Леко раждане с усмивка СЕПТЕМВРИйката си иска!!!

• 17 219
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Мамчета, здравейте и от мен! Радвам се, че всички сте добре!
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА ДАЯНА! ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е МАЛКИЯТ ДАНИЕЛ!
Честит празник на тези, които имат повод да почерпят днес! Всичко най - хубаво!А на вас- останалите- приятен ден! Hug

# 181
Хей, сладурки! За Асето разбрахме, че Любчо пак е искал да излиза снощи. А някой чувал ле се е с Дидка? Все си мисля, че имаме още бебенца в групата - от тези мамета, дето не пишат често...

# 182
Честито бебче на Даяна! Да са живи и здрави и мама и бебе. А бебе много да радва мама и тати.
Честит рожден ден на Сидония, да си жива и здрава и ти желая леко раждане и здраво бебче  Hug

# 183
Хайде и аз да дам отчет Simple Smile
Сидония Честит рожден ден newsm59  bigdance2 newsm67  Gift желая ти много здраве и щастие за теб и цялото ти семейство  bouquet
Абе момичета как сте с подуването на глезените? Аз 15 минути да стоя правя и се започва ooooh! само като лежа ми се оправят ама то може ли само лежене Sad
На вас подуват ли ви се толкова често?

# 184
  • София
Ку-ку!
Тук сме. 2 в 1. Ама мързел голям от сутринта, малко гладене, малко филм обаче имам ощеее за галдене

Контракции - само втвърдяване на корема. Абе казвам ви аз няма да е скоро!  Thinking
25-ти мисля, тогава ша е. Crazy

Честит рожден ден на чаровната cidonia!И честито ни второ бебе в темата!

# 185
Куку и от нас Hug Все още на линия и все още две в едно Crazy Цяла нощ контракции и на сутринта - нищо Rolling Eyes
имам чувството, че целия свят ми се е изредил да ме бърка вече... Т.е. снощи беше доктор №4. Бъркаше лошо, но пък беше симпатичен Wink Та отчасти му е простено Laughing
Малиновите листа в комбинация с преместването на кухнята вършат работа, но ще е добре вече следващия път да тръгна и към разкритие. Аз май съм най-неориентираната бъдеща майка на планетата. Трети път ме връщат Confused Тъй де, снощи си поспах на 7-мия етаж в МД, да си припомня доброто старо време Crazy
Това от мен за сега, че трябва да си приспивам каката Grinning
Целувки на всички и ... каквото рекъл Бог Praynig само здраве за всички ви Hug

# 186
Сид- newsm59 Жива,здрава и много щастлива  bouquet
Мариамка,много се радвам за сестра ти Hug
Асе-айде бе-какво "ку-ку"? JoyНе можем те натири да раждаш Joyхайде-днес е неделя и чакаме Любака да излиза Wink
Емичка как си,мила?И ти още 2 в 1 Hug
Сонче-не се коси за работата на мъжо.Все ще намерите начин да компенсирате отсъствието му Heart Eyes
Аз отивам да полегна малко,че до сега съм чистила,ама яко! Sick
Хайде-лек ден на вас и да не се преуморявате Heart Eyes

# 187
Момичета за какъв чай от малинови листа говорите? newsm78 Това съм го пропуснала някъде!Той предизвиква раждането ли как действа?И как се прави!Надявам се да ме извините! Embarassed
А от къде ги намирате тези малинови листа?

# 188
Хахахахахахахахаха
Абе, Кукувици Laughing Heart Eyes
Голям хилеж падна като ви прочетох Mr. Green
Предлагам официално това да ни остане лафа за отчитане, че сме още 2в1, когато дойде момента да се раждат бебета всеки ден!

# 189
Ей кукувицииии  Heart Eyes Hug Цял ден ви мисля  Hug
Дидка, аз нещо съм ти затрила телефона  Embarassed , иначе щях да звъня да те проверявам  Wink И аз днес му дръпнах едно гладене, но нещата за бебо съм ги оставила за следващата седмица  Whistling Аз нали не бързам да раждам  Whistling
mi6lence с Ирини говорим май за едни и същи магазин  newsm78 Точно срещу OMV има ново блокче и отдолу магазини. Ей там е Wink
Уанде, внимавай с чистенето, че и днес е пълнолуние  Joy Да не ни изненадаш  Hug
juja_ малиновите листа предизвикват контракции и спомагат за раждането  Peace Но от къде се купуват, някоя друга мама ще каже  Wink

# 190
Привет, мамчета.

Благодаря на Иринии и на Асето за отговора. И аз така знам, че анти Д ми се полага по касата. Ще потърся повече информация. Флучия, аз точно това чух, че като раждаш в частна клиника си заплащаш инжекцията, а от клиниката ти издават някакъв документ, който представяш на здравната каса, за да ти възстановят парите. Ще проверя дали е точно така или другояче стои въпроса. Ириниии, моя приятелка юли месец роди в Шейново и й сложиха анти Д напълно безплатно. Може би има значение в коя болница раждаш, знам ли.  newsm78 Или пък ако частната клиника не работи със здравната каса.... Определено ще проуча как стои въпроса.

Мариам, колко се радвам за сестра ти.  Hug Много хубаво, че се потвърждават добрите новини.

Сидония, честит рожден ден мила!   bouquet Бъди здрава, леко раждане ти пожелавам и бебчо много да ви радва. Simple Smile

Страйп, съчуваствам ти за безводието. Още по-кофти, че сте в ремонт. При нас доста често спира водата и знам какво е.  #2gunfire

Хи хи хи! Гледам, че Асето и Дидка са се отчели - все още 2 в 1. Момичета, няма да ни подмине, ама все си мисля, че някоя мама ще ни изненада съвсем скоро. Simple Smile

На мен тези дни всички ми казват, че коремът ми се е посмъкнал. Иначе нямам никакви усещания, че раждането наближава. Бебо е много шавлив, а си мислех, че 9 месец няма да го усещам така.

# 191
Благодаря ви момичета Hug, явно са били някакви подготвителни контракции. Поспах си и сега съм добре, явно беба иска да си е в корема още, сега се почна еднооо clean clean prostor ама трябва да я свърша на почивки ще е работа!  Гушкииии многоооо!

# 192
  • Бургас
Ауу, имали сме второ бебче..ехаааааа... newsm44 честито на Даяна!!! HugБраво, майче! Нека Даниел расте здрав и послушен! Heart Eyes
 ЧРД, Сидония!!! Много вяра в доброто и любов!  Heart Eyes
 Хубава вечер, женички! И успехи!:hug:

# 193
И аz чак сега се наканих да чета, като гледах, че Асето и Дидка никакви ги няма, викам си, айде.. А те пък се обадили  Crazy .Асе, ма тебе ще ти писне да се раzкарваш и да те връщат бе  Mr. Green .Да не стане като с лъжливото овчарче накрая  Wink
За zехтина, аz zнам 15 до 20 мин. на водна баня, но аz ако пак реша да вzема, ще го правя 10. Смтам, че 20 му е много. Крис съм го маzала само със zехтин, друго не съм и пробвала, не помня мириzма или пък да прави петна.. На него много добре му понасяше.
За матраците, ние сме поръчвали преди 2год. в Люлин, но като не помня  Embarassed ...в "Домко" ли беше  newsm78 ...Ако искаш попитай zа там, не си спомням.
Сидония, от zдраве да не се отървеш   bouquet

# 194
Момичета, от сутринта ми изтича по-малко леко кафеникаво течение, но не е като желе както го описа Дидка за тапата и само веднъж като че ли имаше тънки червени нишки. Дали е възможно все пак да е тапа? А контракции имам от вчера не особено регулярни, като стягане в корема, а днес и съвсем лекичка болка или както преди менструация (никога не съм имала кой знае какви болки преди мензис, та не съм на ясно). Дали да чакам още някакви признаци или да ходя на преглед? То какво друго да чакам още не знам и аз ама...

Общи условия

Активация на акаунт