стартира бг версията на Прелюбодейци!!!

• 39 934
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Цвета на косата е различен, но фигурата и татуировката са си същите, така че за мен няма съмнение, че е същата конгерица. Joy

# 541
  • София
Аз май нямам нерви да я гледам таз гад днес, та май тук ще гледам после преразказано. Че като ги гледам някаква скомина ме хваща, много е гадно, все едно ме е срам заради тях, че така се излагат, а и тая дето си размахваше циците вчера, направо преля чашата.

# 542
  • на село
Може да ме сметнете за задръстена, ама веднага се замислих как ли се чувстват родителите и като я гледат изтипосана в подобно "реалити"

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 20:57 от tatyana_77

# 543
  • София
Е, на нея определено не й пука  Crazy

# 544
Извод - любовница е на Тупарев, който я набутва във всичките си предавания Joy

# 545
Тази вечер няма ли да има предаване?

# 546
  • на село
Май че не не, хвала на Бога!

# 547
Тази вечер няма ли да има предаване?

От понеделник до четвъртък е само.

# 548
Цвета на косата е различен, но фигурата и татуировката са си същите, така че за мен няма съмнение, че е същата конгерица. Joy
Е какво е "конгерица"?

# 549
Хванати в изневяра" - 100 процента нагласено
200 лева взели за снимачен ден статистите в шоуто

Рогоносците и прелюбодейци-те в най-новото риалити по „Диема" „Хванати в изневяра" са платени актьори. Зрителите останаха втрещени от покъртителните случаи на прелюбодейство, завършващи с масов бой и мнозина от тях се питаха действителни ли са тези истории. Оказа се, че целият панаир е уговорен с цел да се вдига рейтингът.

Статистите за шоуто били подбирани от картотеката на филмовия център, която била претъпкана със снимки на кандидати за слава. За снимачен ден актьорите получавали хонорар от 200 лева. Всеки един участник в нагласените семейни драми предварително подписал договор за конфиденциалност с продуцентите. Според една от клаузите в него никой от статистите нямал право да се появява в друго риалити в близките 6 месеца, нито пък да разгласява подробности от снимките на шоуто. В противен случай дължал неустойка от 2000 лева.

Участниците в семейната сага обаче така се вживявали в роли-те си, че изпълненията на някои от тях били достойни за „Оскар". Бурните сцени, в които рогоносците разобличавали своите половинки в изневяра, често предизвиквали гнева на живеещите наблизо. От „Диема" отговарят витиевато на въпроса, истинско ли е предаването, или става въпрос за дирижирани случаи.

мерси

# 550
Не гледах всичко, но прехвърлих тук темата.
Да определено е твърде режисирано.
Но според мен беше ясно предварително, че точно за този тип реалити няма много мераклии за участие.
От втората серия познах "Собственика на автосервиза". Много често лице в публиката на много предавания.

Аз съм гледала американското издание. Там определено дори да режисират го правят по -умело.
Прави сте, по-горе четох сте писали. Твърде голям натюрел и то за първо, второ предаване.
Не ми става ясно какво държат да покажат. и от къде тая хубава техника, за тия хубави образи. В щатското кадрите са къде-къде по-зле. Явно ония там пасти ядат, а ние тук откриваме топлата вода.

Дано се появи и някои истински случаи. Ама....

Последна редакция: сб, 13 сеп 2008, 08:53 от SmaRt

# 551
# 552
  • Самоков
Вчера имах "щастието" да я срещна тази отвратителната с размъкнатите цици. Имаше се и татуровката и всичко и гадния й глас си беше същия просто няма начин да съм сбъркала. Водеше се за ръка с един много колоритен тип целия с обици и синджири, рошав и с бутилка бира в ръка. Въпросния не приличаше на нито един от показаните й любовници.

# 553
  • София
Е какво е "конгерица"?
Незнам, сигурно е хибрид между кон и магарица! Трябва да питаш във Vbox-а. Simple Smile

# 554
Водещият не става, иначе горе долу става

Общи условия

Активация на акаунт