Проектирай, ремонтирай!

• 61 129
  • 650
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Гери като разположение сме се спряли на това. Така ни изглежда по добре, тъй като така плавно ще се премине към холната гарнитура. Притеснението ми е от към цветова гама, кой от вариантите да е и плода дали да бъде млечно бял ето този - http://www.hosse.bg/bg/pop_pics.php?pic=cvqt_150 , а останалите неща - http://www.hosse.bg/bg/pop_pics.php?pic=cvqt_189 . Thinking

# 316
  • на кой му пука, майна
Sisil, комбинацията тъмно и светло, винаги ми е изглеждала много стилно  Simple Smile Къде ще бъде пералнята и къде миялната ? Нещо ъгъла на кухненските шкафове /горните и долните/ не ми стоят добре  newsm78
Къде е комина ?

Тази цветова комбинация ми харесва повече от другите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342217&pid=10572098 , но без белия кант долу, по добре да е тъмен

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 17:47 от doniboni

# 317
  • Варна
doniboni, пералнята ще е след хладилника, а миялната след мивката. Някой казват, по добре би било да се разменят, но при нас така ще ги запазим, не ми се струва голям проблем, ако ги разменим ще е сякаш по - голям проблем, тъй като пералнята ще е вградена и ще се отваря наляво и така ще се ограничи мястото през което да се вкарва прането. Горните шкафове ще са два еднакви около ширма - 45 см, и един ъглов пречупващ се - 2 крила по 30 см. Прозрачните шкафчета ще дойдат симетрично по 60 над мивката и пералнята. Може би на визуализацията не се вижда добре. А комин нямаме, имахме, но го съборихме тъй като си беше чиста загуба на пространство, ние сме на първи жилищен етаж. Ще си ползваме само от аспиратора нататък.  Wink По принцип ширма горе връзката ще се скрие зад гипсокартон.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 18:12 от Sisil

# 318
  • Абсурдистан
комин  Peace

# 319
  • на кой му пука, майна

Тази цветова комбинация ми харесва повече от другите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342217&pid=10572098 , но без белия кант долу, по добре да е тъмен

Ако остане, то нека и вградения хладилник да е в бяло  newsm78

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 17:58 от doniboni

# 320
  • Варна
Гери, мерси за поста ти, беше много полезен за темата. Да сгрешила съм, човешко е, в момента други неща ме вълнуват. Peace
Doniboni мерси за мнението, май и на нас този вариант най ни допада.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 19:01 от Sisil

# 321
По повод цвета на долния "кант" (ако мога така да го нарека...)...Ако настилката е тъмна, няма ли да е по добре канта да си остане светъл? За да изпъква кухнята... newsm78 Защото и ние имаме такава дилема, само че при нас кухнята е светла  Crazy

# 322
  • Варна
Джиджа и ние търсим контраст - тъмно, светло. Но тъй като настилката долу определено ще я изберем светла, най вероятно ще оставим тъмен канта, а самата настилка ще контрастира на долния ред на кухнята.  Flutter

# 323
Мерси за отговора, Sesil   Simple Smile
Както казах нашата кухня ще е светла, та ако има вариант долният кант на кухнята да е тъмен, плочките ще са изцяло светли, но ако няма да стои добре с тъмен кант, най вероятно ще "окантим" теракота с тъмни плочки, за да контрастират с кухнята  Crazy В близко време като направя проекта за кухнята, ще се види по добре кое как ще е  Simple Smile

# 324
5-ят вариян е най разумен и съчетан.

# 325
Изключително съм благодарна на донибони за проектите и за труда който вложи за моите проекти.  bouquet  bouquet  bouquetМного по- добри са от моите опити.Определено се спряхме на първия вариант изобщо не ми беше идвало на ум за тази подредба  и много ми хареса обаче и май наистина ще се спрем на нея.А и цветовете са много готини.Само едно не разбрах съдомиалната още в първото шкафче ли е и няма ли възможност да е под мивката точно защото ми се иска първото шкафче да е леко заоблено надявам се да ме рзберете какво искам да кажа. И да ме посъветвате за подовата настилка навсякъде в къщата ще сме с дюшеме и ми се иска в кухнята да сложим плочки но знам че държат мн студено а дюшемето май не е мн подходящо за кухня.

# 326
  • на кой му пука, майна
pepitta_84, радвам се, че съм ти била полезна  Simple Smile  Да, съдимиялната е в първото шкафче.
А ето и вариянт със заоблено шкафче /30см./, но пък ъгъла на самата кухня се променя  Simple Smile Тук миялната е точно след мивката, като мивката ти е 60см. шкаф, а миялната е 45см. , ъгловия е 65/120см, чекмеджета 60см., фурна с котлони-60см, и хладилника 60см /абе, много тясен шкаф за хладилник  newsm78/

http://images.doniboni.multiply.com/image/1/photos/9/1200x1200/1 … mp;nmid=194654851

п.п Аз пък имам питанка за вградените хладилници: Какви им са размерите и влизат ли в шкаф, който е 60см. ?

# 327
Би трябвало да се хващат защотото са с размери височината е различна на различните марки но ширината име е около 53-55см а в дълбочина варират 545 - 550мм. Това са размери които съм гледала за хладилник с фризер отдолу за др незнам как стои въпроса.Предполагам че при тези ширини би тр да се хване в 60см шкафче.
П.С. Ето този вариант със заобленото шкафче ми е идеален.Още веднъж благодаря.Сейфнах си го и този ще показвам на фирмата за кухните.

# 328
  • на кой му пука, майна
pepitta_84, фирмата, която ще ти изработи кухнята ще ти направи сто пъти по-хубави и функционални проекти от които да избираш  Simple Smile

# 329
Сейфнах си го и този ще показвам на фирмата за кухните.
Съгласна съм с doniboni . По-добре не го показвай на първата ви среща с фирмата, ориентирай ги какво искаш с думи, но нека и те ти предложат нещо. Така ще имаш повече избор и може пък да имат по-добри идеи и да вмъкнеш още нещо в проекта или да промениш. Винаги можеш да извадиш този проект и да кажеш:ето, така искам 1:1.

Общи условия

Активация на акаунт