Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 428
  • 357
  •   1
Отговори
# 180
Здравеите май съм позакъсняла с темата аз вече станах мама за втори път преди 3 м но все пак искам да се похваля че отново съм истински щастлива за втори път изпитвам това прекрасно нещо да станеш майка .  Първото ми детенце е момиченце и е на 5г казвасе Добромира и много ми помага А второто е момченце и е на 3м казвасе Станислав

# 181
777, въпреки че са ти отговорили, че това с килограмите е много индивидуално и аз се включвам, защото имах същите притеснения. Аз до 13-та седмица не бях качила нищо а не съм повръщала (само 3-4 пъти). След това от 13-та седмица до края на 8-ми месец +14 кг, а целия 9-ти и 1 седмица преносване нищо, нито грам. Пак се бях притеснила естествено, но си родих 3 кг бебче. Важното е тя да се чувства добре, защото бебето си поема каквото му необходимо от нейния организъм.

# 182
благодаря на всички за успокоенията
мисля,че засега се поуспокоихме след вашите думи,но .........
днес на моята съпруга и е станало лошо и е повърнала (един път) защото цялата къща миришела на печени чушки,а това е една от миризмите към който открихме,че е особено чуствителна.проблема е там,че тя сега се притеснява да не би да не е повърнала от острата и неприятан миризма за нея,а от толкова вече известния летен вирус.притесненията и са главно от това,че непрекъснато чуваме колко болни имало,а и от това,че от известно време не е поръщала дори да е подушила нещо неприятно,макар че за разлика от тоз път винаги си е намирала място където не и мирише
май не обясних ситуацията много добре......
някоя от вас карала ли е този вирус?да каже какви са симптомите особенно ако в момента е и бремнна и тя.
благодаря

п.п други симптоми за вирус няма

# 183
  • на дъното
dobbii Да са ти живи и здрави дечицата,но мисля че си объркала под форума.Ако греша моля да ме извиниш.

# 184
  • Варна
dobbii Да са ти живи и здрави дечицата,но мисля че си объркала под форума.Ако греша моля да ме извиниш.
Peace

# 185
Peace
Peace
Добро утро, аз днес отивам да се взема следващия болничен, ако имам късмет ще накарам доктора и да ме прегледа, така че да ми стискате палци

# 186
Стискаме! Хайде, донеси ни хубави новини!  Hug

# 187
Върнах се, всичко е ОК, отговаряме си на седмиците и дните, малко трудно ни хвана доктора да ни вземе мерките, както каза той шугаво бебе.
И сега да си призная  smile3538 smile3538 smile3538 вчера ме бяха налегнали едни такива лоши мисли, и просто нямах търпение днес да отида на лекар, подраних с половин час. Важното е , че бебчо е добре, ех още 2-3 дена спокойствие

# 188
Е-е-е, браво на бебчо, Нефертити! И на мама, де! Много хубаво, че се развива по седмици и е "шугаво" - значи му е добре.  Hug Айде, другия път да видим пола, а? Wink Щот` ти мислиш, че е момиченце, пък аз залагам на момченце... А да видим, кой ще спечели облога! Спечелилият ще бъде награден с буркан Светлино сладко!

# 189
Нефертити я сподели какъв телевизор си взехте.Насочила съм се и аз към такава покупка ама мъжо ми ме убеждава, че не предавали добре (за кабелна тв. а не цифрова) телевизия.
Лейди ето това е ТВ-то , идеално се гледа, но ние имаме намерение да преминем на цифрова телевизия, а там ще се гледа още по-добре

# 190
Браво на шугавчето в тумбака ти, Нефертити!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Точно по мой вкус ще да е - сладко дивче.  Grinning
Приятна почивка за известно време сега от сдухващи мисли и приятно гледане на новото телевидение.  Hug
Асе, ти печелиш по точки. С другото Асе сте най-близо до бурканите със Светланиното сладко. Crossing Arms

# 191
  • Варна
Nefertity радвам се, че с бебчето всичко е наред  Heart Eyes
Телевизора е много хубав, с мъжа ми искаме над 40 инча плазма, ама там цените отиват към 2 хил.лв.  Laughing

# 192
  • София
Nefertity ,много се радвам на добрите резултати! HugАма ти доста си напреднала вече - браво!На мен ми изглежда бързо,но от опит знам,че за теб времето сякаш е спряло.Пола знаете ли вече.
 А телевизорът е екстра - и ние сме с такъв.

# 193
Nefertity ,много се радвам на добрите резултати! HugАма ти доста си напреднала вече - браво!На мен ми изглежда бързо,но от опит знам,че за теб времето сякаш е спряло.Пола знаете ли вече.
Зори   Hug имам чувството че времето е спряло , отвреме на време ме спохождат едни лоши мисли, ама аз ги гоня, наминавам честичко да  ви чета в мартенската тема.
Пола още не го знаем, то и миналата година на мене лично ми беше все едно какво ще , а сега още повече само искам да е живо и здраво, обаче откакто съм забременяла не ме напуска чувството, мога да кажа убеденоста, че е момиче , знам и как ще се казва дори ... а преди нямах никакви такива усещания, дано да е на добро

# 194
  • София
да милинка,разбира се,че няма значение!Важното е да е живо и здраво,а то ще бъде ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт