Звездни компромати - 29 част

• 45 447
  • 578
  •   1
Отговори
# 540
 Аз мисля, че разликата в гърдите на двете идват освен от разликата в кубиците, така и от начина на поставяне на имплантите. На едната са надмускулно(Златка), а на Аксиния са подмускулно. На мен по-ми харесват на Аксиния. Само не ми харесва, че хич няма ареоли и зърната и са все едно щръкнали от нищото..По-женствено е с ареоли, все пак...

Златка пропуснах да я видя гола..Ако някой иска, може да ми метне снимката и на ЛС. Недопустимо е силиконови гърди да са виснали. АКо ще е така, по-добре да са естествени  Wink

Иначе е ясно, че всички гърди имат разлика когато са със сутиен и без сутиен. Особено естествените  Wink

П.С. Благодаря на Славче Авче за предоставената снимка  Wink   bouquet

Последна редакция: чт, 04 сеп 2008, 21:42 от БУБА

# 541
Минавам да напомня,че ако на някой му се гледа отслабналата с 23кг и нов бюст Стойка,Шоуто на Азис започна. Mr. Green

# 542
Аз ще гледам. Тоя кютюк Азис не го трая, ама ми стана любопитно за Стойка  Mr. Green

# 543
  • при Arctic Monkeys
и на мен  Crazy
балетът му е супер зле. в смисъл мацките са яки, ама тва за синхрон нивгаш не са чували.

# 544
Пак ше му вдигнем рейтинга на Азо  Crazy

# 545
Пак ше му вдигнем рейтинга на Азо  Crazy

Мани.
Че и Алена трябва да изтърпя. Tired

# 546
Иии, и аз опущих Златка  Close Някой може ли да ми я прати на лични? Като цяло й харесвам циците на девойката ... да не повярва човек, че са правени от Сердев.

# 547
еййййй забравих да гледам Азис и Стойка най-вече.....наистина ли изглежда страхотно сега Стойка?

# 548
Да, добре изглежда  Grinning И даже говори по-добре. Поне аз не чух мИсо и пИпИруди да споменава  Laughing

Обаче гърдичките и ми се сториха много мижави като за тунинговани. Азис отбеляза, че явно преди нищо е нямала щом сега 320 кубика изглеждат по този начин (демек малки  Laughing )

# 549
Имаше един момент в ББ.Когато обличаше някакви найлони,и от прореза за ръката й се видя едната й гърда.Опитвам се да намеря снимката,ама никакъв успех. Crossing Arms

# 550
Сякаш помня. Не бяха хубави като че ли  Thinking Върти ми се, че бяха някакви заострени, не особено стегнати и прелестни гърдички  newsm78

# 551
Сякаш помня. Не бяха хубави като че ли  Thinking Върти ми се, че бяха някакви заострени, не особено стегнати и прелестни гърдички  newsm78

Правилно ти се върти.Мънички,заострени мини гърдички. Blush

# 552
Така ли изглеждаше?

# 553
Така да

# 554
еййййй забравих да гледам Азис и Стойка най-вече.....наистина ли изглежда страхотно сега Стойка?

Споко, и аз не гледах, но утре вече ще е качено във вибокса.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт