Отговори
# 120
Аз бях супервпечатлена от сайтовете...!

# 121

По едно сладоледче от мен за разхлаждане в жегата!
Къде се изпокрихте всички  newsm78

# 122
Шехи от тебе сладоледа от мене тарталетките!  Peace Simple Smile

# 123
Най-красивата хенна,Дезрт пуска преди този албум:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244068&view=1&photo=1

# 124
да, обаче като отмия засъхналата къна, и не седи така като в снимките на Лили и Дезърт, ами е някакво оранжевникаво. А след 2 дни всички в рейса ме гледат странно, все едно са ми мръсни ръцете  Joy  обаче и техниката не ми е оригинална, а измислена някаква.

от тези картинки ми се доядоха еклери със сладолед! като имаме служебно празненство и винаги пръстват на масите , искам гиии...

# 125
аххх Шиланн и аз имах такава случкаа  Grinning така отава кафяво понеже не е държана достатъчно върху ръката преди да измииеш... Но тогава аз незнаех колко трябва.... и като си дойдох в БГ,всички ме гледаха само в ръцете  Grinning отгоре и отдолу дланите целите нарисувани в едно бледоо кафяво....
 Peace

# 126
ами около 2 часа го държа на ръката, а също и на косата, пове4е не издържам. А май трябва цяла нощ да престоя така   Crossing Arms

# 127
Хубаво си чатите тука...
Да ви кажа на кратко какво се случва по Арабския Свят:

За 1 седмица:2 развода по медиите заради главния актьор на сериала ,,Нур,,
Първи:подписват документите двойка млади емиратци и следва тържеството за сватбата.
Обаче девойката посавя важно условие:жениха да се ПОДСТРИЖЕ като Муханнед-главния персонаж в турския хитов сериал ,,Нур,,.
Младоженеца отказва,булката обаче не се отказва....и се развеждат Crazy

Втори:Кайро,Египет.Млада женена египтянка успява да изкопче тел.номер на горкия актьор от нейна приятелка:певица,която снима клип с ,,Муханнед,,
Чуват се и насрочват среща след 2 мес,когато впросния е на посещение в Кайро.
Спруга обаче разбира за срещичката и подава молба за развод Crazy

Гореща(буквално) новина:ще ви пусна прекрасна картина,когато публикуват в нета.
Бих я озаглавила:,,Пламъци в лятна нощ над Кайро,,автор:опозиционната групировка Муслим Брадърс Laughing.
Искам да кажа,че египетския парлемент гори!!!Много голям пожар,не могат да го угасят.
Сега политиците ще излязат дълга ваканция,но данъкоплатците няма да се освободят от данъците,за да им плащат заплатите,уви.

В Алжир имаше атентат.Камикадзе с лека кола се врязал в автобус.
Не знам подробности,колко ли жертви има,мир на прахта им...

# 128
Ох, Лили, поне една добра вест няма ли??За атентатите в Алжир и Пакистан гледах по новините,но това с парламента в Кайро  #Crazy
За разводите - говори сърцето, а не разумът...Причините за развода особено в първия случай са просто абсурдни  ooooh!

# 129
Няма добра Шехи,само глупусти по арабско Tired
Абсурди колкото щеш...хората се депресират от бедност,лошо отношение,дискриминация...и правят шантави неща...Една жена заради депресия си удушила близнаците,пишеше във вестника вчера...Като прочета нещо подобно-и нещо ми засяда в гърлото,преживявам болката Sad
Така,че в лъскав  Дубай не всичко е стъклени сгради,злато и огромни молове.
Гледам работниците,които всяка минута строят нов етаж в емирско:ами даже работни дрехи нямат,нито каски,нито екипировка Rolling Eyes
Ползват им евтината работна ръка в 45 градусовата жега...Който остане..
Чак се отвърщавам от лукса на който се възхищавам:създаден на каква цена?!
 Tired

# 130
Лили, тези Мюсюлмански братя какви ли не зверства правят и атентати. Доколкото  знам групировката е забранена, поради съмнителния характер на дейността й, а членовете й се преследват. Обаче освен в Египет си е пуснала пипалата и из други държави.Няма 5-6 у тия "мюсюлмански братя", не си поплюват...

Наскоро ми попадна нещо любопитно- все повече жени са вербувани от радикални организации и стават камикадзета!
Камикадзета стават млади момчета, с висше образование, някои от тях дори не са посещавали религиозно училище в детството или изобщо не са се интересували от религия.Често пъти семействата им дори не подозират, че децата им са "вербувани".

# 131
Да, Лили, съгласна съм с теб. В Дубай има много мизерия, но хората предпочитат да не я забелязват.
Иначе и в други страни се случва родители да си пребиват и убиват децата.Направо да ги изтрепеш тях.А колко хора всячески се борят да имат дете...
Абе къде се изгуби Рали  newsm78
Кате, не са баш братя тия...Големи грехове трупат.. #2gunfire

# 132
Благодаря ви, мацки, за линковете  Hug  Hug Heart Eyes Утре ще ги разгледам по-подробно. Моето майче се прибра от Франция и цял ден сме на приказка - докато ми разкаже всичко!!! Laughing
Марси, във фуния ми е, като паста - готова смес. Ще видя какво ще излезе  Mr. Green То септември наближава, така че мога да се оправдая, че съм брала орехи, ако стане фал с творчеството ми  Joy
Лилия, хубави и лоши неща навсякъде се случват. Луксът винаги си има цена, наивно е да се мисли обратното.. Аз докато бях в емирствата и по вестниците писах възмутителни писма относно правата на работниците, но разбира се файда никаква.. А и има и още нещо - тези работници никой не ги е накарал насила да дойдат в тази страна..  Ооох, тягостно ми става като се замисля по тези въпроси..  Confused
Лека нощ на всички и ведро утро!  Hug

# 133
здравейте момичета аз с малко закъснение да поздравя на Саратед рожденничката.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА САРА ОТ МЕН!!!Пожелавам ти много здраве и безгрижно детство изпълнено с милиони игри и усмивки!

# 134
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА  МУФИДА ОТ МЕН!!!Деси нека да е жива и здрава.пожелавам и едно наистина безгрижно детство и много да радва мама и тати.                                    

Общи условия

Активация на акаунт