Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 411
  • 357
  •   1
Отговори
# 210
Рони, айде че сме много нетърпеливите за новинки от теб.  Hug

# 211
Кой само ни го казва Heart Eyes

# 212

При мен нищо ново. Много ми е сдухано без конкретен повод в общи линии. Даже в момента съм с насълзени очи. Изморих се от нерви и притеснения. Наистина се изморих. Е сега вече ревнах.

# 213
Недееей, радвай се на тумбака, погали го, щото до няколко дни вече няма да е там и макар, че ще преливаш от щастие, гушкайки малчугана, ще ти е една мъничка доза мъчно за шавливото коремче Hug Hug Hug Кога си пак на тонове?

# 214
  • на дъното
Рони,ladybebi ,Алина всички имате и от мен стиснати  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Светле разбирам те напълно имаш една силна успокоителна прегръдка от мен  Hug

# 215
При мен нищо ново. Много ми е сдухано без конкретен повод в общи линии. Даже в момента съм с насълзени очи. Изморих се от нерви и притеснения. Наистина се изморих. Е сега вече ревнах.
Hug Hug Hug Много скоро големия тумбак ще ти липсва, ама за сметка на това ще гушкаш още един малък мъж

# 216
Светле, преди плачеше, че дребосъчко може да тръгне по-рано. Сега, че не излиза.
Когато го родиш (което ще бъде съвсем скоро) жив и здрав сигурно ще се параноясваш, че не реве, когато е гладен.
Сега си избърши сълзите и се опитай да се си представиш нещо приятно - как за първия учебен ден ще изпратите с дребчо в ръце батко му на училище.  Hug Hug Hug

# 217
Светле  Hug
Мога само да кажа, че те разбирам и те мисля /казва ти го човек, който орева всичко вечерта преди да тръгна за болницата/ Сега ми се струва много глупаво и малко ми е носталгично от факта, че не съм се насладила на последните дни от бременността си, но...
Ще ти трябват сили и спокойствие за раждането, после за кърмата. Ти си знаеш разбира се, но те подсещам. Избърши си сълзите и си мисли за приятни неща. Мооого силно те гушкаме и те целуваме с Дени.

# 218
Светле, имаш една силна прегръдка и от мен  Hug Рони, както винаги, ти е  написала точното  Peace А пък Лили... спомни си какво чакане и отчитане в форума беше само...
Важен е крайния резултат. Горе главата, много скоро ще е  Hug

# 219
Всичко, което сте ми написали е вярно.
Но аз наистина се изморих от страхове. Все да мисля дали всичко ще мине наред. Особено пък с тази пъпна връв онзи път...  Confused Просто явно не ми е ден днес. Това е.

Рони, ти кога точно си на преглед?

# 220
След края на работния ден ми е часа, Светле.
Със сигурност ли има увита пъпна връв? Или и това е част от страховете? Hug
Накрая лекарите ще си направят голяма услуга да те хванат и да те оперират от бебе.  Hug

# 221
Момичета върнах се от док.Всичко ни е наред и съм много щастлива.Обаче съм разочарована, че малката калпазанка се беше скрила с е двете ръце, та даже и един крак Crossing Arms Не можахме да се сдобием с диск а само с една черно бяла снимка на хартия- за което пак ни взе пари колкото все едно ни е направил запис Crossing Arms
Важното е че бебка е добре newsm44

# 222
Лейдибеби, важното е, че бебонка е добре, пък дискът не е от такова значение.   Peace

Рони, ами нали на прегледа на видеозона се допусна подобна мисъл - тогава ме гледа докторът от Селена. После в болницата казаха, че не е така, че просто виси пред личицето му. Знам ли и аз на кого да вярвам. Просто ме е страх, това е. А ти непременно пиши като минеш на док. Всички те мислим да знаеш.  Hug

# 223
  • Варна
Лейдибеби, важното е, че бебонка е добре, пък дискът не е от такова значение.   Peace
  Peace
рони хайде чакам новини, и аз цял ден те мисля.
Прегледът ми утре може и да се отложи, защото този път се обадих по късно и всичко беше заето. Но пак им звъннах и ги помолих да направят нещо, защото иначе трябва чак на 13-ти да ходя. И утре ще видим дали ще стане.

# 224
Фивче, и моят преглед е утре, ама чак вечерта, та и аз цял ден ще съм под напрежение.
Ники, отдева се отплеснах - запис на тоновете ще ми правят утре по обед.

Рони,   Hug

Общи условия

Активация на акаунт