На АПРИЛското буболече, в коша зимен му е тясно вече!

• 14 159
  • 271
  •   1
Отговори
# 195
Честита месечинка на празнуващите бебчета  bouquet
Еммаааа ти сега хубаво на картинки ни черпиш,ама довечера като се видим на живо искам да ми позволиш да отправя една целувки на Сами.....ще ми дадеш ли Wink
arodoet2 изглеждате много красиви и щастливи и тримата!
hrisi_g давам му минерална ,неподсладена вода.....ама ние толкова я пием де Rolling EyesНе гладя вече дрехите му,освен тези,които не минават без ютия PeaceНе изарявам вече!Пюрете все още не ядем!
Много се кефя на момичетата на hrisi_g и  cow такива гъсти и тъмни коси имат!Големи красавици са Heart Eyes

Ние с Дани като излизем към 14 часа и чааааак довечера ще се пиберем ooooh! Първо сме на погача на едно бебче,после с вас в морската и аз като aleks_love да кажа -Дано да ме слушка днес,че иначе.... Confused

Сега се сетих,че и tedi_ip писа,че ще дойде на срещата Peace

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 11:38 от sisee

# 196
ОООО sisee, даже ако искаш ще ти го оставя да му се порадваш и за през нощта  Laughing  Wink  Grinning  Mr. Green  Peace

# 197
ОООО sisee, даже ако искаш ще ти го оставя да му се порадваш и за през нощта  Laughing  Wink  Grinning  Mr. Green  Peace

Емма,Емма....не можеш да му уплашиш ти мене  Grinning В сравнение с моя син всички други бебета ми  изглеждат кротки и неревливи!Ако искате с мъжа ти да останете една нощ насаме,нямам нищо против да го гледам Peace

# 198
  • София
Много се кефя на момичетата на hrisi_g и  cow такива гъсти и тъмни коси имат!Големи красавици са Heart Eyes
 sisee newsm51 включете ни тогава в списъка за булка на един от най- желаните ергени! Mr. Green

# 199
hrisi_g аз не гладя дрешките от втория месец, не изварявам биби и дъвкалки, само шишетата за вода, ама когато се сетя (2 пъти в месеца  Wink)
А за водата още я преварявам, и някой път като ме мързи купувам на Торн Спринг- бебешката за диртектна употреба  Peace

Ние още не захранваме, педи каза от другия месец. Във връзка с това, аз никакви схеми и статий и тн няма да чета. Педи ми изготвя меню и ще следвам него , иначе то 100 вида схеми, 100 вида мнения....все с някое трябва да се почне.Така че ми е по-лесно да си следвам стрикно менюто от педи и това е Simple Smile Hug

# 200
Мерси на всички за пожеланията Hug

Емма, педагогическото захранване е алтернатива на класическото захранване. Според почитателите му това е най-естествения начин да захраниш детето си. Без пюрета и кашички. Просто започваш да го храниш с това, което ядете в семейството /е, разбира се, трябва да се храните здравословно, безсолно и тн/. Започваш с малки парчета и предлагаш различни вкусове. Смята се, че така възпитаваш отношение на детето към храната. Идеята е тази твърда храна да е само за да събудиш интереса на детето в началото, а кърмата остава основна храна. Ето ти малко повече да четеш http://missby.wordpress.com/2008/01/16/solids-pedagog/ и http://missby.wordpress.com/2008/02/22/solids-pedagog-2/

Дано да съм ти била полезна Hug

Ародоет, желая ти искрена и силна любов и много истински моменти със съпруга и детенцето ти, което е просто бонбон Heart Eyes

# 201
Здравейте , момичета !!!

Не съм писала , защото имам сериозни семейни проблеми.Само чат-пат ви чета , но за писане нямам настроение.

Косьо е все същото диване .В този ред на мисли - Сиси , не мисля , че Дани може да ме уплаши. Ела , да видиш моето чудо.

Имам въпрос към момичета , които имаха хемороиди. Излекувахте ли се ???  И с какво ??? Защото на мен ми излязоха преди 1 седмица хемороиди , мажа ги с проктогливанол и вместо да се прибират , те излизат нови. Даже и кръв ми тече от тях.
Споделете с какво се мажете , моля ви !!!

# 202
vercho, благодаря, сега ще чета  Peace
 milenag, дано не е нещо сериозно "семейното разстройство" у вас! Аз май имам хемороид, но не съм много сигурна  Embarassed, с нищо не го третирам, май и не ми пречи (ама може и да не е такова де). Мисля като ходя октомври на профилактичния си 6-месечен преглед при гинеколожката да я питам, до тогава ако нямам проблеми с него-нищо няма да го правя!
  Айде и ние в отбора с кървавата слуз в акото, моля пак да кажете-това на какво се дължи? АБКМ или нещо друго? И ако е АБКМ -може ли толкова късно да се прояви, не трябва ли още от началото да стане? И притеснително ли е или да изчакам следващото аки да видя дали ще има?
 А пък Самуил като си мяучи тука (демек като се лигави и си вие нещо на глас) понякога се закашля, ама мен ме съмнява че се преструва, за да му обърнем внимание-възможно ли е или се закашля от лиги?

# 203
vercho, благодаря, сега ще чета  Peace
 milenag, дано не е нещо сериозно "семейното разстройство" у вас! Аз май имам хемороид, но не съм много сигурна  Embarassed, с нищо не го третирам, май и не ми пречи (ама може и да не е такова де). Мисля като ходя октомври на профилактичния си 6-месечен преглед при гинеколожката да я питам, до тогава ако нямам проблеми с него-нищо няма да го правя!
  Айде и ние в отбора с кървавата слуз в акото, моля пак да кажете-това на какво се дължи? АБКМ или нещо друго? И ако е АБКМ -може ли толкова късно да се прояви, не трябва ли още от началото да стане? И притеснително ли е или да изчакам следващото аки да видя дали ще има?
 А пък Самуил като си мяучи тука (демек като се лигави и си вие нещо на глас) понякога се закашля, ама мен ме съмнява че се преструва, за да му обърнем внимание-възможно ли е или се закашля от лиги?

Емма , за мен е сериозно , даже му върнах халката на мъжа ми , а той пък изкупи розите в един цветарски магазин. Знаеш ли , лошото е , че мъжете като се напият - не знаят какво правят.

За  кървавата слуз в акото , мисля , че ако е еднократно - не е страшно.Трябва да го следиш. Спри да ядеш мл.продукти и ще видиш. Имай предвид обаче , че и в бисквитите също има мляко.

За закашлянето съм сигурна , че е от лигите И при нас е така. Аз питах педито и тя каза , че е от това.

# 204
  • Пловдив
milenag, дано потръгнат нещата при вас, ако го почувстваш така, разбира се Hug Алкохолът е отвратилен съветник! Дано не е стигнал до крайност, която никоя жена не трябва да преглъща!
 За хемороидите - не от личен опит, но от много близък човек - свещички Mastu S, а за по-слаб вариант - Долопрокт ректален крем. За това знам. Почти никога не минават напълно за съжаление Confused Много помагат тези лекарства, но...май всичките са до следващия път. Дано при теб отшумят появите им с времето.

# 205
Sisee  Hug  smile3525 Пиши и Лилито в списъка, пък каквото решат младите... Grinning Много ти е емоционален наистина и какви усмивки хвърля и постоянно е в движение.../гледах клипчетата/, радвай се, че поне нощем спи.
Хриси кю аз не гладя дрешките, преди ги пусках в сушилнята на висока Т, но вече и това не правя. Гладя само два "официални тоалета" - рокли. Вода малката почти не пие, но я варя 15 мин.
Емма, твоят Самуилчо на снимката изглежда доста ококорен. Личи си, че е  hahaha"будно"  Wink дете. Моят син беше същият кокорко , особено по нощите. Тогава бях ей така  #Crazy и аз.
Миленая, пробвай "Пайлекс". Аз имах веднъж преди 4 години и с това се мазах. Дано се решат семейните ти проблеми.

# 206
Емма и Мони кашля ,но за да му обърнем внимание поне така го забелязах,когато никой не му говори или е сам и почва да кашля много смешно.
Milenag и аз съм доста зле,но вече си мисля ,че не са хемороиди при мен.Боли ужасно и кърви ,но като се прибера ще отида на доктор,че не се търпи.Като трябва да ходя до тоалетна и ми се плаче.След едно раждане май доста последствия търпи женския организъм ,но пък си заслужава Heart Eyes даже мисля да повторя  smile3503
Айрийн Hug

# 207
Привет и от мен! Hug Почвам да пиша  smile3508 smile3508

Честити месечинки на всички празнуващи бебоци!

Честит рожден ден на Верчо Много здраве и щастие!! newsm59  bigdance2 newsm18  Party Time

Честито още веднъж на нашата прекрасна булка!!! Да сте живи  и здрави, все така красиви и много, много щастливи!!!

Почва да ме притеснява тази слуз.Има ли още някой като нас?
- много често ли имате слуз, ние през 2-3 дни, питах док - било нормално за кърмено бебе!? newsm78 newsm78

Емма и аз се притеснявам за възпитанието! Confused Confused Искам и аз да стане добър човек, отговорен, да не е лигла и т.н. Да не ми каже утре на 15-16 - гледай си работата и да ме напсува, ама то е казано вече - малки деца - малки проблеми, големи -деца - големи проблеми!!!
Тодоран, браво за захранването! Аз точно това се чудя - как ще разбере туй бебе, че това се преглъща пюрето де, ама не е течно, да не се задави, уфф и аз едни филми гледам... Crazy Crazy

Аз гладя бебка, поне се опитвам де, още стерилизирам, но понякога и мия само със сапун, още преварявам водата, за пюрета - мисля да взема готово като за начало... Че да му хареса на чавето Mr. Green Mr. Green Уж?! newsm78

Очите ни са - кафяви, на моменти зелени , а през скайпа нашите твърдят, че са сини!!! А сега де Crazy Laughing Laughing

Аквариел, радвам се, че всичко е наред!

Ася и Миленаг , да се оправят семейните проблеми бързо!!! Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 16:00 от ЛУРДЕС

# 208
  • Popovo
milenag, дано всичко лошо да остане зад гърба ви и да нямаш повече проблеми. Както е казала Лара, алкохола е лош съветник.
 Хемороиди имам, не ги мажа с нищо, появяват се сами и сами изчезват. Така бях и след първото раждане.
Ема,за кашлицата и аз си мислех, че е от лиги, но тази сутрин и гласчето му беше малко дрезгаво, затова ходихме при док и се оказа зачервено гърло. Изписа ни вит. Ц ампули, калциев сироп и Инфлуцид, който се оказа, че не е за деца под годинка, добре че чета листовките. Звънях и, и ни го смени, това че не ставало за бебета го била пропуснала. Направо ми идеше да  #2gunfire
Сисе, второто може и да ви е момиченце с такава гъста косичка. Mr. Green

Дрешки вече не гладя, шишета изварявам рядко, а водата му е Девин с розов етикет.
Очите му още не са се избистрили на Гого. Пюрета мисля да купувам, поне засега.

И да не забравя, честити месечинки, честито на хубавата булка, много семейно щастие и честит рожден ден на Верчо.  bouquet

# 209
  • Варна
Лелее,днес на срещата ще има само една мома, моята  bowuu  Голямо избиране ще падне  Laughing

за задавянето аз точно затова ще почна да захранвам късно. Малките бебета имат вроден рефлекс да избутват с езичето навън всичко, което попадне в устата. Този рефлекс изчезва около 5-6 мес. възраст. Освен това към 6-тия месец вече стоят по-изправени, което пречи на задавянето с по-гъста храна.

аз все още гладя всичко, това ми е едно от любимите занимания. гладя и на големите.  Peace

milenaq  Hug  Hug  Hug

vercho ти ще практикуваш ли педагогическо захранване?

Общи условия

Активация на акаунт