Кореместата тема :хайде на големите шкембета и дупета - 3

• 19 376
  • 357
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
"Замъчи се Божия майка, божке ле, коладеле, от Игнажден до Коледа..."

Светле, мислех, че само в народните песни го има тоя вариант, ама ти явно си решила да надминеш и Богородица по продължителност на болките. Сега си лягам, а ти, ако си добро момиче, утре сутрин ще имаш новина за целокупно изнервения форумски и домашен народ.  Mr. Green

Hug, кураж и сила и още мъъничко търпение!

Стиснати палци за всички останали, които имат малко повечко време до финала!

# 316
  • София, "Младост 3"
"Замъчи се Божия майка, божке ле, коладеле, от Игнажден до Коледа..."

Светле, мислех, че само в народните песни го има тоя вариант, ама ти явно си решила да надминеш и Богородица по продължителност на болките. Сега си лягам, а ти, ако си добро момиче, утре сутрин ще имаш новина за целокупно изнервения форумски и домашен народ.  Mr. Green

Hug, кураж и сила и още мъъничко търпение!

Стиснати палци за всички останали, които имат малко повечко време до финала!
присъединявам се към свежия хумор и пожеланията
обичаме те и те чакаме бебешок!

# 317
Светле,вече не се стърпях да не пиша!
Няма нужда да копирам Лилибон тя ти го е казала.Аз само ще се присъединя към палцестискането.Много мъничко остана.Скоро ще си гушкаш бебо!
Късмет и на всички останали бременелки.Аз надничам при вас и искренно се радвам за всяка една!

# 318
# 319
  • Стара Загора
Светланке утре тръгвам за Варна...ще се върна в неделя...ти не ме чакай..раждай си спокойно Mr. Green
Моля ронката да ме уведоми поне с едно смс-че ако недай си боже Светланка роди този мързелив Крали Марко Mr. Green

# 320
  • София
Светле,стискам палци !!! Hug

# 321
Светле, имаш стиснати палци и от мен миличка, леко и бързо раждане Peace и най-здравото и хубаво бебче на земята!

И да ми пуснеш един смс като затръгваш, ако можеш разбира се Hug.

# 322
Светле  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тази седмица ще да е великото събитие...
Леко и бързо раждане!

# 323
Ха така значи викаш Светле болки пък господинчото го няма никакъв ,а аз цяла седмица ти повтарям скоро ще е ще видиш Laughing ама то си е баш така ,а и с толкова стиснати полци и толкова чакащи лелички как не му е неудобно на твоя юнак незнам .
С теб сме миличка и чакаме страхотната новина Hug Praynig Heart Eyes

Nefertity и аз така мила на преглед съм в понеделник и ме тресе от сега ,май така ще е докрая от преглед на преглед ,но нищо де важното е новините да са добри  Hug

TALETO радвам се ,че и твойте новини са добри мила Hug

Рони радвам се за всичките ти малки бременни неразположения  Laughing  Hug Heart Eyes

И аз съм добре малката госпожичка в мен засега успява да ме успокои с някой друг ритник ,а и прегледа ми наближава надявам се да имам добри новини с които да се отчета.

# 324
Присъединявам се в палцестискането за Светлето и малкия мъж Peace. Светле айде вече е време , ко го бавиш, да не стане някой мързеланчо Mr. Green

# 325
Е, аз пак не раждам!  Mr. Green
По-интересното е друго. Че по всичко описано в книгите с тези симптоми и болки и  разкрите трябваше да съм родила вече. Пише и че до три дена след падането на тапата се ражда. Е на мен ми пада от понеделник. Хи хи хи. Моето бебе явно иска да опровергае написаното по книгите. Въпросът е, че и докторите мислят така, както пише в книгите. И че все ми казват, че скоро ще съм родила. Ам на бебчо явно и за мнението на докторите не му пука особено.  Mr. Green Тновете му са добре, плацентата не е престаряла, има си и водичка, така че според док няма нужда още да се предизвиква раждане. И ще си го чакаме да се реши. И да дебелее още...  Mr. Green Което явно и с удоволствие прави.

Хеленка, снощи пак четох, че при предно прикрепена плацента бебето се усеща по-рядко.  Peace

Лейдибеби, ако не се лъжа,вие в началото на 9-ти месеце ще я вадите принцесата, нали? Още мъничко остана. ще видиш,че всичките ти тревоги ще останат някъде далеч зад вас.  Peace

# 326
  • Варна
Единственият логичен извод от ситуацията със Светлето е, че малък бебо си е избрал дата и си я чака, въпреки всички опити на мама да го изгони от топлото му гнезденце.  Mr. Green

Всичко ще е наред момичета, търпение му е майката!  Hug

Ladybabi, поуспокои ли се малко? Нали следите бебка? Колко седмици трябва да изкарате още - 6?

# 327
По планове мислим към 36-37 седмица да я вадим (само живи и здрави Praynig).Ако ме питате мен аз мисля че е по- добре малко по- рано да я извадим към 35 седмица например, но док не иска да рискува.Макар че за мен риска е по висок ако изчакаме периода в който се е случило предния път. Уфф искам вече всичко да приключи благопоучно и да се радваме на малка бебка Heart Eyes

# 328
Момичета току що ми доставиха Апаратчето за тонове Grinning Не вярвах че ще дойде.Значи да кажа - мисля че Нефертити ме пита , през Ebay си го поръчахме и по- някаква случайност го намерихме чисто ново за 8$ но с доставката ни стъпи 50 лева- малко тъпо че повече пари отиват за доставка ама кво да се прави. Сега само трябва да си купим батерия (от тея по странните - не мога да се сетя как се казват) и ще го пробваме.След като го пробвам веднага ще ви кажа как се чува. Ето го как изглежда (Но е без допълнителните дискове и прочие- иначе е чисто ново):
http://www.amazon.com/gp/product/images/B000YJ6GCI/sr=8-15/qid=1 … 16717&sr=8-15

# 329
  • Варна
Да ти е честито! Мисля, че сега много от тревогите ти ще намалеят и изчезнат, само дръжте запас от заредени батерии в къщи! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт