Отговори
# 105
аз за дъжд говоря ,а то взе ,че буря станааа  Confused
аз лично Шилан се наслаждавам колкото се може на ваканциятаа.. че малко остава ето го и 15 септември скоро...
Впрочем както разбрах и арабките държави ще почнат тази година на 15ти септември ,че да им бъде по леко на учителите и учениците нали съвпада с Рамадана...
  bouquet

# 106
  • сред маслини и портокалов цвят
Кафенце!
Аз чакам мойто човечЕнце да заспи, ама той е на друго мнение. Седи и ми се хили насреща. Сладурчето на мама, ще ми се да имаше копче за изключване. Mr. Green Laughing

Лек ден от мен!  bouquet

# 107
Добро утро, красавици!
Катенцееее, наспи се бе ,миличка!!!!!  Laughing  Heart Eyes Трябва да ти пратя моята " аларма  Crazy" и знайш ли как ще се научиш да си лягаш рано  Laughing С  песента " мила мамо"( е, с не толкова ясен текст  Laughing) Тарлинков ме буди точно в 7ч. и като отворя очи виждам най-лъчезарната усмивка на света  Grinning. Всяка сутрин със смях се будим  Laughing машаллах.
Ясмин, гледам твоя малък юнак е на страната на Катенцето  Laughing Да ти е жив и здрав!!  Heart Eyes Мерси за кафенцето  Hug
И на мен са ми интересни тези гривни, но знам, че са индийски. Моя мъж ми подари гривна за крак  Crazy - и срам не срам си я нося - нали е подарък  Laughing Ама май не е много на мода, защото изглежда само аз съм с окичено балдърче  Crazy Blush Mr. Green
Да ви питам - някой има ли модели за хена, че си купих по време на Международния фолк фестивал от индийската сергия една фунийка и се чудя как да се разкрася  Flutter
Лек ден на всички!

# 108
добро утро
ясмин ни ве4е си запазихме билети за връщане-на 04.09,защото противно на слуховете за отлагане ,запо4ват у4илище на 07.09-та после в Сирия ако имате път към Дамаск-заповядайте  Hug,ако искаш да ти пусна ла ли4ни телефоните
дина дани сестра ти го износи до края  Praynig Praynig Praynig,аз имах такъв проблем със Сами от 4тия,а с Даяна от самото на4ало
а такива гривни има и тук-само 4е златни и са свързани с няколко пръстена
вили много е хубав клипа
аз сложих един на Дамаск в подписа си,и песента на Араш за поздрав-донякъде е поу4ителна-арабите са много силни в думите,така 4е в на4алото на всяка връзка моми4ето трябва да гледа по реалисти4но на нещата-нищо ли4но,просто съвет,защото има много добри и успешни бракове,но има и авантюристи/като навсякъде/
дала ужас-дано се намаери детето Praynig Praynig Praynig
на мен в4ера ми се изправи косата в един магазин сме и Даяна из4езна за секунди-оказа се 4е е до ескалатора #Cussing out
и да попитам-при вас отваря ли се архива  newsm78,4е при мен не

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 09:21 от dtti

# 109
хейййй, днес какъв маратон сутрешен  направих. 2 часа ХОДЕНЕ ПЕША , ДОКАТО СЕ ДОБРЕА ДО НЯКАКЪВ ТРАНСПОРТ    Sick  сега си лепя мазолите. Някакви работници ме взеха на подбив и казаха, че съм близо до спирката и аз вървя ли вървя, а наоколо жива душа няма, то добре че и нямаше, щото ако имаше някой ,щеше да е клошар или пияница, или.....

имам си мишчици или плъхчета и не ме оставят да спя, само се разхождат и шумят  Sick  гадинки. Ще сложа отрова, иначе няма спасение, ще ми изядат и ушите  Blush

Ясминке,хихи, копче за изключване, човече е това, не е тамагочи  Heart Eyes  ама явно си кротува като е буден  Wink

Весиии,вярвам ти за най-чаровната усмивка рано сутрин. През отпуската носеха бебето на брат ми да ме буди, зашото само на него не се сърдя Simple Smile като му видя трапчинките и като почне да пищи и маха с ръчички и нямам сила да се сърдя, мощно оръжие е  Simple Smile

Деси, как мина Р.Д? Снощи рано сте легнали май  Laughing

# 110
 Здравейте, момичета и от мен  bouquet
и с малко закъснение: Деси, честит рожден ден на Муфида! Да е жива и здрава, да е много щастлива и много да се гордеете с нея!
Честит рожден ден и на Сара!! Много успех и късмет! Много щастие и веселие да я съпътстват в живота и само положителни емоции да има!

Момичета, много красиви гривни показвате. Много ми хареса тази с мънистата - много нежна  и финна! А иначе, Иман, аз нося златна гривничка на левия си глезен и  нося вече  близо 10 години. Е, тази  ми е трета, първите две загубих, но пък тази вече й е четвърта година. Пу, да не й е уруки да оцелее още време. Харесва ми, когато видя някого с такава гривничка. Закачливо  е, без да е натрапчиво.
Добре дошла отново Дина! Малкият сладур е пораснал. А за килограмите - моята Ивака е на годинка и пет месеца, а тежи 9 килограма. Невероятно трудно се храни, все не иска  и с малко се задоволява. Ако може, би си  пила само хуманата. Но пък не се  притеснявам - аз съм 46 килограма, а съм висока 165 см и до сега съм оцеляла Simple Smile. Тъй че, Дина, игнорирай "дружелюбната намеса" на роднините. След като детенце е добре и жизнено, не се притеснявай за друго. А Марти ми е на 7 годинки и е 22 килограма.

# 111

Pelt Merchant of Cairo-Jean-Leon Gerome (1824 - 1904)

Naairah -супер нежна гривничка.  bouquet И аз харесвам по -семплите неща-но ми прави впечатление че дори и тук-франсетата се кичат много-newsm78 и може би и затова моделите които предлагат са едни такива кичозни.
Харесвам злато,но  винаги съм се дразнила -купуваш Скъпо-а като речеш да продадеш-НАПОЛОВИНА в цената.Тук се Изкупува  за 5евра-18каратовото  злато ...Смешно!Ама ако искаш да купиш......не се пипа направо! Whistling Money Тук на голяма почит са сребърните бижута-в БГ ми направи впечатление че са доста евтини все-още...а тук почти като златото вървят

Момичета-намерили са го детенцето.Живо и здраво...но се чудя понякога на тая Странна мъжка логика-...да не каже нито на полицията ,нито на майката че е изгубил детето.Не го е направил нарочно-организирал е приятели и сам той непрестанно го е търсил...ама-Кажи,особенно в пролицията!Ох, да не дава Господ......Този случай е завършил Добре.   bouquet

Шиланче-от влажното лято целия Париж е в мишчици-малки и припкат насам-натам....Онзи ден слушах че искали да ръсят отрова,ама не било добре за домашните любимци ,катосе разхождали можело да им навреди.Една комшийка ми се опрака -на 5 етаж че имала и тя мишчица-аз досега не съм набарвала...ама  тези тук са алпинисти-драпат и по стената

Иманче-що не ти харесва гривничка на глезенчето..много е шик даже  bouquet- и аз ще си сложа,ама  имитация-та ако е загубя да не ме е яд!имам една такава с шарени дрънкулки-както казва Лили това сега е модерно!Ще си вървя и шарено ще си дрънча за настроение  Joy Joy hahaha

Жасминче -ахххх как те разбирам напълно  bouquet...и аз искам копче за изключване  Joy Joy Joy

Поздравче-AMII STEWART - Saharan Dream
http://es.youtube.com/watch?v=AIRA-IMh4vE&feature=related

а ето и с какво ме поздравика моите джерамета от Бг тази сутрин
http://www.vbox7.com/play:5b245afd
Врабчета - Кебапчета крилати   Joy Joy  Joy Joy  Joy   Joy Joy   Joy

ПС-ох....голема излези тоз араб-вижте го днес..пък утре ще го махна да не се скарат модераторите

# 112
Дала, не лоша арабът,даже е супер картината,както обикновено.Откъде ги измъкваш - искам да ги разгледам отново,а не ми се рови назад.
Кате, вярно голямо пешеходство си му ударила, но то е здравословно. За днес няма нужда да се движиш повече  Joy
Иман, при хената просто трябва да си развинтиш фантазията - най-лесно се рисува с клечка за зъби.Аз съм го правила много, става и с тънка четка за рисуване - точки,завъртулки и така става цвете или нещо друго.Ще погледна за някакви мотиви от нета. Peace
Деси, децата явно няма да изкопчат малко повече ваканция.Но аз в една друга тема (май кувейтската беше) прочетох,че там учебната година ще започна на 15.октомври...Или пък нещо не съм запомнила правилно  newsm78 Може би за различните страни е различно.

П.п.Иман, напиши в Гугъл henna tattoos и кликни на Images - ще ти излязат доста,може да почерпиш идеи.

# 113
Браво ,че са намерили дететоо!  Peace
Иман като си правиш хената можеш да изстикаш вътре 4/5 капки лимон (може и брокат да добавиш ако имаш)и като разбъркаш остави за 30 мин,после както казаха най добре е  клечка за зъби .. Забелязала съм че с шаблони не стават много хубави,по добре да разчиташ на въображението си  Wink

то и в България май се носи повече сребро... тийновете се кичат с едно големи сребърни ланци.. което е малко грозно за едно момиче и отдолу сложила друго тънко тънко сребърно синджирче с малка сребърна пеперудка...

bouquet

# 114
  • по пътеката
привет на вси4ки!
весе, не знам какво имаш хенна или накша? хенната е прах ,който се смесва с вода и става като глина ,тоест се слага с фуния като шприц или спринцовка, а накшата(харкус) се прави от 4ерна специално направена те4ност, с добавени аромати и се прави с игла! тя прили4а на  истинското тату, но е временна! пудри се отгоре с талк като е готова да попие и после се седи да съхне, след което се гланцира!хенната седи тъмно 4ервена до 4ерна, а накшата си е 4ерна като мастило!

# 115
  • In a surreal moment!
Грую и жена му 

http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1217424404_2_FT29029_p1000394.jpg

Днес някой , мислим , че е Лина , се върна да почива в гнездото ,
а по Виа Понтика вече се събират ята .
Вердад мисли , че нашите ще хванат Виа Аристотелис .

Падналия Белко , който беше отгледан в клиниката в СтЗагора.

http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1217423281_2_FT29029_13.jpg

Другите деца - Лада , Снежна и Лимбо

http://www.stamb.net/portal/e107_files/public/1217601591_17_FT23942_.jpg

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 15:07 от Другарче

# 116
Здравейте,Арабелки-хубавелки!!!Как сте днес?  bouquet
Ще потърся,някъде гледах мн,,неща за къна,ама дали ще ги открия...

# 117
# 118
# 119
immortel тези сайтове са много хубави ,особенно първия!  Peace
преди 2 години си изтеглих електронни книги от сайта за видиове хенна и как да си правиш татту или рисуваш с хенна...Всичко е много добре обяснено и систематизирано!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт