Проектирай, ремонтирай!

• 61 099
  • 650
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Джиджа, и ние ще преграждаме по подобен начин

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1199/1959059803.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/746/2130548294.JPG

Само че при нас самата секция играе ролята на преградна стена
В П-образното празно пространство ще е кухненския бокс

# 166
Джиджа между хладилника и шкафа до него така ли ще стой празно? Ако е така по - добре направете шкафовете плътно до хладилника. Тъй като мястото не е много може да се направи от тези шкафове за бутилки, който се издърпват напред. А иначе разположението е добре, на мен ми харесва.

# 167
  • Бургас
beru6ka - разбрах какво имаш предвид  Hug Ще го начертая да видя ще стане ли добре ....

BubolecheMeche - да, ще бъде по поръчка - ама още не съм ходила да търся фирми и т.н. и да ми чертаят проект. Предполагам, че ще има промени във шкафовете, защото си има специфични неща, които не знам  newsm78 
За комина си мисля, че даже и да вземаш готови шкафчета - трябва само да си намериш плоскости със същият цвят и да го "облечеш"

Джиджа - ако е естествено продължение на кухнята, даже и без да се "облича" в плоскости - ще стои добре, според мен. Ама в моя случай - седи като кръпка....
Ще пуснеш ли точните размери на стаята си? Щото и нашата е толкова и ми се вижда малко мястото за преграждане!!!

# 168
Аааа, beru6ka, няма да е така, ще уплътня всяка ниша  Mr. Green Исках засега да чуя мнения относно преграждането, тъй като за мен е приемлив вариант, но мъж ми смята, че ще станат 2 кутийки  Confused Така или иначе ще показвам какво правя и докъде съм стигнала, за да изказвате мнения Simple Smile И на теб и на змейковица, и на BORI благодаря за отговорите  Hug

змейковица, получило се е добре с преграждането-има въздух Simple Smile

BORI, стаята е 25 кв.м., грубо 6 на 4  Rolling Eyes Малко е, не е много...  Confused Проблема е, че малката стена в холската част е 3м, т.е. холската част ще е около 10кв.м., което май е малко...може би ще стои наистина като кутийки... Rolling Eyes

# 169
Laleva80  http://www.download.bg/index.php?cls=programs&mtd=List&q … amp;g=&order=
ако директния линк не тръгва,регистрирай се в сайта  http://www.download.bg
калистоБлагодаря ,свалих си програмата

# 170
  • София
beru6ka, а 4 котлона нужни ли са ти моите 2 са ми абсолютно достатъчни? печелиш място така.
С каква програма ти е правен проекта?

Джиджа, имаш предвид че при "класически" телевизор (тези с тръбите, кинескопите) дълбочината 45-50 см на шкафа.  с толкова ще скъсиш ...
...ако има вариант бих разменила кухнята и хола: до врата Г образна кухня пред балконския прозорец масата за хранене под другия прозорец холната гарнитура и където ти е абсорбатора секцията

# 171
Джиджа, имаш предвид че при "класически" телевизор (тези с тръбите, кинескопите) дълбочината 45-50 см на шкафа.  с толкова ще скъсиш ...
...ако има вариант бих разменила кухнята и хола: до врата Г образна кухня пред балконския прозорец масата за хранене под другия прозорец холната гарнитура и където ти е абсорбатора секцията

Да, ТВ-то си е в секцията и така или иначе се губят тези см. А относно кухнята...на мен повече ми харесва така, а не като се влиза в стаята да се "минава" през кухненската част. Но така или иначе няма вариант да се мести кухнята, тръбите са на срещуположната страна  Peace

# 172
beru6ka, а 4 котлона нужни ли са ти моите 2 са ми абсолютно достатъчни? печелиш място така.
С каква програма ти е правен проекта

Това питане май не е към мен. Моя проект за кухнята е все още само в главата ми  Mr. Green . Обаче вчера точно това коментирахме с моя мъж - за бъдещата кухня дали да има 2 или 4 котлона. Сега сме с една печка с 2 котлона и ни е напълно достатъчно. Не мога да се сетя когаще ми потрябват повече от 2 котлона наведнъж.

# 173
Aз съм харесала плот с 3 котлона. Готвя често в една по-голяма тенджера, която посмъртно няма да се вмести в зоните на котлони двойка. Моят вариант е това:

# 174
Момичета, имам едно питане: Може ли обикновена микровълнова фурна да се направи да изглежда като вградена. Моята е почти нова и не ми се купува друга, а в проекта, който съм направила съм си я харесала вградена, най-вече заради това, че пести място от работния плот така. Отворите за вентилация на моята са отгоре.
Джиджа, харесва ми твоя проект. Колко голяма ( размери) е кухненската ти част?

# 175
beru6ka, в онази част между шкафовете и хладилника мисля да сложа нещо такова:
http://vivainginering.com/admin/datafiles/10_tc-266.jpg Но по скоро да си слагам там чиниите, не да служи като отцедник  Blush

lorka barborka, мерси Simple Smile Но ще слагам още работи, че шкафовете са ми малко. Мъж ми казва, че съм била нахална  Laughing Laughing Laughing Гледайки проекта, стената зад преградната секция е около 3.10, другата стена е 4.20, а стената с прозорците и масата е около 3.70.
Микровълновата може в горен шкаф да я сложите само, като рамка, но да има малко разстояние наоколо. Нашите уреди-пералня, съдомиялня, микровълнова и печка си ги имаме и ще ги "стъкмяваме" така. С вратички  отпред ще са съдомиялнята и пералнята.
Имаш ли показана някъде кухнята?

# 176
beru6ka, в онази част между шкафовете и хладилника мисля да сложа нещо такова:
http://vivainginering.com/admin/datafiles/10_tc-266.jpg Но по скоро да си слагам там чиниите, не да служи като отцедник  Blush

Точно такъв тип шкаф имах предвид и аз. Изглежда ми много удобен. Аз така мисля да направя единия вграден гардероб, който имам. Там си държа разни буркани и консерви и понеже е дълбок сега като трябва да взема нещо навътре трябва или да извадя половината неща и после да ги върна или да се навра до половината в шкафа. А така само издърпваш и си вземаш каквото ти трябва.

# 177
Аууу, много съм боса, имало толкова много такива фнкционални шкафове  Embarassed И за други неща има-малки, примерно за подправки  Crazy  Heart Eyes

# 178
Малко тъп въпрос ще ви задам,ама съм нова4ка Embarassedи още не съм много наясно.Искам да ви питам после цветовете ,а и самите мебели  същите ли са както при проектите, или в последствие внасяте някакви промени?Защото малко трудно ми се вижда "координирането' между това на проекта и това,което реално може да се открие по магазините!Дано сте ми разбрали правилно въпроса! Embarassed

# 179
dilandii, при мен нищо не е ясно относно цветове, модел, стил и...изобщо всичко  Laughing Пък и програмите нямат чак толкова богата цветова гама и т.н., за да се получат точно същите мебели, кухни и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт