Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 074
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  Здравейте и от нас.Честито на  рожденниците  тези дни.Много щастие и късмет за всички!!!
Нори и Марти много бълнува ,но го отдавам на това ,че е много емоционална,помни всичко и не забравя дори минали отдавна случки.
 Ембър на кое Огняново ще ходите? Това в района на Гоце Делчев ли? И ние на там сме се насочили.Вие къде ще отседнете,разкажи ми с 2-3 думи за там.Никога не съм ходила,има ли къде да си правим приятни разходки с Марти?
Елфче много прегръдки от нас.Поплачи си ,ама нали знаеш " Всяко зло за добро" .Всичко ще се нареди-сега те чакат още толкова нови и вълнуващи изживявания.
Ние няма да сме ясленки.Продължаваме да си се гледаме дружно. Crazy Вчера за първи път наказах Марти и я прибрах вкъщи още не стигнали до парка,защото ми се тръшкаше и падаше на земята.Изненадващо за мен,след като и обясних защо съм я прибрала,тя сама ми разказа,че Марти е вкъщи защото се тръшка,плаче и не слуша мама.А следобяд ,като тръгнахме да излизаме сама дойде и ми каза "Марти тръшка няма"  Laughing Едва ли от един път ще я превъзпитам,но съм много доволна от ефекта на вчерашното ми решение.  Peace

# 211
  • София
Честит рожден ден на Ивелин на Гвендолин!     bouquet

Честит имен ден на всички, носещи прекрасното име Александър и Александра!  Heart Eyes

Браво на махналите памперса! Peace Ние сме до никъде в това отношение  Embarassed Единствени ли останахме?
Браво и на Марти Hug Всичко разбират муцунките, ама им е по-лесно да ни се качват на главите  Laughing
Албена, завидях ви  Hug
Лека нощ и  Heart Eyes за всички!

# 212
Добро утро  Hug

/скромно, но след кифличките на Велмарчето всичко ще изглежда така  Laughing Hug/

Честит рожден ден на Ивелин на Гвендолин  newsm59  Честито и на всички останали празнуващи днес   bouquet

Вст, така е, като си имаш слънце вкъщи да те топли  Wink Heart Eyes
Laughing Hug  bouquet
Албенче, Елена, радвам се, че отново сте тук  Hug Албенче и аз ти завидях за хубавата почивка  Embarassed
Миленка, браво на сладурката Марти  Hug
Елфче, не сте единствени Laughing Нали знаеш, че и ние сме откъм бебетата  Crazy Другите се хвалят с махане на памперса, а аз мога да се похваля с първите случайни изпишквания на Лори в новото й гърне, което определено й допада повече  Peace Но предпочита да го гледа отстрани и да приканя майка си да пишка в него  ooooh! Вече не се шашкам толкова, ще се научат все някога  Laughing Нали няма да ходим на ясла, няма да е толкова голям проблем. Не искам да я карам на сила  Naughty

# 213
И ние сме още с памперс Blush тъкмо бяхме постигнали значителни успехи и си казваше, и я лепна о Blushзи дрискащия вирус Crazy После пъ Cry реших че ще почива ефективно и няма да се занимавам   с разни такива работи....та- ще стартираме новата уч. година отново с памперс заради моя мързел Embarassed.Здраве да е !
Давайте предложения за общия РД Hug Поне да се ориентираме в датите

# 214
  • варненка от София
ЧРД на Ив на Гвендолин, с пожелание за весело детство с много усмивки и игри! newsm59

Честит имен ден и на Сашко на Адрианска и на прекрасната Али на Валката! Пожеланията ми са същите но пък от сърце! Hug

И не на последно място искам да поздравя макар и на патерица Анди и Джулиана, бъдете здрави, бъдете обичани и уважавани, щастливи и дарени с много, много късмет!

Ние сме добре, днес сме на рожден ден на кръсника на Шушето и аз майсторих торта, мога за сега да ви се похваля с нея, а пък като му дойде времето, ако имам възможност, ще раздам и по едно парче  Mr. Green, виртуално.

По въпроса с памперсите, аз си мислех, че няма научаване, но тя сама се отказа на година и девет месеца от раз. За сега слагам нощем гащи, защото някой път се изпуска, а на мен не ми се перат постоянно чаршафи  Embarassed За сметка на това е още с биберон, както и продължаваме с кърменето.

# 215
Марулка, както винаги тортата ти е прекрасна  Hug Весело изкарване на празника  Peace

Велмарче, веднага давам предложение  Laughing - 13,14 или 20,21 - хем да се завърнат почиващите, хем да имаш време за организация. Ама нека се включат и другите да кажат  Rolling Eyes За мен няма проблем датата, а и мястото  Laughing

# 216
Честит имен ден на всички маки и големи празнуващи Hug.Тук включвам и сашко на Вася.(драсни някой ред  как сте).
Марулка- страхотна торта отново Peace
Аз предпочитам да е съботен ден, защото най-вероятно в неделите отновоще съм на работа Crazy.За час предлаг Crazyм късния следобед( след 17 ч).Давайте  и вие предложения, а и същевременно да се преброим WinkСпоред бройката  да изберем и клубчето,което да ни побере.

Последна редакция: сб, 30 авг 2008, 11:14 от velmar

# 217
  • варненка от София
Ако има общ рожден ден и е след 15-ти септември и ние може да се включим със Стефаначето, защото тогава ще сме си в София. Blush

# 218
Ами в такъв случай как ви звучи 20.09. от 17 или 18 ч. Хем е след 15, хем е събота  Laughing Пишете ни с Лорката в списъка  Mr. Green

# 219
Аз съм ЗА Party Нека и другите се изкажат.Ако някой е възпрепятстван тогава, сега е момента да каже, за да се опитаме да се съобразим. Моля да прегледате линка на първа страница с клубчетата, и да изберем някое подходящо Grinning  .Аз започвам да правя списъка  Whistling

# 220
  • София
за 20ти пишете ни и нас, за сега нямам никакви планове.. за 12,13,14 няма да сме на линия

Marulka тортата изглежда чудесно

# 221
  • София
 Hug и аз съм "за", само да сме живи и здрави Simple Smile
Марулка, страхотна торта  Peace Hug И ние се приспиваме с биба  Blush , ама аз дори не правя опити да я махам.  Rolling Eyes
А за свалилите памперса при болести с разстройства и аз съм се чудила как става  Rolling Eyes Успяват ли да стискат, докато стигнат до гърнето или се изпускат в гащите.  Rolling Eyes Какви глупости питам  Blush От опит знам, че е трудно удържането - на едно море на 6-7г възраст помня как един път не можах да стигна до тоалетната Blush Joy  Crazy Това, дето Лори кани майка си да пишка в гърнето ми хареса  Laughing  Hug

# 222
Благодаря ви за пожеланията за именния ден на моето момче  Heart Eyes. Честито и на останалите носещи името Александър или Александра  Hug. Честит РД и на днешните дечица  newsm59.
За общия РД ни пишете и нас, харесва ми датата, а часът ако е 18ч. ще е още по-добре.  Peace
Албена, добре сте си дошли  Grinning.
Elwing, Сашко при разстройство ми казва "пики" и тича бързо към гърнето и чак като седне и започне да върши работата, казва "аки"  Laughing. Даже някой път, като му се пръцка и пак ме кара да го сложа на гърнето. Досега не ми се е случвало да свърши работата в гащите, пу-пу.

# 223
Не знаех, че днес е празник. Ние от сутринта пак скиторим, бяхме на пикник над Бояна. Направихме си скара и си прекарахме много хубаво. Деница спа малко и сега ще ми вземе здравето докато си легне Close
Живи и здрави да са именяците Hug, както и рожденниците  bouquet
Аз гласувам за 20-21, защото около 14-ти няма да сме в София. Вечерта ме устройва идеално Hug

# 224
  • София
ЧРД на днешните рожденици!  nbirthday  Gift
А за място за общия рд нямам претенции. Барбароните 3 не е лошо, има и навън къде да се стои, ако е хубаво времето, но нямам против и да се запозная с нови клубчета  Simple Smile
Ивчо като му се ака понякога също вика "пика", но по-често го прави тихомълком.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт