Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium

Тцъ.Точно това е,че мойте са като нейните,и затова твърдя,че ми изглеждат естествени. Rolling Eyes Златка аз мн си я харесвам,обаче не мога да си кривя душата,че не са й виснали.

Славенце зимам те с тея цици  Mr. Green Hug

# 526
Златка при Сердев.С усложнение на едната гърда.След малко ще покажа снимка на която се вижда.

Аууу, Сердев  ooooh!
За него само лоши неща съм чувала.

Те даваха преди години предаване с този лекар Сердев, как една жена загуби и двете си гърди заради него. Беше инжектирал гел в гърдите и се беше получили много тежко усложнение.

# 527
# 528
ай де и аз да се включа Laughing на Аксиния циците  по ме кефят от на Златка Crazy

баба ти Лили,как можа под такъв ъгъл да я снимаш,много збръчкосана Laughing спор няма ,че пее жената Peace

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 17:41 от Морска

# 529
То тук само една анкета залипсва с тия цици!  ooooh!  Tired
Но иначе на мен ми харесват повече на Златка!  Peace

# 530
# 531
  • гр. Пловдив
...баба ти Лили,как можа под такъв ъгъл да я снимаш,много збръчкосана...
А бе да ти кажа, какъвто и ъгъл да бях избрала все тая.  Laughing
Голям концерт направи жената.

# 532
На третата снимка Анелия е одрала на майка си физиономията. Чак се зачудих тя ли е, не е ли тя.
Пък по спора с гърдите... на нито една не ми харесват, честно, за естетика и дума да не става. И все пак Т. Велинова е недостижима в това отношение. Twisted Evil

# 533
Хайде и от мен сравнителен коментар за циците на Аксиния и Златка. Тъй и тъй нямам запис в тази тема, и понеже видях и ненамалената снимка.  Laughing

Няма да коментирам по принцип мнението ми за силиконовите гърди, само като сравнение между двете. Циците на Златка са като на зряла жена, а тези на Аксиния като на момиче току що излязло от пубертета. Не мислимо е да се сравняват.

# 534
На мен на Златка повече ми харесват. Изобщо, Златка е къде, къде... Пък и не мога да си я представя с циците на Аксиния, някак си.  Laughing

# 535
  • при Arctic Monkeys
Сердев е окепазил бая народ. справка - форумите на Тялото.и на двете ми харесват.

# 536
# 537
раждала е жената,ще отслабне Mr. Green

# 538
И аз да си кажа че на Златка циците мнооооого повече ми харесват от тези на Аксиния. Но на Теди Велинова  ooooh!..............................направо са си направили гавра с нея, много зле!!!!!

# 539
Аре някой, дето е на ТИ с фотошопа да избара един колаж с тялото на Златка и циците на Аксиния, че да се посмеем малко....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт