Проектирай, ремонтирай!

• 61 060
  • 650
  •   1
Отговори
# 255
  • Тук и сега
Диди, последното е станало супер Hug Е, малко шкафчетата ще са по-различно, но и ние още не знаем как. Мисля да си сложа гръб между горните и долните кухненски шкафове, съответно и на комина, че да има местенце и за хлебарките Grinning
Хладилника няма да е до вратата, а на другата стена. До комина първо ще има шкаф с чекмеджета, после хладилника, после една 30 см. стеничка от гипсокартон, която ще скрие хладилника. Тя ще е с някакви дупки, през които мъжа ми иска да прокара осветление. Нейното продължение мисля да е пак 30 см. дълбок барплот/само че не заоблен, че няма да се връзва/, върху който да си сложа пилон със стойка за плодове.

Диванът с масата е станал супер и в кафяво много ми хареса. Диди още веднъж хиляди благодорности. Hug

# 256
murzel , радвам се , че съм помогнала.  Grinning А формите и шкафовете не ги гледай , важното бяха размерите и цветовете , ако съм ги улучила , за да можеш да добиеш нагледна представа.
Пък като завършите замисъла , може да се похвалиш !
  Peace

# 257
  • на кой му пука, майна
Ето и няколко варианта на моя проект за кухня. Кой ви допада най-много ? Четворката котлони всъщност ще са двойка, сложих четворка защото в програмата няма двойка

по-голям размер на снимката

Свободното място над фурната е за тв. предвидено

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 12:55 от doniboni

# 258
  • София
Определено съм за втория вариант Peace

# 259
А хладилникът къде е ?

# 260
Здравейте на всички!С голям интерес следя темата,защото и нас ни предстои скоро ремонт на кухнята.И аз искам сама да си я проектирам,но не мога.Изтеглих си тая програма ALNO AG Kitchen Planner,но не тръгва. Излиза ми ето този надпис THE COLOR DEPTH MUST BE SET TO 32-BIT! FOR DETAILS HAVE A LOOK IN THE VK3 ONLINE HELP!-някои може ли да ми каже какво означава и как да накарам програмата да тръгне newsm78?Моляви помогнете ми!
А каква друга програма мога да използвам?

# 261
  • на кой му пука, майна
А хладилникът къде е ?

Хладилника се вижда на третата снимка, отстрани на масата. Пада се да е в ъгъла между двете стени. Стаята си е само кухня, с трапезна маса и столове и хладилник. Мислех хладилника да го вградя в шкаф, но ще ми отнеме място от кухненските шкафове и се отказах.
Шкафа след мивката е за вградена миялна

# 262
Здравейте на всички!С голям интерес следя темата,защото и нас ни предстои скоро ремонт на кухнята.И аз искам сама да си я проектирам,но не мога.Изтеглих си тая програма ALNO AG Kitchen Planner,но не тръгва. Излиза ми ето този надпис THE COLOR DEPTH MUST BE SET TO 32-BIT! FOR DETAILS HAVE A LOOK IN THE VK3 ONLINE HELP!-някои може ли да ми каже какво означава и как да накарам програмата да тръгне newsm78?Моляви помогнете ми!
А каква друга програма мога да използвам?

Вероятно трябва да промениш настройките на монитора си-
Properties >Settings> Colour quality > 32 bits

# 263
doniboni , на мен ми харесва третата снимка.Единствено бих сложила микровълновата над фурната.Тя така или иначе е на същата височина , а в момента стои някак изолирана.

# 264
  • на кой му пука, майна
doniboni , на мен ми харесва третата снимка.Единствено бих сложила микровълновата над фурната.Тя така или иначе е на същата височина , а в момента стои някак изолирана.

Редактирах си горния постинг със снимките и прибавих още един проект- 5-та снимка. Това ли имаш в предвид ?

# 265
# 266
Ето и няколко варианта на моя проект за кухня. Кой ви допада най-много ? Четворката котлони всъщност ще са двойка, сложих четворка защото в програмата няма двойка ................

Харесва ми най-много последния 5 вариант, като според мен би било още по-добре и горните шкафове да са със светли вратички, или поне една от тях. Много хубав проект! Peace

# 267
  • на кой му пука, майна
5-тия вариант наистина стана сполучлив и на мен ми допада  Simple Smile

pazzza, цветовете ще ги мисля накрая, докато реша кой вариант /а ще има и още/ от проектите да избера, докато се започне с реализирането ще си сменя 99 пъти мнението и за цвета  Mr. Green

Решила съм кухнята да си я направим /изработим/ сами с мъжа ми  Simple Smile
Тук в Пловдив има фирма за разкрой и обкантване на плоскости от МДФ и ПДЧ със страхотно разнообразие на цветова гама.
Трябва много прецизно да си сметнем размерите и те ще ни я ракроят, после само ще сглобяваме  Simple Smile Ще ми излезе в пъти по-евтино  Simple Smile

# 268
Прекрасна и полезна тема

# 269
5-тия вариант наистина стана сполучлив и на мен ми допада  Simple Smile

pazzza, цветовете ще ги мисля накрая, докато реша кой вариант /а ще има и още/ от проектите да избера, докато се започне с реализирането ще си сменя 99 пъти мнението и за цвета  Mr. Green

Решила съм кухнята да си я направим /изработим/ сами с мъжа ми  Simple Smile
Тук в Пловдив има фирма за разкрой и обкантване на плоскости от МДФ и ПДЧ със страхотно разнообразие на цветова гама.
Трябва много прецизно да си сметнем размерите и те ще ни я ракроят, после само ще сглобяваме  Simple Smile Ще ми излезе в пъти по-евтино  Simple Smile
Успех! Предполагам за Съливер става дума? Мъжа ми работи с тях и наистина имат огромно разнообразие!

Общи условия

Активация на акаунт