Проектирай, ремонтирай!

• 61 274
  • 650
  •   2
Отговори
# 405
Bounce, вариант без бутане на стени - доизгражда се стеничка с дължина 60 см.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309411&pid=10987121
Така е добре ами аспиратора как ще стигне до терасата Rolling Eyes

# 406
  • София
В окачен таван.

Следващ вариант - линейна кухня. На мястото на кухненската маса може да се отвори врата към коридора за по-лесен достъп до кухнята.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309411&pid=10987863

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 15:50 от bob_bs

# 407
Bob_bs, благодаря ти за вариантите, първия ми харесва повече, но може би бих сложила Г-то на другата стена.
Диди, стеничката между двете стаи е декоративна

# 408
Аз директно бутнах стената , преди да дочакам отговора !  Mr. Green  Joy

Цветовете и формите са проформа :

Масата в кухнята може и да е по-голяма или разтегателна.Не знам какви изисквания имате по този въпрос , изобщо към къта за хранене.И в празния ъгъл на стаята може да се оформи работен или библиотечен кът.

Аз харесвам и дивани , на които се вижда гърбът , затова направих и такъв вариант.

# 409
Ето и аз какво измислих.Е не с тези цветове,но ги правя така за да се открояват стените от шкафовете Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10988709#
Вариантите може да са много.Все пак завиди колко човека ще живеете там

# 410
Диди твоят план май по ми харесва от моя Laughing
Ти с каква програмка го правиш

# 411
момичета, страхотни сте - идеите ви са супер. Варианта с диван с гръб към масата за хранене и на мен ми харесва. Къта за хранене може би стандартно сте е за 6 души, но с възможност да се разтяга за 10.
Ами с 2 деца и 1 баба сме Simple Smile Бабата може би няма да е постоянно при нас, но все пак е хубаво да има място за нея като идва да гледа децата, особено вечер

Ще ми се по някакъв начин кухнята да не е изцяло видима от масата за хранене - някак си ми е неприятно гостите да ме гледат в ръцете като приготвям салати, вечеря

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 17:14 от Bounce

# 412
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Отдавна ви следя и ви се възхищавам на идеите, които давате. Почвам и аз да мисля за разположението на уредите в бъдещата ни кухня и съответно главоблъсканицата ми е голяма. По-късничко ще кача скица да дадете идеи, как според вас ще е най-практично да са подредени уредите, шкафовете... абе ще се радвам на всякакви идеи от вас Simple Smile
Малко по-късно ще кача скиците.

# 413
Bounce ето ти друг вариант при който кухнята не се вижда от масата където ще стоят гостите Grinning
От тук на татък до последната снимка
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10991318

# 414
tuiti, идеята е супер - благодаря ти  newsm10

# 415
tuiti , твоята програма много изкривява перспективата , всъщност май дава поглед през аксонометрия ?!  newsm78 Аз правя проектите с ПРО100 , но не ми се занимава да обогатявам библиотеката и ползвам само наличните елементи.Но и те не са малко.

Бар плотовете много са ми омръзнали на мен и затова вече не ги включвам , като решение.Имам една друга идея , но нещо не ми се е избистрила , затова утре ще кача проекта.

# 416
Да Диди така е .Изкривява програмката но зависи на колко съм нагласила зума.Понякога ми е нужно да се отдалеча повече за да направя снимката и за това се получава така.Иначе докато работя с нея всичко е на ред. Simple Smile
За барплотовете...аз ги харесвам Simple Smile ...все още
А за твоята програмка май веднъж си я бях изтеглила но до колкото си спомням нещо ме ядоса(не можах да го направя) и я изтрих Laughing.Това със стената е супер

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 16:31 от tuiti

# 417
Ето други два варианта , като идеята взех оттук , но я пообърнах малко :

Сложих стена , която играе ролята на бар плот , а отвътре има работен плот.Не ми харесва моментът с телевизора. Thinking

След това ми хрумна да направя стената до тавана и там да сложа телевизорът :

Не съм разкрасявала голямата стена , но там може да има лавици , някакви ниски шкафчета.Над работния плот в кухнята също може да се сложи лавица с някакви украси или подправки или каквото се сметне за необходимо .

# 418
  • Където е сърцето
Мога ли и аз да помоля за малко помощ.Немога да се справя с тая програма АЛНО.Не намирам къде е хладилника да го сложа.Искам да си направя 3Д на това как ще изглежда хола+ кухнята и трапезарията ама нещо не ми се получава.Ако може помагаите.Искам да видя как ще изглежда ако хладилника е до вратата и ако е до комина зад масата.Ето размерите.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328120&pid=10008344 В проекта ми ще има само мивка,вградена съдомиална и хладилник-фризер.Другото искам да е работни плотове.Цветовете на кухнята съм ги предвидила горе червено,долу венге.Светъл под.Моля за помощ.Просто немога да си представя къде да го сложа тоя хладилник.По проект е до стената.

# 419
А печка няма ли да имаш Rolling Eyes И в стаята 2 комина ли имаш(според скицата-Да)

Общи условия

Активация на акаунт