Проектирай, ремонтирай!

• 61 070
  • 650
  •   1
Отговори
# 270
Бяхме занемарили темичката, радвам се, че я дръпнахте напред  Grinning
doniboni, не харесвам първия вариант, защото според мен не е много удачно мивката да е до печката. Вторият вариант не ми хареса, заради абсорбатора - не е лошо да се вижда, но както виждам имаш малка кухня, а всяко место ще ти е необходимо. Ако скриеш абсорбатора в шкаф, както е на третата снимка, ще може да сложиш и рафтчета и да ги използваш. Има вариант и да не го затваряш в шкаф, но да сложиш рафтчета. Та третият вариант ми харесва. Четвъртият не ми допада, тъй като се губи мястото над печката, а петият ми допада, тъй като в сравнение с другите варианти микровълновата е по-ниско, съответно ще ти е много по удобна за ползване. Цветове не коментираме доколкото разбрах, затова ще се и въздържа  Peace

# 271
  • Бургас
doniboni, и на мен ми допада най-много 5-ият вариант. Повече шкафове са необходими винаги. Не прекалено и претрупано, а функционално. Може да сложиш и вратички от стъкло за горните шкафове, създава чувство за ефирност и не стои тежко. Но това зависи много и от цветовете, ако са светли, може да мине и без стъкло. Peace

# 272
  • на кой му пука, майна
pazzza, Да за Съливер става въпрос.
Тази фирма снабдява почти всички фирми изработващи мебели.  Дават им размерите и те режат, обкантват и т.н
И като знам каква е цената на парче МДФ и ПДЧ и колко шкафове и вратички ще ми разкроят от него и като се сетя какви цени са мебелите по магазините и кухните в това число, меко казано побеснявам, ама както и да е  Simple Smile

Мерси на всички включили се с коментар по моите проекти   bouquet

# 273
Eй страхотни проекти имате Simple Smile
Аз сега си правя един с ALNO и след малко ще ви го покажа
Я споделете вие някоя друга програмка че тази има доста пропуски... Grinning

Ето част от моя проект Simple Smile.Но не е съвсем завършен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340825&pid=10511054

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:03 от tuiti

# 274
  • на кой му пука, майна
tuiti , горните шкафове не ми харесват, някак развалят визията, защо не пробваш да сложиш от тези, които се отварят нагоре  Simple Smile
И хладилника, закупен ли ти е вече ? Ако не е- пробвай да го вградиш да видиш как ще изглежда, мисля, че ще е много по-добре  Simple Smile

Вагона, който е отстрани на фурната, май застъпва първия страничен шкаф, който е до мивката. Направи колоната/комина с  квадратна форма, за да не се получава това застъпване на шкафове.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 12:45 от doniboni

# 275
Не не сме купили хладилника още Simple SmileА и проекта е примерен
Знам че се застъпват 2 шкафа но няма как да увелича комина понеже работя с точни размери на комина.Може би ще измисля някакъв вариян за този шкаф Grinning
Не знам все още дали искам да вграждам хладилника...и за микровълновата не съм решила
За сега все още събирам идеи а след месец ще поръчвам Simple Smile

# 276
  • на кой му пука, майна
Не не сме купили хладилника още Simple SmileА и проекта е примерен
Знам че се застъпват 2 шкафа но няма как да увелича комина понеже работя с точни размери на комина.Може би ще измисля някакъв вариян за този шкаф Grinning
Не знам все още дали искам да вграждам хладилника...и за микровълновата не съм решила
За сега все още събирам идеи а след месец ще поръчвам Simple Smile

Той варианта е лесен, поставя се парче с дължината на шкафовете и ширина колкото да не се застъпват, виж тук как изглежда, предвидили са толкова място, че вратичката, като се отвори да не удари дръжката на фурната. И при теб ще е горе-долу така, за да не удря вагона дръжката на съседния шкаф  Simple Smile

# 277
Да така е идеално Hug
Аз с тази програмка нямам много голям избор.До хладилника по принцип има прозорец и след това врата за терасата но в програмата не могат да се добавят стени и за това съм сложила един голям комин а на него не могат да се слагат прозорци и врати
Търсих си и друга програма но все на демо попадъм
Исках и други да намеря че цял апартамент ще обзавеждам но за сега тази програмка е само за кухни

# 278
Хайде petiape покажи си тук проекта да си кажат мнението другите Grinning

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:10 от tuiti

# 279
tuiti трябваше ми време да поразгледам,твоята кухня ми допада горе-долу сме с един вкус,но и аз съм за вграден хладилник,помисли и за микровелето
ето я и моята кухня,проекта не съм го правила аз
пералнята,фурната и микровълновата ще са вградени
приемам всякакви мнемия
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340874

# 280
Защо не пробваш и сама да си направиш поект Peace
Програмката е много лесна а и може и други идеи да ти хрумнат Simple Smile

# 281
Свалих я,пробвах,но не ми се отдаде много и се ядосах  #Cussing outи я изтрих,за това един познат се нае да я върши тази работа

# 282
  • на кой му пука, майна
Да така е идеално Hug
Аз с тази програмка нямам много голям избор.До хладилника по принцип има прозорец и след това врата за терасата но в програмата не могат да се добавят стени и за това съм сложила един голям комин а на него не могат да се слагат прозорци и врати

Могат да се добавят стени, просто не си я разучила още  Simple Smile

# 283
Цитат
Търсих си и друга програма но все на демо попадъм
Исках и други да намеря че цял апартамент ще обзавеждам но за сега тази програмка е само за кухни
В Alno има опция за добавяне на стени и др. елементи - Add-on Wall Elements
Колкото до вратите и прозорците те се придвижват със стрелките и можеш да ги разположиш където поискаш. Размерите на обектите се променят от Options и отметка на Show object properties.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 17:05 от мама на щурето

# 284
Ей сега ще я пусна ,но съм сигурна че няма стени а само комини
Аз а стрелките не се бях сетила

Общи условия

Активация на акаунт