Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става! (2)

• 15 064
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
чЕСТИТ РОЖДЕН НА ТОНИ!!! Heart Eyes
Ние преди малко се излюпихме, защото Дари ни спретна "програма" в ранната сутрин... Tired Сноюи прекали с мезенето на сиренца и кашкавалче та и  през нощта пищя за вода ooooh!... Та- се поуспахме.Още и кафе не съм пила.След малко ще ходихм до педито за контактна бележка и от утре- на ясла.За пантофите- Нори, ходих до Люлин вчера точно за пантофки. Grinning .В Силвър центъра има на Зетпол и  на мен ми харесват даже повече от Колевите. Ние пък си направихме разходка в Банкя.Хич не ми се бута в разните гъчкани  паркове Crazy
Последно- 20-и ли остава за дата на общия РД?Давайте предложения и за клубче Hug

# 241
  • София
Честит рожден ден на Тони! Кайли, да ти е жив и здрав, много засмян и да ви радва многоооооо!

Аз вече застъпих на работното място. Хубавата новина е, че като съм дежурна събота и неделя в понеделник ще почивам. Шефът го разрешил най-после  Mr. Green

# 242
  • София
Привет!  Hug
Днес сутринта ме зарадваха с новина, че една позната е родила момченце, след 1 седмица преносване.  Grinning На тези мъже май не им се излиза  Laughing
На двете Елита желая хубаво море!  Hug
Вст, за тоалетните имах предвид дали става на всички модели, че едната ни е по-малка като че ли  Rolling Eyes Но както и да е, няма как да знаеш.  Laughing
Блу, четох преди че ще има ново тортено предизвикателство с интересна тема и ми е любопитно какво си решила да майсториш ти Grinning

# 243

Закъснели пожелания за августовските ни двегодишни съкровища.
Ще се реванширам за липсана на индивидуални поздрави на първата августинска среща, за която съм в София.
Много ми липсвате, но се утешавам с чист въздух докато заработи детската градина.
Обичам Ви!

# 244
  • София
Mama_Galia_66 Hug Hug

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ-ПОЖЕЛАВАМЕ МУ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТИ!   newsm59  ura

Кайли,честит празник    bouquet

Момичета,благодаря Ви за хубавите пожелания за моето детенце  Heart Eyes,но нямахме интернет и неможах да пиша  Sad,снимки ще кача по-късно  Grinning
Карим,браво за книжката и пиши по-често  Peace Hug
И на мен няма да ми стигне отпуската,понеже Даяна ще тръгне на ясла най-рано от 15 октомври и ще се наложи да пускам още дни,но се моля да ми разрешат,че иначе няма кой да я гледа  Sad и в тази връзка я мамите,на които децата вече ходят на ясла,да кажат какви дрешки искат за там  Rolling Eyes
Ставам да правя нещо за ядене,после пак ще мина да видя дали има нещо за четене  Mr. Green

# 246
  • у дома
Блу, четох преди че ще има ново тортено предизвикателство с интересна тема и ми е любопитно какво си решила да майсториш ти Grinning

още нямам никаква идея  Crazy Crazy

miss_74, ще ти копирам една добричка мама какво ми сподели  Heart Eyes :

7 лигавника, 2 пижами (едната стои там, другата резервна), резервни дрешки, пантофки, памперси (ще ти итрябват в началото поне за следобедния сън)
дрешките да не са бодита и лесно да се събуват и събличат
нека има потник, тениска и блуза с дълго ръкавче, може и резервни чорапки
поне 5 анцунга ти трябват да имаш за всеки ден или комплектчета блузка с панталонче

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ! МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  bouquet
На бъдещите ясленчета пожелавам бързо адаптиране и по-малко болести Hug

# 248
Момичета, благодаря за пожеланията.  Hug
Току що се прибирам в Пловдив. По-късно ще кача  снимки и ще се включа по-подробно. Отиваме на пазар, че хладилника е празен.  Mr. Green

# 249
  • варненка от София
Сърдечни поздрави от мен и Шушето, за едно пораснало, лъчезарно августинче!

Кайли, честит празник и на теб! Да отгледате едно здраво и щастливо дете, пожелавам ви много усмивки и позитивни емоции!

Позволих си да направя албумче аз септември и качих малко снимки на Шушето, моля заповядайте

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:28 от marulka_s

# 250
  • Бургас
Здравейте момичета!
Много ви благодаря за пожеланията за рождения ден на моето момиченце.
Отсъствах много дълго,но вече съм тук и ще се старая да се разписвам редовно.
Съвсем случайно,като влязох днес и прелистих страниците набързо, прочетох за Елфчето preggo.Много се радвам за теб мила.Поздравления за бременеенето  love001 .Сигурно са се случили и много други важни и хубави неща около всички вас.Ние сме добре.Ще тръгваме на ясли.Хем държах много да я вземат,за да се почва работа.Хем днес ,като ми казаха,че ще я вземат и цял ден ми е супер криво.Никога не съм се отделяла от нея.Засега това ,ще сложа малко снимки в албумчето

# 251
Здравейте момичета!
Поздравявам всички, които съм пропуснала, а знам че сте много   bouquet  bouquet  bouquet
Днес се завърнахме от морето, изкарахме си добре и най-важното което ни се случи е че изведнъж без да вярвам и да се надявам и ние махнахме напълно пампито  Party
Снимки ще качвам после първо да дойда на себе си, че и багажа още ме чака в саковете  ooooh!

Целувки  Heart Eyes

# 252
  • София
Ей, колко много мами са завърнаха!  Hug Hug Hug за всички!
Страхотни девойки има в септемврийското албумче  Heart Eyes Hug

# 253
Оххх, Шушето е  прекрасна - какви тоалети, какви бузанки само .... Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesА в миглите и очичките на Ирен направо съм влюбена newsm76 lovekiss
И аз се радвам на завърналите се мами  Hug Да се включвате по-честичко, милички  Peace

Гледам повечето госпожици вече са с обички - и аз искам много да сложим на Лори, ама така се страхувам...Предложих на татито да я заведем почивните дни и той да я държи, ама той категорично отказа - нямало да си мъчи детенцето  Sad

# 254
ВСТ, наистина трябва здраво да държиш Лори. Аз заведох Деница да й сложат обички два дни преди РД във Велинград. Тя се разпищя още като й писаха ушетата. Едната й сложиха добре, но на втората се завъртя и отиде доста по-надолу. На другия ден със сестра ми я махнахме и след около седмица като зарастна дупчицата напълно, я заведох пак. Колко рев изрева и втория път ooooh!, още от вратата се развика да си тръгваме. Вече всичко е наред, но още не й е приятно, ако някоя блузка е по-тясна и й закача ушенцата. А през това време баща й колко мрънкаше, че я мъчим, не е истита.
Отивам да гледам и аз снимки, моите ще се забавят, че фотоапаратът остана в провинцията Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт