Нори и Марти много бълнува ,но го отдавам на това ,че е много емоционална,помни всичко и не забравя дори минали отдавна случки.
Ембър на кое Огняново ще ходите? Това в района на Гоце Делчев ли? И ние на там сме се насочили.Вие къде ще отседнете,разкажи ми с 2-3 думи за там.Никога не съм ходила,има ли къде да си правим приятни разходки с Марти?
Елфче много прегръдки от нас.Поплачи си ,ама нали знаеш " Всяко зло за добро" .Всичко ще се нареди-сега те чакат още толкова нови и вълнуващи изживявания.
Ние няма да сме ясленки.Продължаваме да си се гледаме дружно.
Вчера за първи път наказах Марти и я прибрах вкъщи още не стигнали до парка,защото ми се тръшкаше и падаше на земята.Изненадващо за мен,след като и обясних защо съм я прибрала,тя сама ми разказа,че Марти е вкъщи защото се тръшка,плаче и не слуша мама.А следобяд ,като тръгнахме да излизаме сама дойде и ми каза "Марти тръшка няма"
Всичко разбират муцунките, ама им е по-лесно да ни се качват на главите
Честито и на всички останали празнуващи днес
Вече не се шашкам толкова, ще се научат все някога 
тъкмо бяхме постигнали значителни успехи и си казваше, и я лепна о
реших че ще почива ефективно и няма да се занимавам с разни такива работи....та- ще стартираме новата уч. година отново с памперс заради моя мързел
Нека и другите се изкажат.Ако някой е възпрепятстван тогава, сега е момента да каже, за да се опитаме да се съобразим. Моля да прегледате линка на първа страница с клубчетата, и да изберем някое подходящо
.Аз започвам да правя списъка