Някой знае ли до кога е в отпуска д-р Славчев?
с четвъртък като бях при него каза, че било до утре т.е. до петък.
но докато ме приемаха в болницата с мъжа ми си говореха, че декември щял да взима някаква по-дълга, но за кои дни точно не знам.
А да си допускала, че винаги може да се обърка нещо при раждането, да не дава Господ.. не е нужно да си имала проблеми през бременността. На мен не ми се е случвало доктора да ми мирише на парфюм, да обърка нещо или да имам какъвто и да било повод да го нарека псевдо доктор. ..малко е крайно това, което си написала. Помагал ми е в много сложни ситуации, без да е бил длъжен да го прави. Към този човек мога само да изпитвам огромно уважение и всеки път, когато го видя да се поклонявам до земята, а дори още не ми е следил бременност..поне не до край или пък водил раждане. За жалост имах "късмета" да преживея 4 аборта, 2 от които се случиха, откакто се прехвърлих при него, но той не е Господ и не всичко зависи от доктора, колкото и да е добър той. Преди да обвиниш е добре да помислиш, защото в случая не говориш за някой посредствен доктор-идиот, а за човек, който е доказал всъщност колко може и колко знае. Спирам до тук, но мога още доста да пиша. Съжалявам за случилото се!
Но не си ли прибързана в заключенията LadyVarna? Много е лесно всичко да се препише на Доктора ( едва ли болката намалява, а и какво точно се е случило си знаят в родилната зала).
Второ термина може да не го е определил понеже въпросната ти приятелка може да не знае с точност последния си цикъл...(има ги всякакви)... И трето, докато не се роди едно бебе пол и килограми не могат да се кажат с точност.... Наистина случката е неприятна, но ти не си била там и не можеш да съдиш, това е най-лесното в този момент.
Препоръчани теми