Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 071
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Лорката пък не казва нито за едното, нито за другото . Даже като свърши голямата работа и я питам има ли ако в памперса и тя ми казва Нееее смеейки се и бяга в другата стая  Laughing Ето изтипосах ви я в новото гърне да я видите моята хубостница, дето се прави, че не разбира за какво се използва  Whistling http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270261&pid=7279511

И аз нямам претенции за клубчето, още повече, че почти не съм ходила в други освен барбарони и прасешкия  Laughing Може би наистина трябва да се види колко ще сме горе долу и тогава да се избира  newsm78 Ако сме повече барбароните май си е идеален - ако не се лъжа е от малкото с повече място за родители.

Честито и от мен на празнуващите днес   bouquet Hug

# 226
Аууууууууууу- гърнето е уникално Peace Ванче- казвай откъде, какво............. Crazy
Симо си дойде преди малко и ....сег Crazy спи Tired.Дария се мотка нещо , а аз съм още по нощница Blush.Егати семейната идилия.Дано  по някое време все пак излезем навън- тримата, че май това ще ни е за тази година.От другата седмица отново почвам работа в неделя....... ConfusedОтивам да си направя кафе най-сетне.По-късно пак ще се включа.

# 227
vst_Гърнето е жестоко WinkКрис започна първо да казва "ако" и тича към гърнето след няколко дни запояна и за другото да казва "а.."
Но тъпото е че от миналата седмица пак сме на ясла,но той там не им казвал и на ясла сме със иначе без.Мн е гадно така дано да започне и на тях да казва Praynig
И като започнах за яслата да ви кажа,че Крис започна още на 1г6м защото нашият татко имаше здрав.проблем и трябваше да започна работа.Както и да е.
Първата седмица ходихме от9 да 12.30ч. и плачеше и като го водя и като го взимах Cry.На следващият пон. също до обяд.
Плачеше 1-2седмици и спря Laughing.Сега вече му харесва и се чуства доста по сигурно.
Не се притесняваите момичета и се настройте положително така и вашите мъници ще усещат яслата като нещо готино. Party
Когато времето е хубаво излизат по 2пъти на ден и всеки месец имаме театър.

# 228
Добро утро  Hug
Велмарче, взехме го от Прасешкия, има го и тук http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=3729  Лори определено си го харесва повече от предишното  Peace И може би защото наподобява голямата тоалетна  newsm78 Знам ли, дано поне да върши работа  Praynig
Ние сме намислили да отскочим до зоологическата градина  Peace
Хубав ден на всички  Hug

# 229
Честит Рожден ден на днешните рожденици.  bouquet

Аз съм се хванала да правя торта за довечера и утре. Малко ми е притеснено, защото утре ще си заминаваме за Пловдив без малкия и ми е криво.
Тони е станал много срамежлив. Не дава да го закачат непознати и веднага се гушка в мен да го скрия. Но ако му предложат разходка е готов да тръгне веднага.
Другата седмица ще мога да се включа по-спокойно.
Лек ден на всички! Hug

# 230
  • София
Ехооооооо добра вечер!

Ние с Митко успяхме да се приберем от Пловдив, но оставихме Калоян там при майка и баба  Wink Та да свършим някаква работа тук, докато Митко е отпуска. А и Кало да се разнообрази. Както винаги страхотно изкарахме в Пловдив. Само защото медиите не плащат добре на кореспондентите си, а в града има сал един вестник Марица още не съм стегнала куфарите  Mr. Green

Калоян е страшно щастлив. Ходиха да се возят с баща му на детската железница /то май татко му повече се радваше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green/, обиколихме градската градина и определено надуваемата крепост е нашето място  Wink Направих як пазар във Вис Виталис за яслата. Калоян ще е ясленче от 22 септември.
Само не успях пантофи да намеря в този град. Оказа се, че старата колекция е изкупена, новата не е заредена. Та ще търся тук.

Елфче  Hug не съм била тук като си питала за водата  Wink

Хайде отивам в банята, че както знаете бойлерът влиза в списъка на дяволските изобретения, които мразяяяяяяяяяяяяяяя  hahaha

# 231
Разписвам се с едно голямо БЛАГОДАРЯ за всички тези от вас, които ми помогнаха финансово и ме подкрепиха за книжката, която скоро ще излезе от печатницата. Дано хората като вас бъдат възнаградени по един или друг начин! Прегръщам ви топло!

Честит празник на тези които съм пропуснала през тези отминали няколко седмици!   bouquet newsm78

Късно снощи се завърнахме от едноседмичен престой в Габрово и все още съм убита от шофирането, багажи, мрънкането на малкия...и какво ли още не. Изкарах страхотно, а човечето ми се струва по-дебеличко и освежено от хубавия въздух. Ще покажа снимки през следващите дни.
Сега следва даване на кръв утре и чакане на изследванията за яслата. В края на седмицата Даниел за първи път ще посети яслата и от сега изпитвам страх и безпокойство, въпреки че може би е пресилено. Незнам как ще свикна с тази мисъл...

# 232
Честит Рожден ден на Тони на Кайли.Пожелавам му щастливо детство и да радва мама и тати

# 233
Честит рожден ден на Тони! Да е много здраво, усмихнато, игриво и все така чаровно детенце  Heart Eyes Hug

Кайли, честит празник   bouquet И да не забравиш да ни се похвалиш с тортичката  Praynig

Карим  Hug Радвам се, че твоето мишленце е добре  Peace

Нана, добре дошла!

Ние днес си направихме много хубава разходка в зоопарка - Лори гледаше с интерес животните  Laughing Според мен се чувстваше и малко странно - определено беше учудена откъде се появиха всичките животни от детските филмчета. Миналата година я впечатлиха най-много кокошките, а тази овцете  Crazy

# 234
  • София
Честит рожден ден на Тони! Да е здрав, все така чаровен, усмихнат и слънчев! Кайли, честит празник!    bouquet Hug

Кайли, ще чакаме да видим тортата наистина  Wink Hug
Вст, гърнето е страхотно  Peace Пасва ли към всички тоалетни се чудя  Rolling Eyes Иво със сигурност ще го хареса, но се опасявам, че ще го ползва повече за катерене.  newsm78 И без това сега само дава зор да го държим и да се качва по дърветата като "чойек пайк" (превод - човека-паяк) hahaha Mr. Green  Crazy В зоопарка не сме ходили скоро, пролетта май беше за последно. Имаше страшно много хора и се отказах да идем през почивните дни повече. Днес как беше?
eli_ym , вие как сте?
КаримHug  Hug  Hug
milllena , браво че Крис вече обича да ходи на ясла!  Peace И дано проблемът със здравето на таткото вече да е решен!  Praynig
Лека нощ от мен!  Hug

# 235
Елфче, и днес си имаше хора  Crazy А като си тръгвахме се изсипаха и два рейса с туристи  ooooh! Но си направихме хубава разходка, а и Лори си поигра на детската площадката там  Peace
А за гърнето - ами мисля, че е направено за стандартни тоалетни  newsm78 Нашата е издигната на една платформичка и стълбичките не стигат до земята. Ако я нямаше нея си стига точно до земята. То май ако не се лъжа тоалетните се слагат на една височина  Thinking При нас е изключение   Laughing

# 236
  • София
Честит Рожден Ден , Тони ! Желая ти безгрижно детство  изпълнено със смях и приключения Hug

Карим много се радвам за книжката, с радост ще се сдобием с нея Party Браво на Дани явно му е било добре там.

Нана аз и тук имам затруднения с намирането на пантофки.

ВСТ ние още не сме се наканили да стигнем до зоопарка Embarassed

# 237
  • у дома
Честит Рожден Ден на Тони-бонбони! Да е здрав, все така чаровен и безгрижно детство му желаем с Ния!  ura  Gift  ura 
Kaili, честит празник!   newsm51 

торта, торта, торта  Mr. Green Hug  bouquet

Karim, страхотна новина за книжката  Hug  bouquet и аз съм се изпопритеснила, ама това е нормално, със сигурност нещата ще се наредят  Hug неприятното при нас е, че все още нямам идея за точна дата за прием и тази неизвестност ме притеснява, защото освен изследванията, за отпуската не е ясно дали ще успея да си пусна още дни, отделно за оченцето, операцията и такива ми ти работи  Thinking

за общ РД 20-ти ме устройва, на този етап няма някакви планове за тази дата  Peace

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 09:17 от blueeye®

# 238
Ние сме добре ,утре заминаваме на море ,на Константин и Елена.Като се върнем ще пиша повече и смимки ще сложа ,от рождения ден и от морето.Напоследък имах много работа и не ми оставя много време за нета.Пожелавам лека седмица на всички 

# 239
  • София
Честит Рожден Ден на Тони !  

Karim, браво за книжката!

За общия рожден ден аз ще мога седмицата от 8- 13 септември. Утре по всяка вероятност заминаваме за Варна, само да не ми мине котка път, а от 14 започвам училище до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт