Проектирай, ремонтирай!

• 61 182
  • 650
  •   1
Отговори
# 390
Честит 8-ми март
КорНиШонка аз бях забравила че тези стени са носещи Embarassed
Ето малко преправено,след като върнах стените на мястото им Simple Smile

# 391
КорНиШонка , като отидеш на място , взимаш рулетката и един тебешир и започваш да чертаеш по пода - то размерите на кухн шкафове , хладилник и т.н. са стандартни , така че няма да имаш проблеми ! Най -добрата визуализация ще получиш !   Peace

# 392
Диди и аз не се бях сетила да чертая с тебешир. Laughing
Другата седмица отивам и аз да чертая Peace

# 393
tuiti , още има много боклуци по нашия под , но като го изчистят и аз отивам да чертая.Щото проекти-мроекти , но на място си е друго !   Mr. Green

# 394
Така е  Grinning
При нас е почистено,че ще слагат ламинат и гранитогрес   Simple Smile.Още новата седмица отивам Twisted Evil

# 395
Здравейте, не мога да измисля как да си обособя кухненския бокс, масата за хранене и меката мебел така че да се съберат в хола ми. Хола се състои от 2 стаи обединени в една.
Едната стая е с размери 6.30 на 3.50, като от тясната стена граничи с коридора а на другата тясна стена има голям прозорец от 4 малки крила (стара дървена дограма, която ще се сменя).
Съседната стая е с размери 4.20 на 2.70, като межди по-голяма и по-малката има стена - стаите се допират с широките си части. Стената на по-малката стая (тази която е 2.70) граничи с коридора и започва на 1.30 навътре спрямо стената на голямата стая (коридора се разширява навътре).
Между двете стаи има стена която е с дължина 1.50. Малката стая излиза на тераса която е с голям прозроец и врата ( прозроеца е от 4 малки крила).
Двете стаи могат да станат 1 цяла ако се махне стената между тях - в момента изглежда като една голяма стая с преграда която стига до средата на стаята.
Хола който е 6.20 продължава с 70 см навън от стената на малката стая, която е към терасата.
Ширината на дете стаи долепена една до друга е 6.30 в мястото където не са разделени една от друга.
Банята граничи с малката стая със стената която е 2.70 и оттам мисля да взема водата за бокса и да свържа мръсната вода. Обаче не мога да измисля как да разположа бокса, масата за хранене и меката мебел така че от масата за хранене и от меката мебел да се вижда телевизора.
Ако някой има идеи моля да помага  Peace

# 396
Bounce , най-добре ще е , ако можеш да качиш едно чертежче !  Peace

# 397
Да ,както казва Диди качи едно чертежче с размерите и може да ти дадем добри идеи Peace

# 398
# 399
  • Пловдив
Отбележи на скицата къде е комина за аспиратор, тръбите за водата, прозорците    Peace

# 400
  • София
И вратите също Simple Smile

# 401
# 402
Забравих да кажа че няма комин в стаята  Sad
Тръбата на аспиратора ще трябва да излиза към терасата

# 403
Ако махнете стената м/у двете стаи , няма ли да се наложи да правите носеща колона ? Или стената е само декоративна ?

# 404
  • София
Bounce, вариант без бутане на стени - доизгражда се стеничка с дължина 60 см.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309411&pid=10987121

Общи условия

Активация на акаунт