Отговори
# 90
   Аз пък защо никакви спомени нямам от това чудо "Клонинг"? newsm78
   Като сте заговорили за пътуване с децата - да споделя и аз за нашето завръщане от БГ- много се бях притеснила , з-то все пак за пръв път сама с разбойника...и при това 2 полета , и понеже в Истанбул трябваше да мина през емиграционните , да си събера багажа от лентата и тогава пак наново да отида на "Излитащи" и да се чекирам , много ми беше чудно как ще се справя , колички , куфари... но се оказа , че това е най- лесната част- всичко по летищата мина гладко!
   Полета от Истанбул за Бахрейн беше с "нашите " авиолинии и нашият тате се беше постарал да бъде в екипажа за да дойде лично да си ни прибере LaughingИмаше страшно много работа, обаче и само на 2 пъти по за 5 минути успя да ме отмени-а Даниел се беше наспал вече на летището и на полета ми разказа играта. 2 седмици след това ме боляха ръцете и раменете. Напълно съм съгласна , че когато са най- малки, най-лесно минава пътуването.
  Old Sport- да , моята сестра се омъжи- тоест сега подписаха и направиха сватба , а иначе са семейство и имат 5 годишно момченце, но не бяха подписвали.Тя сега е в 5-ти месец с второ бебенце , но съм много притеснена , понеже преди седмица влезна в болница за задържане на бебето. Била е на системи и инжекции, вече си е в къщи и няма да ходи на работа (точно там се е преуморила) , но сега отново е на магнезий и желязо(нисък хемоглобин) и усеща контракции от време на време.Моля се да се закрепи и успее да износи бебчето  Praynig Praynig Praynig

Iman благодаря ти за милите думи! Мисля , че когато аз пишех , преди време  ти не пишеше , иначе и аз мисля , че съм виждала твой албум в стария сайт?
   В тази връзка снощи качих снимки , само че понеже не ми се избираха направо качих една папка , която вече съм качвала в друг сайт и после като видях колко са многоооо... EmbarassedОпитах да изтрия някой , но не успях- излизаше съобщение , че трябва да "влезна" а аз вече бях "влезнала???Както и да е - извинявам се за огромния албум. Снимките в него са предимно от почивката в БГ , няколко от сватбата на сестра ми и последните са от Бахрейн...
   Здравей Другарче! Радвам се да те "видя" Hug

# 91
Дина, стискам палци на сестра ти  Praynig Важното е да е спокойна и да почива.Щом си е вкъщи,няма страшно! Praynig
Мегли, много е мило,че родителите му са ти пратили тази гривна!  Peace
Другарче, и аз така си мислех,че щъркелите вече отлитат...Малко е тъжно. Cry

# 92
Добър вечер!
Охооо, още една рожденичка - саратед, да е жива и здрава Сара и много духовита и чаровна - ей сега пак си спомням за желанието й да кара рожден ден в Хилтън!!

Дина, сестра ти да се закрепи и да износи бебчето успешно... не знам така ли се казва.

Катенце
, ама ти на почивка ли беше или да наблюдаваш възстановителните работи в Нагорни Карабах? То май, май, второто ще се окаже.

Благодаря на всички за подкрепата за визите. Колкото и да е сложно и отчайващо, Аллах ни дава тези трудни моменти, за да ни изпита търпението, решимостта и чувствата. Преди седмици моят мъж имаше много странно държание и дори ме огорчи и се упреквам, че не мога да го забравя това, но сега като е трудно и вижда усилията и това, че "големите усти и акълиите" ги няма дори и да го изслушат, се промени и разбра как глупаво е постъпил, заради другите: да покаже, че контролира положението. Тези забавяния мидават възможност и аз да осмисля бих ли правила нещо подобно за друг човек.

За тази гривна с пръстен и гривна .....как го описах самооо.... аз се загледах, ама г-н Акхиал каза, че не е "прилична" и аз няма да получа такава.

"Клонинг" не съм гледалааз и май като слущам адашката, не ще да съм изпуснала много.

Ясмин, така хубаво разказваш за ангелчето си Каруми... еееех, да е жив и здрав, но и ние със спорти след време, иншалла да се включим!!         

Деси, имахте ли гости за рожден ден? Момичетата тук - каките де, как се справят -имат ли приятелчета от детските години? Даяна какво взе от тортата? Захарната кукличка ли? Днис как сте със белите? Напредвате ли?

Магде, къде е малкият кавалер? ти имаш цял фубтолен отбор - мил татко с 3 момчета!! 

# 93
Кате, абе твоя мароканец и моя кюрд какво са се наговорили против тази гривна  newsm78 

ми да, сиганска е, ама ми харесва!  не мога да схвана какво й е долнопробното според моя, и неприличното според твоя Simple Smile

Олдспот, гробна , бе гробна  Mr. Green  забравила съм и буквите  Laughing 

# 94
Катета, абе нещо има явно,за да реагират така вашите мъжове  newsm78 И аз не знам какво и е лошото на гробната  Mr. Green Хубава си е...

# 95

отидоха си значи щъркелчетата-тъжно е да видиш празното гнездо

Шиланче -добре си се завърнала   bouquet

Ей,не ме остави на мира днес Раянчо- само навън иска,а на мен пък хич не ми  се обикаля тези дни-нещо ми е едно такова вече Есенно.

Нека и аз да разкажа как пътувах с Раян с Алжирските линии.На отиване беше добре,защото той спеше ,не усети нищо.Но на връщане..леееееее беше кошмарно! Рев ,опъвания..-не ни дадоха столче-на всичкого отгоре ми сервираха храна и Раян като зарита...само си представете как ми беше и до ядене.Пристигнах на Орли омазана с някъв лепкав жълт сос навсякъде  Rolling Eyes Голяма грешка направих че не му взех седалката за колата-там щеше да му е удобно -а аз го пъхнах в кенгурото

Другарче много е хубава тази музика която си намерила  bouquet

Белбейче-  тези дни тук говорят за едно изоставено алжирче ....И какво се оказа-майката си отишла в Алжир,защото имала спешен повод-погребение.Бащата не дал съгласието си да пътува с детето.Майката била разделена с него -живеела тук с приятеля си и го оставила при него.Обаче ...той го изгубва #CrazyГорката жена -сега е видях по телевизора през тези три-четири дни когато е била там не е знаела че синът и не е с приятеля и-той не и е казал че е изгубил детето,макар че са говорили  няколко пъти по телефона. Rolling Eyes

Олди пустата гривна съм е щтракнала тук на едно фото-много ми харесва ,ама мноооого пари брей!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275318

# 96
леле, Дала, ми тя е сто килограма, как няма да е скъпа. Аз имах предвид нещо по-нежно,далеч не така масивно.Ама какво съм се разприказвала за гривни и бижута,като почти не нося.
Това Алжирче намерили ли са го поне??
Днес гледах по нашата ТВ едно предаване и там една майка разказа как въпреки,че има съдебно решение да упражнява родителски права, бащата - бивш полицай, и го е отмъкнал, вече 6 години не може да си го вземе, а от 3 не го е виждала .И дори не знае къде е  Crazy И цялата система изобщо не се интерсува и никой не си помръдва пръста да го издири.Ужасно, обидно и унизително!

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 22:41 от Old Sport

# 97
аз имам такава гривна, и си я бях купила от турция и все още не съм я носила . Не е от злато а от лилава маниста,на мен лично много ми харесва  Wink ще пусна снимка да ви я покажа  Simple Smile

# 98
   Милата душичка - дано  да го намерят това детенце , а майката как се чувства просто- Господ да и е на помощ!Не стига , че погребение ... а и този кошмар.
   А другия случай в България ли е?
   Кате Мароко- още малко търпение и съм сигурна , че после ще имаш само добри новини една от друга по- хубави!
   -
   Момичета , все забравям да ви питам- тук по MBC4 дават един сериал -"Noor"- турски е и всичко живо е полудяло по него #Crazy
   във всички вестници се пише за него , големи спорове и противоречия , понеже повече клони към европейски стил , проблемите , ситуациите са по- как да кажа - нецензурирани. В Саудитска Арабия даже бил забранен вече. В семействата се препирали , жените били прехласнати по главния герой и се тръшкали на мъжете си , защо не можели да са като него...В интерес на истината артистите са много красиви. Превода е на сирийски. Струва ми се интересен , но като не разбирам Embarassed
  Дават ли го при вас?

# 99
Ч.Р.Д. на Сара на Теди. Желая и много здраве,Щастие и късмет!

# 100
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275353&pid=7022389
гривничката...

Дина767 аз го гледам по турски канал , но знам ,че в доста държави го дават Кувейт,обидинените арабски емирства и тн.. знам че и в момента в Бахрейн сериала е май към края 80-90 епизод...
 Знам за Слух ,че в Дубай мъж се развел с жена си защото тя била захласната по главния герой Мохаммед ..от този сериал арабския свят е хлътнал по турция.
Според мен Сериала също е в кажи речи малко в европейски вид,чак като почнах да го гледам се отчудвах какви целувки какво нещо...
Има един друг сериал "Съла" се казва..дано него да почнат да го дават там,за мен е по -хубав...
  bouquet

# 101

Знам за Слух ,че в Дубай мъж се развел с жена си защото тя била захласната по главния герой Мохаммед ..от този сериал арабския свят е хлътнал по турция.

Да, точно това са слуховете и тук, всички говорят за Турция- много добре ще им се отрази на туризма Grinning

# 102
Само аз и Найра сме на бдение тази нощ Simple Smile   

ще се навъртам наоколо, ако  се размърдате Simple Smile

# 103
Шилан и Шиар, нощни птици сме  Peace
наблюдавам през прозореца тук нещо грамотевици,вятър ...дано и малко дъжд да се изипее ,че много горещо тези дни...

# 104
няма вятър, няма, жега е Simple Smile  знам ли, не гледах времрто какво ще е   newsm78  жеганат не ни понася, ами и дъжда хулим, няма угодия.....

бреййй, какво беше сега- след понеделник идва вторник, до петък още доста остава. Аз тази отпуска...   Laughing 

Общи условия

Активация на акаунт