Никога досега не са ме поздравявали толкова много хора на рожденния ден
Чувствам се мноооого важна ! То не било толкова лошо на 37 
Толкова смеещ се друг път не съм го виждала
Смееше се с глас и пюрето му течеше през устата, а аз го обирах с лъжицата и връщах обратно. Изяде 10-ина лъжички. Чудя се кой ли е измислил морковите оранжеви
Всичко омазахме, но се посмяхме
Така че опита го броя за успешен
Утре (ако не ни мине котка път) ще дояде останалата част от пюрето.
Днес не повръща, но все гледа да е полегнала.
Или поне да му правя фасони... Не може свободното си време (каквото ние нямаме) да посвещава на приятели и други забавления. Поне това е моето мнение...може и крайно нетолерантно да ви се вижда.
Искааааааах и ааааааз
. Иначе сама с двамата, а той да ми излиза по кръчми - определено ще има
Много се дразня от такива несправедливости. Има по-либерални жени от мен, със сигурност има и друга гледна точка.
, стерилизирам само помпата.
Днес не повръща, но все гледа да е полегнала.
И аз чакам много високата темп за да дам лекарство. Тя си свали температурата сама и то много бързо, не знам дали е възможно. Събуди се, 5 мин по късно я мерих-37,3, след 10 мин 36,9....
Май е крайно време и аз да го направя
Точно Ентерола е подходящ при диария-половин или цяло саше разтворено в лъжичка вода
А за повръщането педи ми каза за свещички Вомитусхил, които купих за всеки случай, дано не ми се налага да ги ползвам 
.
!!!
, особено, че се запознах с cenitelkata, tanzen и tedi_ip!!! Айде другата седмица чакаме Стефинка и който още иска
.
.
а каза,че ще си вземат лаптопа и ,че щяло да има нет там и да се влючва,че нямало да ходи да се къпе в морето и щяла да има време....Излъга ни!Забрави ни...пече дупето сега на пясъка,а ние се потим тука заврени по къщите си!
) Една вечер слязох във фоайето, таман прочетох 4-5 страници от старата тема и мъжът ми спешно ме привика горе заради Косьо. Повече не повторих. Картата така ми остана на 1/2 използвана (и то благодарение на децата).

Рекох и аз да вляза да поглееедам, да ама не Препоръчани теми