Леко раждане с усмивка СЕПТЕМВРИйката си иска!!!

• 17 009
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Даяна да ти е живо и здраво момчето и само радост да ти носи  bouquet
Момичета как излизате в тоя жега аз не смея да се покажа навън толкова ми е топло и стова ниско кръвно чак лошо ми става
Асе,Дидка много сте хубави Hug

# 106
ЧЕСТИТО НА ДАЯНА И МАЛКИЯ ДАНИЕЛ!!!

Момичета, това всъщност ни е първото бебче. МаринаМарина нали на 10.08 роди Георги!

# 107
  • Пазарджик
Честито бебче на dayana78   bouquet   bouquet   bouquet
Да ви е жив и здрав малкия юнак  Hug !!!

# 108
Еха, второ бебче СУПЕРРРР  Heart Eyes

ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВАТА МАМА И НЕКА МАЛКИЯ ДАНИЕЛ БЪДЕ МНОГО ЗДРАВ, ДА НАДАВА БЪРЗО ГРАМЧЕТА И ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Аз имам стерилизатор на Авент (електрически), наследство от Софчето (моята племеница), но и аз се надявам да не ми е чак толкова необходим!

# 109
dayana78 Честита ти рожба  bigdance2 newsm67  ura нека расте жив и здрав малкия бебок и много да ви радва с таткото  bouquet
Ех как се радвам   newsm68

# 110
Ха, то на мен се пада да го запиша момчето Heart Eyes

Даянче, да ви е жив и здрав и само, само да ви радва. Да расте спокойничък и умерено послушен  bouquet  bouquet  bouquet

Ей сега ще си свърша работата по вписването на поредния юнак.
аз пък да ви кажа със и без синдром на гнездене - момчето, което трябваше утре да ни реди ламината цъфна преди малко и офанзивно опразваме кухнята в момента Crazy Аз пренесох по-леките неща и се тропнах пред компа... Забравили да ни се обадят от магазина... и ние си се пльощим по гъзове вкъщи и се звъни на вратата... Абе българска работа, но пък от друга страна днес ще приключим и неделята ще ни е свободна, а не чистаческа Wink

# 111
Ееее  Hugdayana, да сте живи и здрави и ти и сина ти!
Радвам се, че вече сте у дома, надявам се да сте добре и здрави и да се удоволствате взаимно от възможността да се гушкате и да се обичате от  близо.
Моля те когато имаш възможност пиши ни и ни направи участници в твоите изживявания, че направо ни текат лигите...
Приеми моите поздравления  newsm51 smile3525 newsm51 Two Hearts txtloves Two Hearts newsm07 !

# 112
dayana78 честита ти рожба! Да расте здрав и умен и да ви радвам много!
Чакаме разказ как е минало.

Ау Асе, Дидка какви сте ми сладурки!  Heart Eyes
Асе ти с тоя ламинат, малинови листа и туй пълнолуние утре ...  дали пък няма верно да си го изкараш лъвче  Peace
Само плс. запиши и мен за МАЙЧИН ДОМ, нормално раждане (когато имаш време де).
Сонче кой тоя дето изварява до 2-3 години бе?!?!  Shocked Shocked То като пролази не можеш да свариш да му вадиш боклуците от устата, та камо ли да го държиш в стерилна среда.
Аз стерилизатор за сега мисля да не взимам. Ако се окаже, че по някаква причина не успея да кърмя, ще си взема и такова чудо и шишета. Сега само 1 шише а всеки случай и това е.  Peace

Момичета мерси за предложенията за крачето.   bouquet Сега като се скрие слънцето ще ходя до аптеката да питам за тия цярове.

# 113
Честито момченце на Даянчето  bouquet Да расте здрав и усмихнат Hug
Ей,че хубаво когато се появяват бебенцата Laughing
Асе,Дидка-сладки момиченца,с хубави момченца в коремчетата Heart EyesАсе-моля ти се-отивай да го раждаш това момченце вече Praynig
Дианченце-хайде да се оправя крачето ти Hug

# 114
Хей момичета! Здравейте на всички!
Първо да честитя на Даяна синчето -   bouquet  - да расте здраво и щастливо малкото юначе!
Асе, какво става с Любчо какво става? Харесало му е на мама в корема много.  Heart Eyes и не  му се излиза май Wink
Дидка, големи вълнения мила си имала вчера. Аз даже благородно завиждам на мамите с контракции и паднали тапи, защото
аз нямам нищо такова, а като гледам съм с наи-скорошен термин Mr. Green
Вече толкова ми е тежко че нямам търпение да почне шоуто Laughing
За епидуралната - и аз съм в отбора. Ще я ползвам със сигурност. Просто се надявам да ме послушат да е с мярка. Naughty
За първа страница - ще раждам в Шеиново, нормално.

# 115
Йеееееееееееееее още едно бебеееееееее!
Даяна, честит син! С много късмет да си го родила. Бързо възстановяване и ще с ерадвам ако споделиш подробностите!
Сонче, ти не знаеш ли, че при нас дискриминирани са българите, които работят и с иплащат данъците и сметките?  Confused А това за изваряване на играчките не го ръзбирам. Когато Спаси пропълзя си го пусках навсякъде да пълзи и в къщи, и на други места...
Шейле, благодарна съм за всяка информация и в нито един момент не съм възприемала мнението ти като препоръка или натрапване  Heart Eyes

Като ви чета с тези малинови чайчета... Май ще почакам със започването му поне още седмица.

# 116
Dayana, честито! Много щастливи мигове заедно ви желая!   bouquet
Аз се класирам за луна-парк с децата, днес изпрах всички нови придобивки, после като изсъхнат ще ги снимам да ги пльосна в албумчето. Не можах да се удържа да не купя нещо ново за Зрънчо, пардон Елиас.
Весел уикенд на всички!

# 117
Ей Lucicity тъкмо сега си мислех за теб, че се изгуби нещо напоследък. И се чудех дали няма да ни изненадаш и ти.  Hug
Има доста мами дето се губят напоследък де. Дано се отчетат скоро.
Веч много ти е готина снимката с името на мъничето. Супер си го измислила.

И аз си мислех да си взема малиново чайче, ама и аз ще поизчакам поне две седмици още.

Абе девойки сега дават по Отечествен фронт едно момиче анорексичка - на 21 години, 26 кг.  Sick. Направо съм в потрес. О Господи, съблякоха го момичето по бански.  Sick Sick Sick

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 18:46 от Dianchence

# 118
Дианченце защо гледаш товаааа??Ужасно е насълзяват ми се очите просто!Аз не мога да повярвам че някой може сам да докара организма си до това нещо!!Това момиче ще умре ли???Аз не мисля че може да живее така Cry Cry Cry

# 119
Ма тя майка и е в началото на нещата, както става ясно. Кой знае колко пъти и е викала, че е дебела  ooooh! И то баш в пубертета. Е не мога да го разбера това #Cussing out Колкото и ще да е дебела - това е твоето дете и то е най-хубавото. Иде ми да я убия тая #2gunfire

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 18:55 от Шматка

Общи условия

Активация на акаунт