Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 391
  • 357
  •   1
Отговори
# 255
Абе Шерче как така грозничка ???? LaughingЯ виж каква красавица си имаш . newsm51

# 256
На мен пък Марти все хубав ми се виждаше,даже си спомням,че като ме изкараха от операционната ревях и виках на мъжа ми -видя ли го колко е хубав?,той ми отговори с да,ама по-късно като си говорехме каза,че му се е видял доста грозничък ама не е искал да ме разстройва  Mr. Green

# 257
Шер, как грозничка бе..., я виж каква хубавица е Hug!

Светле, не се притеснявай, ще родиш - когато родиш!Това е, наслаждавай се на бременността си, че после няма да имаш почивка Peace.

Ритке, изгуби се нещо ти, не  така Naughty!

# 258
Лейди, при мен първото бебе не се обърна до края, а второто до към 7 месец пак така си седеше. Една седмица през януари във вторник Марков ме гледа- седалищно, в четвъртък при д-рката по каса- главично... аз понеже на нея много не й вярвах и си викам че нещо не е видяла. Ама наистина се беше врътнала и си остана в нормално положение до края. Искай от д-рите / освен тоновете/ да ти правят и доплер редовно. Макар че с твоята предистория и без да им го казваш сигурно ще ти правят.  И ако се наложи да те срежат, не се шашкай толкова, не е особено страшно. Като ти сложат упойката и след 5-10 минути бебка изплаква... оттам нататък ревеш от щастие и ти е абсолютно все едно какво ти правят зад паравана. После понаболява, но имаш стимул да се изправиш максимално бързо, за да гушкаш съкровището. Толкова чакани и жадувани са нашите бебенца, че аз лично сякаш бях ампутирана от усещане за болка в този момент. На другия ден тя беше изцяло при мен 24 часа, на третия вече тичах по коридорите, на 4я се чудех защо още ме държат и на 5я им казах, че искам да си ходим и ни пуснаха. Не знам защо в МД държат по 7 дни newsm78

Ооох, Светле, да ти слагат вече това хапче и да раждаш, че те изтормозиха вече. Представям си какво ти е. Като си помисля аз как тръпна и всеки смс като ми изцъка и си мисля, че може да е от теб... Да не говорим как искам да разбера какво име сте му избрали, понеже името на победителя вече е заето от батко му... /може Виктор младши/ Hug Hug Hug Heart Eyes

Трите Хикса- само така да се развива вашия бебок! Жената хубаво да си похапва каквото й се хапва, а ти много да й угаждаш и глезиш!

# 259
Ники,по здравна каса при секцио се стои 7 дни,понеже толкова им плащат.Нас ни изписаха доста по-рано,но епикризите си ги получих на 7 ден,с дата все едно тогава сме изписани

# 260
Милички, я ми кажете възможно ли е толкова рано да усещам бебчо. Миналата година го усетих някъде 19-20 г.с. Обаче сега от 2-3 дена имам странното чувство че някой ме побутва отвътре
П.П. Хеленка и тя не се е отчитала скоро 

# 261
Може, разбира се! Та ти си в 15 седмица! Миналия път почувствах бебето в 18-та, но бях първескиня... Айде, честито! Hug

# 262
Тук съм милички и съм добре Heart Eyes малката се отчита почти всеки ден с по  малко ритничета  което доста успокояващо ми действа  Laughing
Аз в неделя бях на сватба на най - добрата ми приятелка с която сме бременни в едни и същи седмици беше много хубаво и весело и доста по раздрусахме нашите бебки  Laughing на другия ден не спряха да ни ритат и двете ,явно си го връщаха Laughing но ние нямаме нищо против Grinning
В понеделник бях на ЖК и важното е че всичко ни е наред само хемоглобина ми е малко нисък но първо ще се пробваме да го вдигнем с храна а хапчетата по-късно.

Светле  Hug милнка скоро ще е ще видиш Heart Eyes

Шерче немога да повярвам че Вики е била грозничка такава сладурана е просто нямам думи. Heart Eyes

ladybebi, 777, радвам се за добрите  новини ,и дано да е  все така до края Hug

# 263
Нефертити,аз усетих Марти за пръв път в началото на 15 седмица,така че е възможно  Hug

# 264
Аз в неделя бях на сватба на най - добрата ми приятелка с която сме бременни в едни и същи седмици беше много хубаво и весело и доста по раздрусахме нашите бебки  Laughing на другия ден не спряха да ни ритат и двете ,явно си го връщаха Laughing
Hug
Или са ви подсещали да подрусате пак.  Mr. Green
Нефертитче, ме е невъзможно да си получила ритничета. Браво на мъникът за което. Сега ще трябва обаче да го прави постоянно, че да си спокойна.
Фивче, чакаме отчет.  Hug

Светле, поне онези страхове за пъпната връв разкараха ли ти ги от главата с нагледна информация от мястото на събитието - твоят корем, къща на дребосъчкото красив? И какво купи на Вики?

777, време е да пуснеш жена ти да пописва лично във форума. Може и да не е тук, а в отчетните.  Wink

# 265
аз вече я пускам,ама незнам коя сила ще я върже пред компа.дори сега когато и е лошо неиска да сяда прд кома.бяга от него като от чума,но мисля,че скоро ще се предаде и аз обещавам да не преча на разитието и като компютърен специалист

# 266
 Laughing Laughing Laughing, разбирам я. Всъщност и аз у нас не изпитвам никакво желание да сядам пред РС-то напоследък. А аз съм силно пристрастена. В работата държа форума включен, но също не ми се пише особено.

# 267
  • Варна
Хайде и моя преглед мина. Ествествено пак бях бледа като платно преди това, все едно отивам да ме бесят  Grinning
Бебчо се развива много добре, огледаха му всички органи - дробове, бъбреци, сърце, гръбначен стълб, ръчички, крачета. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262533&pid=7410207.
Единственото, което ме притесни е, че имам някаква дилатация на шийката, т.е. малък отвор от вътрешната й страна  Sad. Попитах доктора дали все пак не трябва да си направя серклаж, а той се изрази, че ако на този етап направя такова нещо ще си нанеса ужасна травма на шийката и мога да загубя бебето  ooooh!. Изписа ми куп лекарства, виждат ми се множко - магнерот 3х1; бусколизин 3х1 и но шпа 3х1 и каза много да си почивам. Упрекна ме, че още не са ми направили изследване на влагалищен секрет и почнах да си мисля с това течение да не би да имам някакви гъби или нещо друго. Иначе цервикалния канал бил затворен и количеството на околопл. води нормално. Но това със шийката много ме притесни, той се надява, че на следващия преглед ще се е оправило, но..........
Ами това е, не се чувствам особено спокойна след прегледа  Sad

# 268
Фивче,   Hug Hug Hug. Дано до следващия преглед да има обрат към добро.  Hug Лекарствата не са много. Дано да подействат и да изчистят проблема.  Hug

# 269
Здравейте момичета. Аз се върнах от изследванията и съм на ръба на отчаянието Cry Нали ви казах че днес ще си взема резултатите от АФС-то ами то ги и тях:

Антикардиолипинови антитела:
IgG 3,8 при референтни до 22 GPL
IgM 0,7 при референтни до 11 MPL

Анти бета 2 GP I:
IgG 1,0 при референтни до 20 U/ml
IgM 28,5 при референтни до 10 U/ml

Направо не знам нито какво точно значи нито нищо.Звънях на Марков по тела и му издиктувах и той ми каза че е късно за аспирин (значи сигурно съм с АФС) и ми каза по често да ми следят тоновете.Е да ама предния път когато още не бях ги пуснала изследванията ми каза че дори и да влеза в болница по рано (ако съм с АФС) и всеки ден да ми слушат тоновете няма гаранция защото можело да стане през нощта примерно Cry Не знам какво да правя , постоянно плача- много ми е тежко при мисълта... ами освен всичко се оказвам с имунологичен проблем така ли? Какво значи това- как ще протече живота ми от тук нататък?Има ли риск и за мен? Толкова въпроси а няма кой да ми отговори.Отидох в Майчин дом за да говоря с д-р Кременски но беше една доцентка там и си ме прати при Марков - с който не можах да се видя лично защото не беше на работа.А знам че не всеки акушер разбира от тези неща и не може да ми даде компетентно мнение - това още повече ме съсипва Cry Извинявам се предварително но просто исках да споделя. Ники моля те кажи ми при теб какви бяха резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт