Проектирай, ремонтирай!

• 61 066
  • 650
  •   1
Отговори
# 285
  • на кой му пука, майна
Ей сега ще я пусна ,но съм сигурна че няма стени а само комини
Аз а стрелките не се бях сетила

Има, има. Има и балконска врата, също и за тези плоскости, които говорихме одеве, които предпазват удрянето на врата с врата, водят се попълващи елементи  Simple Smile

# 286
 ShockedЕ при мен няма
Да не би моята да е по стара версия

# 287
  • на кой му пука, майна
ShockedЕ при мен няма
Да не би моята да е по стара версия

приобщаване на балкон

прозорец с балконска врата

Стените са в Add-on Wall Elements, а балконската врата си е при вратите

# 288
Аз вратите ги знам къде са но допълнителни стени нямам
Явно програмата ни е по стара версия
Не че с комина и стрелките не се получи,но аз имам и една стена която е с лек наклон и това не мога да направя
Стаята или трябва да е квадратна или правоъгълна
Я кажи на твоята версия могат ли да се правят несъразмерни стаи

# 289
# 290
За попълващите явно трябва да се разровя newsm78
А този наклон и аз го имам,но имах друго в предвид
Стаята да е например трапецовидна

# 291
  • на кой му пука, майна
За попълващите явно трябва да се разровя newsm78
А този наклон и аз го имам,но имах друго в предвид
Стаята да е например трапецовидна

Да, не съм те разбрала. И при мен не може да стане различна от четериъгълник
Попълващите са в менюто на нормалните шкафчета, които подреждаш

# 292
Много готина тема вместо запис

# 293
Намерих ги попълващите елементи  Grinning
Явно самата програма не потдържа да се променя вида на стаята
Аз да взема да се разровя и други програмки да си потърся че и за спалня,детска,баня и др.също ще ми трябват

# 294
Момичета аз пак се включвам в темата за малко съвети показвам ви 2 проекта за нашата кухня - не са идеални но за първи път работя с тази програма.
Единия вариант е да сложим ъглова мивка и от дясно на нея котлони с фурна за ми се освободи повечеко место( поне аз така си мисля ) ето първия вариант:
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10537839

Другия вариант е този: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10537846
но си мисля че така ще имам мн малко свободно място на плота.
Ако някой може дами даде и др идеи ще съм благодарна.Съвети и критики приемам и ако са нужни размерите ще ги дам.Това е засега от мен

# 295
  • на кой му пука, майна
Ако искаш ще се опитам да скалъпя и аз нещо  Simple Smile
Дай размери на стаята, на комина, врата, прозорец, къде точно се намират. Какъв цвят искаш да са вратичките на шкафовете, какво предпочиташ повече чекмеджета или отварящи се вратички, абе въобще какви са ти изискванията  Simple Smile Гледам, че си вградила хладилника, а миялна ще има ли ? Микровълновата и аспиратора свободно стоящи ли ги искаш или вградени ?

Мивка и котлони не трябва да са токова близо, от мивката винаги пръска, така, че ще трябва да са по раздаличени  Simple Smile
Комина като гледам се пада до хладилника, а котлоните са ти чак от другата страна и това означава, че тръбата на аспиратора ще минава по целите две стени, а това ще влоши ефективността му

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 10:37 от doniboni

# 296
ОК отговарям размерите на стаята са 340 на 350,кумина е с размери 50-30.Прозореца се пада на стената срещу хладилника и е прозорец с врата излизащи на тераса.Вратата мисля че се вижда къде е.Миялна ще имам предвидена е да се сложи по мивката.Мисля си микровълновата да е закачена под горните шкафчета а аспиратора е свободно стоящ от тези по големите е.За кумина да уточня че в ъгъла над ъгловата мивка( дано ме разбираш) има вграден кумин към който може също да се включи тръбата на абсорбера.Не искам мн чекмеджета ще ми тр само за приборите и покривките предполагам че смао 1 колона ще стигне. Котлона ни е двойка но в програмата не намерих такъв и предполагам че ако е двойка разстоянието ще е по - голямо от мивката.За цвят точно не мога да кажа но ще са от МДФ профилите и ще са си имитация да дърво нещо по светло точно не сме се спряли на конкретен цвят.Всички уреди ще са ни вградени като в кухнята няма да имам пералня.
Само да уточня вчера мерихме отстоянието на кухненския ъгъл значи от вратата до ъгъла е 210см а от този ъгъл до кумина е 300см.Мисля че това е което питаше

# 297
  • на кой му пука, майна
ОК отговарям размерите на стаята са 340 на 350,кумина е с размери 50-30.Прозореца се пада на стената срещу хладилника и е прозорец с врата излизащи на тераса.Вратата мисля че се вижда къде е.Миялна ще имам предвидена е да се сложи по мивката.Мисля си микровълновата да е закачена под горните шкафчета а аспиратора е свободно стоящ от тези по големите е.За кумина да уточня че в ъгъла над ъгловата мивка( дано ме разбираш) има вграден кумин към който може също да се включи тръбата на абсорбера.Не искам мн чекмеджета ще ми тр само за приборите и покривките предполагам че смао 1 колона ще стигне. Котлона ни е двойка но в програмата не намерих такъв и предполагам че ако е двойка разстоянието ще е по - голямо от мивката.За цвят точно не мога да кажа но ще са от МДФ профилите и ще са си имитация да дърво нещо по светло точно не сме се спряли на конкретен цвят.Всички уреди ще са ни вградени като в кухнята няма да имам пералня.
Само да уточня вчера мерихме отстоянието на кухненския ъгъл значи от вратата до ъгъла е 210см а от този ъгъл до кумина е 300см.Мисля че това е което питаше

Някой неща не ми станаха ясни и ще ползвам тази снимка за ориентир и на двете ни http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10537845
Значи, вратата я виждам, но ми трябва разстоянието от вратата до стената, където е ъгъла на кухнята /по снимката-врата-микровълнова/
Също разстоянието комин-стена /по-снимката-комин-микровълнова/
Ако това е отговора извини ме за горните въпроси:

Стаята е 340 на 350, но къде е 340 стената с прозореца с балконската врата или  станата с вратата на стаята ?
Комина от снимката /ширина 30-дълбочина 50/ или /ширина 50-дълбочина 30/ ?
Вградения комин, който се пада на тази снимка до микровълновата да смятам, че не е издаден по никакъв начин към стаята ли ?
Миялната не може да се сложи под мивката, там няма да има място заради самата мивка, освен в случай, че самата миялна не е от най малките /но тогава ще ти се пада почти на пода и няма да ти е удобно/, също си помисли и за мелачка на отпадъци /незаменима е /, ако има такава, дори и най-малката миялна не може да влезе под-мивката.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 12:26 от doniboni

# 298
pepitta,
Ъглова мивка се слага само в краен случай-при липса на място,а твоя случай не е такъв. А е и много близо до котлона.Трябва да имаш плот и в ляво и в дясно на мивката.
Говорила съм и с производители-точно в ъгъла става някъде снаждане на двата плота.Дори да не се вижда,дори да е перфектно направено,изрязването на отвора за мивката и последващото неизбежно мокрене на плота било предпоставка за проникване на вода и повреди в плоскостта.

# 299
Съгласна с W  Peace Мивката не е добре да е до котлона, пък и ъглова... newsm78 Както виждам си позволяваш доста разместване на мивката...Къде всъщност са ти тръбите?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт