Проектирай, ремонтирай!

• 61 283
  • 650
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Последният вариант на Диди със стената до тавана е супер  Peace
Де да имахме толкова място и ние  Rolling Eyes

# 421
Честно казано и аз си го харесах !  Blush За момента не му намирам недостатъци , но това е според моето виждане !   Grinning

# 422
Както казах и аз преди и на мен много ми харесва.И аз не виждам да има недостатъци Grinning
Няма какво да се изчервяваш на хубавото може ли човек да каже че е лошо Hug

# 423
Здравейте и от мен
Това е Кухня с всекидневна, моля ви дайте някакви идеи. Имам някои идеи но нещо зациклих и искам вие да си кажете вижданията моля ви  Praynig
http://picasaweb.google.bg/plameng75/PlanKit#5311920605756970226

# 424
tuiti , не съм разбрала , че ти харесва вариантът със стената , а пък то изчервяването е от гордост !  Joy  Много съм доволна от резултата и ако беше моя къщата , щях да я направя по този начин.

# 425
  • на брега на Дунав
Мимичета извинявайте, че така ви зарязах онзи ден и не съм писала нищо. Благодаря отново на всички ви за съветите и за отделеното време  Hug Hug Hug. Виждам, че отново сте се развихрили да помагате и на други закъсали като мен и страшно ви се радвам на желанието с което правите това  Heart Eyes. Аз само да докладвам, че ходих да видя нещата на яве както ме посъветвахте и наистина всичко изглежда по друг начин. Вече може да се каже че имам почти готова идея в главата си мисля, че накрая ще ползвам от идеята на Диди с островчето зад което ще скрия маса от към кухнята, подобно нещо видях сега и на едно от предложенията пак на Диди към една друга мама. Пак ще ходя да разчертавам да видим кое как ще се нареди , но когато направя окончателния вариант непременно ще ви се отчета. Лек и спорен ден на всички ви  Hug

# 426
  • Където е сърцето
Tuiti, не няма да имам печка и аспиратор в стаята.Мъжът ми не иска защото все си оставала миризма независимо какъв е аспиратора.На нея стая имам тераса и там след като я остъкля ще изкарам печката и за това ми се освобождава място в самата кухня.По проекта на апартамента до вратата е даден хладилника ама аз се притеснявам няма ли като отвориш вратата и до теб тоя голям хладилник,а пък се притеднявам че ако го сложа на другата стена може да не е удобно заради масата за хранене.С тези 3Д програми хич немога да се оправям,а ми се иска да видя как ще стои моята червено венге кухня.Хладилника няма да го вграждам.А и за комините.Тоя на ъгъла не го знам и аз точно какъв комин е защото от там минават и трабите на ВИК и са оставили дупка за аспиратора.Според вас разделено ли вървят ? Малко тъп въпрос ама ми изглежда че са на едно,а как ще минават миризмите и ще отварям да гледам водомера или да спра крана? newsm78

# 427
tuiti, Диди, браво момичета!

# 428
sofiq-ns Благодаряяя Blush
mdr имам питане.
Цялата стая 3,30 на 6,80 ли е или това с пунктираната линия е терасата.И къде са прозорците и вратата на терасата

# 429
  • Където е сърцето
Цялата стая 3 в 1 е 6,86 на 3.30.Там където съм писала тераса там е прозореца и терасата.Аз продължавам да се мъча с програмата.Как да кача това което съм направила макар и само маса ,2 шкафа и хладилника. ooooh!

# 430
Дай на 3D,после на фул скрийн,сейв фулскрийн..и после качи снимката

# 431
  • Където е сърцето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328120&pid=11016260
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328120&pid=11016271
Туити до тук съм.Или някой шкаф не съвпада с другия или нещо друго не става.Исках хладилника да е 50на 50 ама не намерих такъв.Искам края на кухнята независимо в коя част ще е да завършва както тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328120&pid=9903827. И като искам да направя само горе червен шкафа и долу става.Явно съм много..... Не е за мен тая работа.Поне дайте идея къде да го сложа тоя хладилник така че да не се блъскаме в него и да не затваря много стаята.

# 432
Ето от мен едно предложение.
От тук до последната снимка http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11017339
И не го знам твоят мъж как мисли да тичаш от мивката до печката Rolling Eyes.Поне изместете тръбите в другият ъгъл към терасата.Така ще е по удобно.Така или иначе няма да ползвате кумините.
Сложила съм хладилника в шкаф(вграден е ) но може и обикновен да се сложи

# 433
  • Където е сърцето
Благодаря ти за проекта,само тези колони ще ги пропусна.  bouquetА относно за печката и аз съм против да готвя там където ще се стои постоянно.Терасата ми е доста широка а и аз не съм от жените които стоят само в кухнята. Embarassed

# 434
Радвам се че ти харесва.Айде утре ще измисля нещо друго Grinning
Ама виж ти говори с твоят мъж дали не може да се изместят тръбите на мивката и канала че поне всичко да е на едно място.Тя печката пак да си стои на терасата

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 22:59 от tuiti

Общи условия

Активация на акаунт