Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Какви документи са необходими за раждане в болница?
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тоновете на бебето и как се измерват?
Тоновете на бебето се измерват с помощта на специален апарат, който показва стойностите. Не всички майки имат записи на тоновете, а някои ги слушат само с помощта на апарат. Важно е да се отбележи, че към края на бременността тоновете може леко да се забавят. Също така е посочено, че апаратите могат да дават отклонения в измерванията, така че не трябва да се обръща прекалено внимание на грамовете и килограмите, които се измерват.
-
Какви документи са необходими за раждане в болница?
-
Какви са симптомите на синдрома на карпалния тунел и как се пише на английски?
Синдромът на карпалния тунел (Carpal Tunnel Syndrome) е състояние, което може да причини болка, изтръпване или слабост в ръката. На английски се пише „карпален тунел синдром“. Симптомите включват болка, изтръпване, слабост или усещане за парене в ръката, особено в палеца, показалеца, средния и безименния пръст.
-
Какви артикули трябва да носите в болницата за раждане?
-
Какво е мнението за чая от малини и как се приготвя?

Ето, засечи с този калкулатор
Нищо ново, де

Ама само тогава.Твоето обаче намирисва на скорошно бебче 
В края на краищата има ситуации,когато просто се налага.С първата си бременност и мен ме налегна такава депресия,така исках да съм родила по естествен път /и сега искам,ама знам,че не може/
Дано няма повече поводи за притеснения
Лекувай с нещо!
По тоя случаи само ми пробутва лафа за бабите - как щели да идват да помагат, а мен тази идея хич не ме блазни. Ако искат да идват да ни виждат от време на време, но да седи някои постоянно не ми се ще
Ам`чи тъй де - що четем иначе къде ли не.
И води съм си имала достатъчно......а термина ми е след две седмици почти
въпреки че тя се изчислява по 28 дни, а цикъла ми е 25 и затова термина трябва да ми е по рано (то и бебка върви така), но така е официално.