Пожелавам ви весело изкарване на празника 
vst_80 не се притеснявай за вируса, крис за съжаление го хваща за 3път това лято
но пък му минава за ден и половина
В момента е с температурка и спи сладко.Дано да им мине барзо и да не прихванем и ние

Не се притеснявай за мен, не съм от тези, дето им се прияжда като видят нещо
Ама са наистина чудесни
Не е ли гадно като се отлепва лепенката или нещо не съм разбрала
А за общия рд нищо не сме се разбирали
Малко ми е криво и ревливо, ама какво да се прави. Извинявайте, че мрънкам
Гушкам те много
То дали напускаш или си в неплатена или ще те напуснат..
няма голяма разлика.Дори смятам 4е това е по-добрия вариант за теб.Сега ще можеш да се осигуряваш на по-добри парички и в последствие да получаваш първите месеци прилична сума.
Гледай как ме замислихте за глупости...
То реално не става някакво истиснко залепване и отлепване.....Така или иначе ние няма да правим такова изследване.Я кажете кои са ясленците
Да се преброим дет се вика и да си дадем кураж,че аз усещам как ще има реванш на старта на учебната година.Дари мин. година си тръгна без проблем и драми, ама след толкова отсъствие, и разглезване по отпуски и баби....май ще ми прави номерца другата седмица
КАзвайте- ще има ли , няма ли, кога, къде как..............
Поплачи си, щом ти е ревливо. Ще ти олекне
А пък аз съм сигурна, че всичко ще е за добро. Живот и здраве имаш още доста време да се наслаждаваш на красивите неща в живота ти, пък после ще намериш нещо по-добро 

Ама предполагам си зависи и от тиксото. При нас и лелите бяха задължени да ги правят тези неща, ама не съм ги питала как е
А аз от както родих почти не съм боледувала. Какво ми стана незнам - преди бях постоянно болна. Дали защото работех, незнам. Сега вече не ми е и така студено - зимата я изкарах по къс ръкав и яке 
Дано да се адаптират бързо

засега не е ясно от кой ден, няма да е 1-ви септември заради ремонти (Kaili не сте само вие

Като цяло не я усетих много тази бременност заради грижите около Марти.

.
Бях си изнесла половината покъщнина и голяма част от дрехите /най-вече по-дебелите/ изобщо не се наложи да ползваме.
, а след сън бяхме на разходки в града или по поляните на Юндола, Белмекен и Цигов чарк. На децата не им се тръгваше. Оставяхме ги да тичат боси по тревата, крещяха си на воля, радваха се на животните и изобщо бяха много доволни. Деница си имаше едно другарче, съседското петле, което кукуригаше денонощно и тя много му се радваше. РД мина добре
, макар и импровизирано и без тукашните й другарчета
Имаше си и торта, и подаръци, и гости.
Много здраве и много усмивки на малки и големи