не било добре околоплодния сак(мехур) да бъде за дълго време толкова близо до влагалището в което по принцип живеели много бактерии.
Бе аз вече реших че няма да дам да ми предизвикват раждането и това си е. И аз разсъждавам така-нямам контракции, водите не са ми зитекли, а са достатъчно, плацентата ми все още храни бебето(предполагам), тапата ми не е паднала...за какво трябва да насилвам нещатат!? Нека бебо си избере сам кога! Sad Cry

Утре съм на преглед в Щерев, там поне ме следят по-съвестно и ще видим какво ще каже моята докторка там.

Ох извинявайте, че така ама само това ми е в главата и затова съм таква!

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 22:40 от little_sweet_didka

# 86
EEE Деска, аз за теб влизам, а ти с каква новина ме посрещаш  Hug Ако е писано да тръгва бебчо, дано всичко си мине по вода  Praynig
Аз исках да ти кажа, че се свързах с твоята докторка днес и се разбрахме като се роди бебчо да й се обадя  Peace Направи ми много добро впечатление, защото си вдигна телефона веднага, а по шума от коли около нея, очевидно не беше в кабинета си  Peace Благодаря още веднъж   Heart Eyes bouquet
Ирини страхотни снимки  Hug
Муц, добро тегло сте докарали  Hug
Дидка, гуш  Hug Не го мисли  Wink Ще си дойде  Wink
Асе, мила, отчитай се от време на време, че те мисля  Heart Eyes Hug

# 87
Няма какво да ме мислите мен Laughing То се е видяло, че още ще ме изпреварват Hug
Ааа, ама не е честно така Wink Деска, мен също ме боли кръста - ама нъцки - нищо Rolling Eyes Утре отивам да ме приемат в болницата, че да назначим пустата дата за онова евентуалното Sunglasses дето няма да го казвам Mr. Green Ще се боря до последно да е за 28-ми поне Praynig
За тапата... май Мирката питаше... Душа, може изобщо да не я видиш. Може да си падне тъкмо преди раждането и да не я видиш въобще Peace

# 88
Дидка, съвсем нормално е това да ти е в главата, това да те вълнува и да имаш  нужда да говориш на ТАЗИ тема. Тук е най-подходящото място  Hug Hug и сме насреща да продължим умуването относно разкритието ти! Все пак те поздравявам за чудесния таз  Simple Smile  и чакаме новини от прегледа утре  Praynig
денче, з амен това, което описваш са си 100% контракции. Освен болка имаш ли и втвърдяване на корема, като вълна ли усещаш стягането  и имат ли някаква регулярност?
Да бе, асе, драсвай  по 1-2 реда.

сонче, адаш, благодаря  Blush

# 89
Дидка, нормално е да си притеснена миличка  Hug и ние за това сме тук - да те нагушкаме виртуално
аз в петък съм в Щерев при Андреева, защото Юнакова я нямаше тази седмица и ще видим...решила съм че от този преглед ще  ми зависи съботно пътуване за варна. сега се сещам - нали помните колко време ми отне цвета на количката, а сега съдбоносното решение къде да се роди детенцето ми  Mr. Green Crazy луда близнашка работа
Мона - мерси  Hug
Деси - много гушки и за теб и ако бебчо си е взел решение - най-доброто е  Hug
Иринии - прекрасна си   bouquet просто изглеждаш невероятно

Общи условия

Активация на акаунт