Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 396
  • 357
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте и от мен !
Много се радвам на хубавите новини от Рони и Лейди , дано темичката да продължава в същия дух   newsm51
KikiNiki , ladybebi   - благодаря ви за упътванията   bouquet Аз с бременния си мозък забравих да кажа, че всъщност ще идвам другата седмица на преглед / в четв. 11,09/. И на мен ми се струва, че нямам път през Сливница, ама не знам уличките из центъра кои са еднопосочни и кои не  newsm78
За подарък съм напълно съгласна с предходните мнения   Simple Smile Само шезлонг не съм ползвала, защото мойто беше много шавливо / и все още е /, и нямаше смисъл от такива екстри. Ама момъка се моля да е кротък, мама ще му купи  Heart Eyes   Wink
Нефертити , утре сутрин може да пием кафе, ще ти звънна  Hug

# 241
  • Варна
Благодаря за съветите за подаръци! Лампите много ми харесаха и едва ли имат такава. А Ники каква е тази гимнастика, можеш ли да покажеш някаква снимка?

# 242
Добро утро и от нас!
Лейди, Рони   Hug БРАВО за хубавите новини!
Рени, Бени ще бъдете страхотен тандем, вече се и римувате.
Фивър, аз си бях харесала тази http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_106&products_id=800активна гимнастика, но се отказах /поне за сега/. Иначе за шезлонга  Peace гласувам с две ръце. Нашият е обикновен и не е скъп на Бертони, обаче през деня Дени заспива в него и ако я преместя се буди. Много й е удобен. А колегите се чудеха какво да ми купят и са решили триколка с дръжка за бутане и чадърче
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/121/products_id/209?osCs … 4b2ce16c5473f4ef5
Незнам още до колко ще е удобна но другото лято ЖЗ ще я ползваме.
Хубав ден ви желаем!

# 243
  • София
нашата гимнастика е тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2863 и Жори много се кефи на огледалото и на калинката с шумкащи крила.

# 244
  • Варна
Прегледът ми остава за утре в 11 ч. Поне успях да се уредя да не е чак за 13-ти.

# 245
Аз се връщам от тонове. Ами към 160 са, което според док е малко ускореничко, но казва, че е защото наближава раждането и бебчо бил по-тонизиран. Все едно - аз довечера ще си питам и другия док, че някак си не ме успокоиха. Но се втрещиха от подутите ми крака и сто пъти ме питаха за кръвното.

# 246
Но се втрещиха от подутите ми крака и сто пъти ме питаха за кръвното.
А, кръвното ти е добре, нали?  Hug

Ели, отдавна не си писала? Как си?

# 247
Шер ,тази твойта кукла е страхотна !Мнго хубави снимки си и направила  Grinning.Бяха в другата тема, но нама значение .

# 248
Шер ,тази твойта кукла е страхотна !Мнго хубави снимки си и направила  Grinning.Бяха в другата тема, но нама значение .
Благодаря ти много  Hug

# 249
Благодаря ви момичета- и аз не мога да и се нарадвам на бузанката ми Heart Eyes
Алина, за "Сливница" писах че е в ремонт защото повечето пъти това се отразява на съседни улици. Сега по нови данни освен че не е в ремонт "Сливница" , в ремонт е тази улица която е на "Сточна гара" посока "Слатина" (забравих как се казва-  май беше ген. Данаил Николаев).Беше нещо страшно там - не знам до кога ще е ремонта ама бяхме с такси и направихме обратен на първото възможно място и минахме по "Левски". Не знам дали ти е нужна тази информация тъй като аз тръгнах от кв. "Надежда".
Да ви кажа че бузанка по данни на ехографа тежи 1400гр. Grinning Броихме и пръстчетата на ръцете и краката, после док я сръчка няколко пъти за да си махне ръцете от лицето тъй като твърдо исках да си имам снимки, ама наша кукла ги мръдна за секунда и после пак там.
Светле та те на мойта са и около 150-160 удара в минута- аз си мислех че това е нормално.Все пак измервани през УЗ де.Не са ми правили още запис.
Фивър, имаш стиснатите ми палци за утре Wink
П.С. Уфф ква съм смотана - забравих да ви кажа че днес си взех само едните изследвания , тези за "тромбофилии" и да ви се похваля В НОРМА СЪМ !!! newsm44 Обаче имахме още много други ангажименти и не отидох на време в другата лаборатория за  "Антифосфолипидния синдром" и тях утре ще ги взема Rolling Eyes.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 18:17 от ladybebi

# 250
  • Варна
Светле, лейдибейби браво за добрите новини. Светле още малко е изтърпиш, какво има да се учудват че са ти отекли краката. Ще се оправиш  Hug

# 251
Шер, да, кръвното ми е наред.
Сега за прегледа - плацентата е поостаряла, ама ще изтрае още де. Водичката е намаляла, но  това е нормално на края вече. Бебчо си е наред - тежи 3620гр. според видеозона. За първи път му видях много отчетливо личицето - много е хубав. Док каза, че тоновете са му идеални. Обаче... на записа нямам пукната контракция. Нито едничка. След пет дена отивам пак и ако  няма нищо ще си слагам някакво хапче, което би трябвало да поизглади шийката и да ми докара малко контракции. Смята, че липсата на каквито и да било знаци за скорошно раждане са резултат на Магнерота , дето го изгълтах.
Малко ми е криво. Искаше ми се като отида да ми кажат, че ще е скоро... Не искам да пренося.

# 252
здравейте момичета
днес видяхме бебето на видеозон.всичко е наред.даже го дават малко по-голямо отколкото е (с 5-6 ден) беше се излегнало с  рачичка под главата,докторката каза,че засега всичко е ок
жена ми е все по-добре и започва да хапва здраво
пожелавам рпиятна емоции на всички

# 253
Предполагам какво ти е Светле.И аз искам ако може маалко по рано да родя и за това съм много доволна от решението на док да ми е (както той се изрази) "дирижирано раждането" и да се предизвика малко по рано (за всеки случай).Само да стигнем и до там де. Ама си представям какво кълбо от нерви ще съм на финала ooooh!
777, много се радвам за прегледа ви   bouquet Само така да расте бебчо.
Аз пък сега се сетих че и по думите на Марков може би бебка няма да се обърне (седалищно е) и миналото бебе беше така.И Марков каза, че явно нещо ги кара да са така и да не се обръщат.Сега ще кажете че има време да се обърне ама аз си знам че няма, защото вече съм в 7-ми месец и нито веднъж не се е обръщала главично Tired Та нищо чудно и секцио да съм, което не ме радва изобщо- защото съм твърдо за нормалното раждане.Страх си ме е от операции- никога да чукна на дърво не са ме оперирали и даже до преди да родя не бях оставала в болница и мисълта за операция и хилядите му там машини и тръбички ме...  #Crazy Но в името на беба ще изтърпя ако трябва и това- само жива и здрава да ми е. Малее хората (по- точно майките) на какво са готови в името на детето си (дори и още не родено). Grinning

# 254
ladybebi, 777, радвам се за хубавите новини!
Светле, на мен в болницата ми правеха запис всеки ден. Сутринта нямах нито една контракция. На другата сутрин в 8:30 имах бебе.
А това че си го видяла и е много хубав ме разсмя. Спомних си /не знам дали съм го разказвала това../ как към края вече ме пратиха на 3измерния ехограф и на мен ушите ми на 6. Доктора диктува на сестрата и аз понеже вече бях половин доктор се успокоявам щото всичко е наред. И по едно време като почна да върти ниско долу и да гледа нещо и аз се панирах. И в един момент ми обръща монитора и ми показва лицето. Аз ви казвам като се разревах.  ooooh! Доктора в чудо се видя. Имаше един студент грък взе да ме успокоява на развален български... После излизам от кабинета и пак рева. Обаждам се на мъжа ми и му обяснявам, че съм я видяла и е малко грозничка. Щото така ми се видя, една такава намръщена.
Ама да знаеш, Светле, точно такава се роди каквато я видях. Просто беше като на снимка....

Общи условия

Активация на акаунт