Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 075
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Честито на рждениците   Gift Пожелавам ви весело изкарване на празника Grinning

vst_80 не се притеснявай за вируса, крис за съжаление го хваща за 3път това лято
но пък му минава за ден и половина WinkВ момента е с температурка и спи сладко.
Дано да им мине барзо и да не прихванем и ние Praynig

# 196
Честит рожден ден на всички деца, мами и татковци! Весел празник, и нека има нестихващ детски смях и веселие, много здраве и тичане!
На Айла весело изкарване!
Нори, може да е много емоционална, не се притеснявай, всичко ще е наред
Кога ще бъде събирането за общия рожден ден, че нямам време да чета, трябва да опаковам багажи - утре сутринта отиваме на морето. В хотела има безжичен интернет и да се надявам, че ще имам време да се включвам
Ember, ние понеже сме посещавали ясла и сега ни искат само профилактичен преглед и три дни преди да тръгне на ясла, б-ка за липса на контакт със заразно болен. Най-добре ще каже сестрата на яслата.
Късмет на всички и бързо адаптиране, на болничките - да оздравяват бързо. Hug

# 197
Анди и на Яна в главата й са само пода*аци и то*та с клем  hahaha
Grinning
Дани се кефи много на коли, багерчета и топчета. Като ми остане време ще кача снимки от рождения ден

# 198
Честит рожден ден на Даяна и Ирен! Hug

Честит рожден ден и на Анди! Hug

Не ми остава време да пиша много. Тези дни са ме хванали да правя зимнина. Но няма начин след като после има и за нас. Друго си е да има домашни плодове.
Снимки ще гледам сигурно другата седмица.
Лек ден на всички. Hug

# 199
  • София
Еее, най-после да пишат повече от двама в темата  Laughing  Hug
Велмар, страхотни кифлички, браво!  Peace Не се притеснявай за мен, не съм от тези, дето им се прияжда като видят нещо  Wink Ама са наистина чудесни  Peace  Hug
Вст, milllena, бързо да се оправят сладурите!  Praynig Hug
Стана ми интересно - какво е това изследване с тиксо  Blush Не е ли гадно като се отлепва лепенката или нещо не съм разбрала  Embarassed
Пепеджинс, хубаво изкарване и на вас!  Hug А за общия рд нищо не сме се разбирали  newsm78
Ади, Дани още ли е на морето?
Иначе клюката при мен е, че днес напуснах работа  Rolling Eyes След дълго умуване и консултация с юрист, който каза че наистина щом съм по заместване не ме пази нищо - ако ще и бременна, и току-що родила да съм - върне ли се титуляра - изгарям  Rolling Eyes Освен това щях да си пускам и 6м неплатен отпуск, та съвсем никаква база нямаше да имам за после. Та в крайна сметка решихме да се самоосигурявам, но съм "назначена" фирмата, дето работи мъжа ми. Много добре го обясних, няма що  Blush Crazy Малко ми е криво и ревливо, ама какво да се прави. Извинявайте, че мрънкам Blush
Нана, я кажи имаш ли инфо защо от чешмата ни тече ръждива вода  newsm78 Mr. Green

# 200
  • София
Elwing не се притеснявай, вярвам, че това е по- добър вариант Hug Гушкам те много

Тиксото е залепено на предметно стъкълце отлепваш от единия край и залепваш на дупето преди всякакъв тоалет сутринта (за острици е ) сигурно е гадничко

Яна наистина е много емоционална, че вече говори добре, е нормално за децата ни, но тя много говори и на сън- плаче , смее се, "искам на плясъка", "не,не, това е мойто!","искам дугото!" и тн, и тн  , а вашите деца говорят ли на сън?

# 201
  • София
Нори  Hug
Иво само един път съм го чула да "говори" насън - спомена моето име, явно нещо ме е сънувал  Simple Smile

# 202
елфче, я не се ядосвай за глупости....... Naughty То дали напускаш или си  в неплатена или ще те напуснат.. Crazyняма голяма разлика.Дори смятам 4е това е по-добрия вариант за теб.Сега ще можеш да се осигуряваш на по-добри парички и в последствие да  получаваш първите месеци  прилична сума.

Това с тиксото защо д а егадно.... newsm78Гледай как ме замислихте за глупости... Crazy То реално не става някакво истиснко залепване и отлепване.....Така или иначе ние няма да правим такова изследване.Я кажете кои са ясленците  Grinning Да се преброим дет се вика и да си дадем кураж,че аз усещам как ще има реванш на старта на учебната година.Дари мин. година  си тръгна без проблем и драми, ама след толкова отсъствие, и разглезване по отпуски и баби....май ще ми прави номерца другата седмица Twisted Evil
За общ РД и аз не съм разбрала..... ThinkingКАзвайте- ще има ли , няма ли, кога, къде как.............. Party

# 203
  • София
Дари мин. година  си тръгна без проблем и драми, ама след толкова отсъствие, и разглезване по отпуски и баби....май ще ми прави номерца другата седмица Twisted Evil

Яна ще е същата хубостница Laughing

# 204
Бързо да се включа, че аз съм ЗА,ЗА,ЗА общ рожден ден.  Laughing
Елфче  Hug Поплачи си, щом ти е ревливо. Ще ти олекне  Hug А пък аз съм сигурна, че всичко ще е за добро. Живот и здраве имаш още доста време да се наслаждаваш на красивите неща в живота ти, пък после ще намериш нещо по-добро  Peace
Нори и Лори е говорила няколко пъти на сън. Тя и се мята много в леглото, често и проплаква, търси мен или баща си. Може би наистина Яна е по-емоционална  Hug
pepejeans весело изкарване и на теб. Ще чакам с нетърпение да качиш снимчици.
Кайли, хубаво е, че има кой да помага за зимнината - аз си купувам готова от магазина, но тя въобще не може да се сравнява с това, което правеше баба едно време...
Дани, му удари голямо скитосване  Laughing Hug
Това с тиксото наистина звучи гадно, особено като се сетя какъв ужас е като отлепям на Лори пликчетата като събираме урина  ooooh! Cry Ама предполагам си зависи и от тиксото. При нас и лелите бяха задължени да ги правят тези неща, ама не съм ги питала как е  Laughing
milllena много гушки за Крис - дано се оправи бързичко. Лори е видимо по-добре  Peace А аз от както родих почти не съм боледувала. Какво ми стана незнам - преди бях постоянно болна. Дали защото работех, незнам. Сега вече не ми е и така студено - зимата я изкарах по къс ръкав и яке  Laughing А преди спях с пуловери и чорапи. Нещо се повредих  Crazy

# 205
  • София
Благодаря ви! Hug Heart Eyes
Велмар, сравних го като усещане с кола-маска, а тя хич не е приятна  Laughing Но сигурно е по-слабо като усещане, че иначе милите дечица...  Rolling Eyes
Май сте много бъдещите ясленци.  Simple Smile Дано да се адаптират бързо  Peace
За общ рд няма кой да ни организира, Велмар, влез в ролята  Grinning Hug
Вст, така е, като си имаш слънце вкъщи да те топли  Wink Heart Eyes

# 206
  • у дома
ние сме от отбора на ясленците, но ще сме първолачета  Sad  ooooh! засега не е ясно от кой ден, няма да е 1-ви септември заради ремонти (Kaili не сте само вие  Laughing ) а пък отпуската ми свършва на 22-ри и така  Confused

да се похваля тихичко, че от известно време сме без памперс, и въкщи, и по разходки, само нощем слагаме пу, пу, пу... случва се акото да изпуснем понякога, но съвсем скоро мисля, че и това ще стиковаме  Mr. Green

Elwing
  Hug Hug Hug

ГОЛЯМО ЧъРъДъ на малки и големи  Hug newsm51 newsm59  ura  Gift

# 207
  • София
Честит рожден ден на всички, които пропуснах тези дни!  bouquet
Нямах комп няколко дни, пък и лудницата е пълна при нас  Crazy

Elwing , дано скоро да се почувстваш по- добре, аз бях доста зле първите три месеца, после се пооправих. Hug Като цяло не я усетих много тази бременност заради грижите около Марти.

За яслата ние решихме да не го пускаме и тази година, направо на детска градина.

За ортопед, сега като заведа Крисито ще питам и за Марти, нещо криви крачетата в колената и глезените. Да видим какво ще кажат.

С памперсите и Марти е само с нощния, и в колата вече се вози без, дори вчера вечерта не искаше да слага и ми каза, че е за Криси. Ако си спеше в неговото легло щях да му махна и нощния.

Болничките да оздравяват скоро  Hug

# 208
Това с тиксото не е никак гадно. Те даже и не разбират какво им правиш. Аз на Боби, сутринта, като се събуди и вдигнах крачетата нагоре, все едно ще я бърша с кърпичка и вместо нея сложих тиксото. То става за секунда-две.
Ние също ще сме ясленци, може би от 10-ти септември. А си пуснах отпуск до 2-ри октомври.
Elwing, не го мисли, за добро е, със сигурност.  Hug
Браво на махналите памперсите, само така, вече са си големи децата  Peace.

# 209
Привет и от мен по късно Hug
Ние сме си у дома, но чак следобяд успях да сложа горе-долу ред в къщата ooooh! Бях си изнесла половината покъщнина и голяма част от дрехите /най-вече по-дебелите/ изобщо не се наложи да ползваме.
Направихме си чудесна 20-дневна почивка във Велинград. Времето беше чудно през целия ни престой. Не ни се прибираше, ако не трябваше да минем през Костенец, със сигурност щяхме да останем още. Всеки ден ходехме на плаж преди обяд  grinning039  sport027, а след сън бяхме на разходки в града или по поляните на Юндола, Белмекен и Цигов чарк. На децата не им се тръгваше. Оставяхме ги да тичат боси по тревата, крещяха си на воля, радваха се на животните и изобщо бяха много доволни. Деница си имаше едно другарче, съседското петле, което кукуригаше денонощно и тя много му се радваше. РД мина добре newsm38, макар и импровизирано и без тукашните й другарчета Party Имаше си и торта, и подаръци, и гости.
Снимки ще кача другата седмица като ги разгледам и аз и ги понамаля.

ЧРД на всички, които съм пропуснала  bouquet Много здраве и много усмивки на малки и големи Hug
Болничките бързо да се оправят Praynig
Разгледах най-после всички снимки, няма нужда да хваля децата, но всички са чудесни Hug
Организацията ми куца, но съм с две ръце ЗА общ РД, обещавам да дойда Grinning
Лека нощ и приятни сънища smile3524

Общи условия

Активация на акаунт