69 БГ мацки в САЩ въздишат по Майкъл Фелпс!

• 17 100
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
А как разбираш, кога са сейл-овете? Абонирана ли си за мейлинг-ите им?

# 151

Ти, току що ми разказа, как си излизаш по флип-флопки на двора, откъсваш си едно манго и най-нагло си го изяждаш???
Е, как да не те мрази човек?!   Mr. Green

# 152

Леко ти завиждам за мангото в двора.  Blush Дано да оцелее!

П.П. Гледам, че Тина ме е изпреварила и даже не е била ненужно любезна, а е изразила емоцията, както аз я почувствах.  Joy

Хора, кажете на тия майстори трябва ли да им предлагам почерпка / напитки. Не съм аз човека, който плаща, а мениджърската компания, те си ги извикаха и т.н. Аз само се оплаках на супера, че ми капе.
За сефте ми е тук по американско, дайте съвет какво се очаква от мен.  newsm78

# 153
Обичайте ме, не обичам манго  Laughing
Гледаме си го за красота.

# 154
Кюбит, можеш да им предложиш вода, ако е горещо. Съвсем достатъчно е. Най- вероятно и това ще откажат.

# 155
кюбит, нищо не се предлага на майсторите. аз исках бакшиши да дам на тези, които ми инсталираха миялната и хладилника, а мъжа ми падна от смях....
дано не са като моите дето 3 пукнатини в стените 3 дни ги правиха ooooh!

Вики  Hug

# 156
Мерси, мацки! Само напитки им предложих, но не бях облечена по сервитьорска престилка и сигурно за това ми отказаха.  Joy
Готови са вече, даже изчистиха големите боклуци, сега трябва да запрятам ръкави аз.  ooooh!
Да не повярваш, че ми отнесоха тавана и го възстановиха за няколко часа.  Party

# 157
Биз,питам като наближи края на сезона,обикновенно си казват; водя децата до мола поне 1/седмица да играят на мечки в до ит урслеф беър и посещаваме редица места да бройкаме дилс,инкл джамбурето,к според стефан е "the tv place with the little purple chairs"(ni edin куб не е пърпъл,но нейсе). Дрехите им са страхотно качество,стеф износва онзис от ния,не са баш като нови,но са си съвсем ок докато гап,о.нейви,окидоки и пр отдавна са в коша.

# 158
Вики, аз съм пренасяла няколко парфюма от 100мл. в куфарите, но явно съм случвала или на кьорав митничар, или на капризна любовница, но са си пристигали благополучно.

Зачудих се, като описвате тези урагани и торнадота.. Вие бяхте ли подготвени психически за тях като заминавахте? Трудно си представям цялата организация и всичко останало.. но най-вече ме очудва спокойствието, с което говорите за тях. Браво, де!

Кюбит, кога заминаваш за Италия (нали там бе снимката или греша..)?

Абе, тоя Фелпс никак не бил лош.  Blush Я се сбутайте малко и аз да седна на 1 ред... Mr. Green

Аз вече правя завои, вдигам до цели 20 мили на паркинг (на църква  Crazy) и давам назад с колата. Е, обърках газта със спирачката вчера и  почти се нацепихме в един трък, но здраве да е.

# 159
Парфюми - ние имахме 6 парфюма в куфарите като идвахме насам. Никой нищо не ни е питал или проверявал.

Ева, Испания е, Саламанка. Няма да е за тая годишнина.  Sunglasses Мъжът ми няма отпуск до нова година, утре е първата консултация във фертилити клиниката и аз искам да ида във Франкфурт, ако стигна тая зима до Европа. Самият факт, че вече имаме дестинация е своеобразен подарък за тая годишнина.  Wink

А ти как взе книжка, като гледам сега се учиш да караш!  Mr. Green Само се оглеждай, че една паркирала мацка се нацепи в събота в една бебешка количка. Само пръчката на количката се изкриви... Мацката обясняваше на всички, че се забравила да се огледа.  #Crazy

# 160
Аз вече правя завои, вдигам до цели 20 мили на паркинг (на църква  Crazy) и давам назад с колата. Е, обърках газта със спирачката вчера и  почти се нацепихме в един трък, но здраве да е.

Това е абсолютно редовен номер. Задължителен е. Simple Smile

# 161
БЛАГОДАРЯ ТИ!  Hug  Не знаеш колко ми бе важно да го чуя - така и така не мигнах цяла нощ и бях решила, че не е за мен тая работа..

# 162
Ева, аз съм го правила и сега този номер, и лоста е бил на задна, аз съм давала газ, чудейки се, защо не потеглям напред  Mr. Green Поне в една уануейка ще влезеш (в обратна посока, разбира се Laughing)...и така...нема се пуашиш....

# 163
Ха ха Ева и тя иска на първи ред за Майки. Абе ша сЪ прежаля и аз , след като прочетох днес какво се очаква да се влее в сметката на хлЪпето от реклами  Joy
Ева оф и аз в кюпа , много съм невнимателна , ама досега явно късмет съм имала-освен една пейка и оградата на комшията ( на задна) друго не съм "забърсвала" . Мъжа ми вика " като се научиш да караш тогава нова кола"  Joy
Анете и аз тай със сейловете -март месец на хлапетата им напазарувах за по 99 цента и 1.99$ - как да не тръгна да хвърлям адски пари като може на сейл ( какво като е минал сезон , тъй или иначе Дида ще ги е оклепала яко  Mr. Green).     
 Брех добре че си тръгнахме навреме от Флорида - виж след нас задухало  Shocked
Преди 2 г си тръгнахме от Канкун и 5ч по-късно ги помете Ейми с 4та степен .( бурите след мен вървят явно) Rolling Eyes

# 164
Ева, аз съм го правила и сега този номер, и лоста е бил на задна, аз съм давала газ, чудейки се, защо не потеглям напред  Mr. Green Поне в една уануейка ще влезеш (в обратна посока, разбира се Laughing)...и така...нема се пуашиш....

Точно туй! Няма да се отказваш! Аз хич не бях примерна на кормуването, но сега съм добър и търпелив шофьор.

Сред коронните ми номера са:

Паркирана паралелно, отзад има кола. Не внимавам и бутам лоста на задна. Не я ударих, но почти. Умрях от ужас обаче.

Снежна буря. Около половин час се мъча да направя 3 point turn, за да извадя колата от паркинг с размер на носна кърпа. Не знам как от съседните къщи не изпопадаха от смях.

Вали дъжд, таман съм си купила колата, боклук за 3,000. Понеже толкоз ми е акълът, решавам, че на жълто ще набия спирачки. Ама гумите ми не бяха 'ич нови и следователно се забих в тротоара. Джантата тресна, но аз без въобще да се замисля изправих колата и потеглих. Като се прибрах, забелязах, че цялото колело е изкривено. Поправка $500.

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт