Леко раждане с усмивка СЕПТЕМВРИйката си иска!!!

• 17 007
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Хелоу Simple Smile

Аз пък нямам никакъв ентусиазъм за чистене и подреждане Embarassed Като си спомня преди Хриси какво спретнах, сега на новото бебе нищо такова не смятам да правя. Нали редовно си чистим, бършем прах, не виждам смисъл нещо повече да правим.

Сонче, и аз бях решила като теб за упойката с Хриси и като си я поисках док каза "Ама ти вече раждаш няма за къде" и след 10 минутки си имах бебе Simple Smile Яд ме е, че тогава не се бях информирала достатъчно и понеже док знаеше, че ще искам упойка ми сложи окситоцин. Сега мисля без никакви медикаменти да мина, ако разбира се нещо не се обърка. Благодарение на всички вас съм много по-уверена и спокойна (е може и защото ми е за втори път, де Wink) Благодаря ви  bouquet

Оххх, знам че  е ранико, но ми се иска вече и на мен да се ражда бебето. Много ми е жега, потя се постоянно, а и то така се е наместило, че не го усещам много и малко се шашкам Confused

Я кажете за чая от малини, че съм пропуснала какви са пропорциите - на колко вода, колко листа и колко се вари или само запарва. Ще взема и аз да го почна.

Мирка, родих Хриси на термин и нито коремът ми се беше смъкнал, нито имах някакви усещания (контракции или пък паднала тапа) преди това. Просто като отидох да пишкам и ми изтекоха водите Wink

# 91
Ирини, направо ме уцели в сърцето с тези чушки с доматен сос  smile3508 Толкова много обичам, а толкова ме мързи да ги правя  Thinking Ще накарам милото в понеделник да ми направи  smile3508
Асенце, пий чая, че аз теб за утре съм те броила  Hug Нали е неделя, пък и пълнолуние  Wink
Да сложите снимките с пупите в албума, та и ние да им се порадваме  Party
Момичета, кажете си мнението за преваряването (на вода, на вещи)  Thinking И най вече ми е интересно как стоят нещата на запад  newsm78 Прави ли се също? До каква възраст  newsm78

# 92
  • София
Кой иска снимкииии? Две по две в едно! Mr. Green  Heart Eyes "Като за последно" на Любчо в корема на мама Ася!

Ей сега ще ги кача и в албумчето.

# 93
Еее, карасота  Heart Eyes .Мноого си се навлякла, ма Асе, не ти ли е топло, ако пак е 40° ?

# 94
Асенце, Дидка, много сте красиви! Много добре и много свежи изглеждате Simple Smile Браво!
Аз лично цял ден си седя у дома и не мърдам, че голяма жега енавън. С мъжа ми досега чистихме - той ми подовете и прахосмука, а аз подреждах и бърсах прах. Много съм доволна, защото хубаво изчистихме и сега остават само прозорците, но майка изяви желание за тях Simple Smile
Цункам ви по пупите и отивам и аз да снимам моята, че време не остана!

# 95
Сладуранки!  Hug

Абе, май днес е пълнолунието- http://jenite.blogspot.com/2008/01/2008.html, и на стенният ми календар пише, че е днес уж  newsm78

За преваряването и на мен ми е интересно да прочета какво мислите... преди няколко дни се чудех дали да взема един стерилизатор за микровълнова newsm78 newsm78

Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 15:26 от Анонимен

# 96
Много сте сладки бе Асето и Дидка  love001
То да взема и аз да се поснимам малко че не остана а пък като се замисля май май нямам почти никакви снимки бременна.
Тази вечер ще има фотосесия като се прибере мъжо от работа photo photo photo

# 97
За преваряването и стерилизаторите newsm78 newsm78Аз се чудя има ли смисъл да купувам изобщо..много сложно ми се струва това с тея машинки!!А с водичката слагаш,кипва и бъхаш вътре всичко което искаш да превариш,след 5 мин вадиш и си всичко е ок!!Може и така да направя!А и не мисля,че дълго ще изварявам/1-2 месеца и спирам/!!Ако пък сме само на кърма какво да изварявам newsm78залъгалките newsm78 Всеки сам си преценява разбира се! Peace
Асето и Дидето са такива бонбонки!!Прекрасни сте!
Мойто мъж няма желание да ме снима!!Аз за това имам 5-6 снимки и все сама съм си ги правила!
Сетих се  нещо да питам-след като изпрахте бебешките дрешки къде ги сложихте да съхнат???На мен ми е малко терсене да слагам дрехи на неродено бебе на простора-не ми се вижда редно някак си!!!Де да знам ама не е ли много фаталистично така...

Последна редакция: сб, 16 авг 2008, 16:34 от Mirkata_21

# 98
асе, дидка, пожелавам ви такива сладки и доволни да сте в най- скоро време и без кореми!
За дезинфекция и изваряване - много се надявам да се успея да отгледам малката само на кърма, както сина ми. това напълно обезсмисля стерилизирането на каквото и да е... /синът ми нито е пил от шише, нито прие залъгалка/ Иначе стерилицаторите в МВ са удобни - за 8 минути се стерилизира всичко, като до отварянето н акутия май още доста часове всичко си беше стерилно вътре. Иначе през първите месеци на бебока съм по-стриктна - застилам с чиста пелена винаги мястото където я оставям /дивани, легла, количка и т.н./, но след 3-4 месец започвам по лежерно да го давам... Rolling Eyes

# 99
Здравейте мамита !
Влизам само да ви се похваля- на 07.08.2008 г. се роди синът ми Даниел  Heart Eyes
2.650 кг. , 47 см. Днес се прибрахме от болницата. Много сме щастливи.Като остане повече време ще пиша още.Поздрави на всички  Hug

# 100
Даяна, да ти е жив и здрав синът! Много късмет желая на малкия Даниел!
Пожелавам ви бързо да се нагодите един към друг Simple Smile

Малее, ние с еднакъв термин Wink

# 101
Флучия, няма проблеми.
Иринии, разбира се че не се знае какво ще стане с това раждане. Може и пак да си я поискаш упойката.

Надявам се че не приемате информацията ми като подтикване или опит да ви плаша. Аз винаги съм била за правото на жената да направи избора за себе си, какъвто и да е той. Всеки си знае кое е най-добре за тях. Но ми се иска този избор да е информиран, което дава силата и увереността на жената и се спестява възможността за чувството за съжаление в по-късен етап, при наличие на всичката информация ( "Ей, това не го знаех. Язък!").
Иначе моето мнение сигурно е добре познато тука, но това не означава че мисля  то пасва или е най-добре за всички.  Peace

Дидке и Асе, ама сте ми куклички! Мерси за снимките, много им се зарадвах.

Даяна!!!! Честито малко момче!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Ето, аз си знаех че някоя тиха мама ще бъде втора.
Разкажи повече като имаш време.

За стерилизирането - от време на време преварявах шишетата и помпата, но като цяло само мия добре и оставям нещата да изсъхнат (вместо да ги бърша). Това убива микробите достатъчно. Но аз и не мия бебешки работи отделно и много много не се втелясвам около перфектната чистота. Имунната система трябва да се гради  Whistling

# 102
Яяя имали сме си още едно бебенце Party
Даяна жив и здрав да е малкия ти мъж!!Много да ви радва!!!Хайде очакваме скоро разказ за това как мина всичко и как се справяте в къщи  bouquet

# 103
dayana78, да е жив и здрав малкия Даниел  baloni Много да те радва и да расте весело и щастливо дете!!! ]

Асе, Дидка, пу, пу, какви сте хубави  Heart Eyes
За преваряването - нямах предвид само шишета и залъгалки, а играчки, лъжички и всякакви предмети, които бебето слага в устичката си? Питам, защото чета, че майките ги стерилизират до 2-3 годишна възраст  newsm78 Включително и шишетата и водата след шест месечна възраст  newsm78 На мен лично ми се вижда адски безсмислено да се стерилизира каквото и да е, по простата причина, че детето не живее в стерилна среда, а след стерилизация на въпросните предмети е невъзможно поддържане на стерилни условия до даването им на бебето. Изключвам единствено шишетата за АМ, т.к. то е много податливо на населяване от бактерии.
Оф, докато напиша и Шейлето вече е изказала същото мнение  Hug  Hug  Hug Много е хубаво да имаш съмишленик  Hug
А пък аз да ви кажа, че току що разбрах, че детските не са за всички (както беше едно време), а са само по социален статус  #Cussing out То за това ромското население по 100 деца ражда  #Cussing out Не че 25лв. са голямо богатство, но кога ли ще се оправят нещата в тая държава?!?! Сигурно ви е чудно, че чак сега разбирам, но пък много се ядосах  Crossing Arms
Все забравям - Веч, последната ти снимка е уникална  Peace

# 104
dayana78, Честито момченце !   bouquet Да расте много щасливо и послушно дете  Hug   

Общи условия

Активация на акаунт