Отговори
# 135
Да,Шило,само ги арестуват тези...екстремисти са те.
Наивно е да мислиш Иман,че никой не ги е докарал на сила работниците Rolling EyesБедността ги е докарала разбира се,в Индия умират от глад,в един от щатите кметството предпоръчало на хората да ядат мишки,за да не умрат от глад...по новините го казаха ooooh!.Вроятно и ти като мен си дошла да изкараш някой лев в Дубай...Само Шехи ходи по екзотични страни за силни усещания Mr. Green

Айде да загърбим политиката и проблемите и да си сложим розовите очила на шоубизнеса,където всички са красиви,богати,и поне в края на клипа/филма:щастливи!

Слад успеха на албума ,,Айами Бик,,(,,Дните ми с теб,,),
ливанската певица Елисса подготвя нов,който ще лансира през зимата.
Той ще носи заглавието:,,Миш Факрак,,(,,Не си спомням за теб,,)
В момента се прави клип на пилотната песен.
Преди няколко седмици извесната Елисса получи наградата
,,Най-добър арабски изпълнител,,от Синдиката на Египетските Музиканти.

В момента ливанската певица/актриса Никол Саба е най-желаната блондинка
за новите египетските филми и сериали.
След няколко комедии,Никол намери време за нов соло-албум(тя е бивш изпълнител
от групата ,,Фор Катс,, Crazy)
Певицата казва,че е избирала песните спрямо характера си( Simple Smile)
За албума ,,Бирахти,,(,,Аз съм свободна,,)казва:
,,Не във всички песни трябва да се пее ,,обичм те,, и,, липсваш ми,,
в моите песни казвам:аз съм свободен дух и не желая мъж да ме подтиска.
Говоря за самата себе си,така е не само в песните ми,но и в личния ми
живот.,,Никол добавя,че би желала бъдещия и партньор да има силен
характер,точно като нейния собствен( Simple Smile)
През Рамадана ще гладаме Никол Саба в сериала ,,Уа Адда Ал Нахар,,(,,Отминали дни,,)
сниман в Кайро,където новоизгрялата актриса живее от няколко години.
В серяла тя играе свалена от престола принцеса,която се връща в Египет от Париж,
за да търси наследството си и се влюбва в един от министрите...Действието се развива
през 1968г.
След завършването на снимките на филма,,Лайлат ел-Бейби Дол,,(,,Ноща на Барбитата,,)
Никол скоро започва нов филм:,,Ал Сафах,,(,,Убиецът,,),в който ще партнира на красивия актьор Хани Салама.

И още един нов албум:на йорданската изпълнителка Гхарам.
Младата певица сама е писала текста и музиката на песните си
и скоро и предстои да снима клип в Турция,очакват я още концерти в Бейрут
и преговори с продуценти.

Рени нещо друго освен поздрав да кажеш?Винаги си кратка.Как си,що си?Готвиш ли се за заминаването,напредваш ли с религията?

# 136
какви новини ужас  Cry
 накоро научих новина пък за Хайфа Уехбе (ливанка) ,че имала дъщеря на около 10 години която не я е виждала от също толкова години... И са я питали на едно интервю защо не си я виждала? и тя е разплакала и кхалас кхалас  Sad
според хора тя е зарязала заради кариерата си... нз дали го знаехте това ,но като Лили написа за Елиса И ми дойде на акъла за Хайфа...
Както и други ,че в Дубай в Много скъп хотел чрез заплащане е спала с някакъв магнат, и май имало и видео касета от тази нощ.. малко по -стара клюка..
   bouquet

# 137
   Привет момичета!
   Интересни неща сте споделили днес- за съжаление темите не могат да са само приятни , още по- малко новините ... както тези за които Лили пише Sad
    В Бахрейн положението с работниците и мизерията е същото... така и не можах да свикна с гледката... Оня ден точно коментирахме с мъжа ми- той ме чакаше в колата , а аз влезнах в един супермаркет за нещо дребно. Пред мен имаше една млада жена - местна , плати и буквално излая на един индиец , от персонала до нея- да тръгвал да носи чантите към колата , какво чакал... даже не го и погледна. Да не говорим , че той беше поне с 15-20 години по- възрастен от нея. А тя с огромното си самочувствие се обзалагам , че за 5 стотинки работа не е свършила през живота си...
  Повечето хора тук са много любезни и обикновени , услужливи, но понякога като видя някой подобен екземпляр адски се дразня- останало ми е от времето , когато летях явно- пълно беше с такива.Но то къде ли ги няма #2gunfire Извинете ме за отклонението Rolling Eyes
   Относно хенната- и на мен страшно ми харесва, но никога не съм имала възможност или повод да се разкрася- в смисъл 7 години докато летях , нямаше как , понеже трябваше да сме с изряден , едва ли не консервативен външен вид , никакви екстремни цветове коса , или маникюр... Дори едно от условията преди изобщо да се явиш на интервю беше да нямаш татуировка на видно место Laughing
   Миналият месец , вече се надявах , че най-после ще се приглася и аз за сватбата на малкия брат на мъжа ми , но те решили да я придвижат 2 седмици напред и така и не присъствахме - бяхме все още в БГ. Тогава мислех да сложа най-после и едни много красиви бижута на Дамас- колие и обеци , които са ми подарък за сватбата от свеки и досега не съм ги слагала - доста са тежки и все не намирам подходящ повод или премяна Blush Та чакам , следващата сватба!!! Hug
  Галиии, здравей , здравей! Ама те твоята щерка и моят скакалец били един калибър- лика прилика ще са си децата Heart Eyes Heart Eyes
   Да вземем да се кандидатираме от сега ли? Че със сигурност ще има опашка- а и аз ще случа на "сватя" -толкова мила и слънчева! Hug

# 138
Здравейте,момичета Hug

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 00:03 от megli

# 139
ох като чета ,че толкова много от залива,араби се развеждад,очите ми се пълнят със сълзи ,особенно ако това става заради Филма Нур или такива глупости... Развод чрез смс това ми звучи прекалено гадно  Embarassed  ooooh!
  bouquet

# 140
Арабските мъже се развеждат чрез SMS

Въпреки че zаконовото положение не  е изяснено,принципът се прилага все по-често в арабските страни-раzвод чрез SMS.Докато мъжете могат да се разведат след трикратно изговаряне на думите за раzдяла,по смисъла на Шериата,то при жените това е съпътствано от дългогодишни съдебни дела.
Светкавичният развод е част от религиозното ислямско правораздаване.Случваше ли се това по-рано лице в лице и пред свидетели,то днес,в епохата на електрониката все по -често мъжете иzполzват телефон,E-Mail,SMS.
Иzлиzащият в Бахрейн всекидневник"Gulf Daily News" съобщава за екстремно нарастване на разводите по мобилния телефон в арабските страни от Залива.
В Пакистан,Бангладеш,Малайзия и Индонезия тези светкавични разводи вече са забранени.
В Египет още не  е взето окончателно решение.Високо уважаваната al-Azhar в Кайро,най-висшата ислямска правна инстанция на сунитите още не  е изготвила "Fatwa" по този въпрос.Това е правна експертиза по свързани с религиозни въпроси проблеми.
Според "Комитетът zа ислямско проучване " в Кайро,ако се установи без съмнение,че съпругът е изпратил електронното известие за развод,няма причина раzдялата да не бъде призната.
Ръководителят на Fatwa-отдела на сайта"Islam online" е на друго мнение,той категорично отрича електронния развод.Според него съпругът може да уведоми жена си по този начин за намеренията си,но това няма правна стойност.

Това е откъс от статия,раzкаzваща историята на египтянка, получила от съпруга си подобен SMS,с който той прекратява брака им.Предвид неизясненото правно положение,тя не знае,дали разводът е валиден или не.Желанието и е да zапаzи 20-годишния си брак.

# 141
Какво става със Снежнатамар, Дезърт, Тони, Свеар, Хаяти?  изобщо ги няма!!!    Cry

като гледам и тази вечер форума е пуст  Mr. Green  само аз съм неуморна

бреййй, 2.30 минава, а няма никой. Ама вие да не спите  Mr. Green 

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 02:35 от Шилан & Шиар

# 142
Катееееееееееееее    случайно  и  аз   се  вкл ,прочетох  една  две   страници  назад  но  нали  знаеш   че  цъфвам  само  по  религиозните  въпроси  Mr. Green

А  и  шабан  е   и  не  остана  много  до  рамадана   Hug

ами  то  нито  хадиси  нито  молитви,  нито  изключения  Laughing

Аз   тоз сериал  не  го  гледам  ,децата  само  когато  дойде  някоя  от  лелите  ги  огрява  но  на  мен  не  смеят  да  ми  кажат  мамо  превключи  Само  на  френски  и  Джезира  атфал  я  карат  hahaha
Въприки  че  от  миналата  година  сме  махнали  кода  на  всички  тв  програми  Laughing

За  ханна   чакам  празника  след  рамадана  или     за раждането   Laughing Laughing

мен  лично  ме  е  яд  че  не  постих  нито  един  ден  тази  година  в  шабан ,а  и  с  четенето  на  Корана  ме  домързява  в  тази  жега  и  ваканция  кога  ще  почнат  на  училище  че  да  си  починем  малко  от тях  и  за  себе си  за  помислим   Whistling

Ин  шаа  Алла  ще  постим  в  четвъртък    с  децата   PraynigИма  ли  желаещи   newsm78 newsm78   

Лека  вечер    bouquet

# 143
ааа, ама този сериал дето всички говорите да не е за една Ламисе  Simple Smile хубавица да, и моя телеман следи сериала с интерес, ако е същия де....  Даже в арабски форум чел, че в арабските страни младите са се запалили по турския и ходят на уроци  Joy

Нишо де ,Свеар, кажи някой хадис за лека нощ Simple Smile

оххх, отвънка една двойка се карат, явно той я я нашамарил шото тя му вика, друг път да не ме удряш по тоя начин... Уф, а по къв начин иска да я удря  ooooh!   Ох, да пази господ

вчера будувах до 5.30, та спах само 2 часа  Mr. Green днес може и без сън да мина . Кола, кола му е цаката  Joy  ВЕЧЕ стигнах доза от над 3литра дневно.  Скоро ще почна по 2 бутилки  Blush

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 06:40 от Шилан & Шиар

# 144
Кате   малко  къссно  но  нали знаеш  по добре късно  отколкото никога  Mr. Green

Ал  салату  хайрун  мин нал наум

Joy              Joy                   Joy

от  туй  по  хубаво   здраве му  кажи  Heart Eyes

Наскоро  един от  учените  египтянин  Мессри   в едно от предаванията  си  разказа  каква е ролята на жената в  семейството Имаше  много  съвети   но  един  весел разказ ми хареса

една  съпруга се  оплакваше че  мъжа и  е кротък и добър мюсюлманин но е много слаб в молитвата Той  я  посъветва   да  вземе  един съд с вода   и да поръси  с  няколко  капки   върху лицето на съпруга си  за да го разбуди за  сутришната  молитва    ,да  не се  лъжа се основаваше на някакъв хадис

Но  да  не  прави като една друга  жена  дето  когато я посъветвали   да  поръси  на  съпруга си  няколко  капки   тя  го  обливала  с  вода  всяка  сутрин   и    щом   мъжа  и  поискал развод  заради   тази нейна постъпка  тя  толкова се  зарадвала   Crazy и  казала  хамдулилля  Praynig че  Аллах ме  освободи  от него  Joy

ето  един сит   ако  някой  се  интересува  за  времето  за  молитва   има и  нашта  родина  Laughing
http://www.islamicfinder.org/world.php

а  това  са  Адкар   за  сутрин и вечер ако  някоъ не може да заспи
http://xxlplan.ovh.net/~sqwila/Adkar-Assabah-&-Almassaa.html

Ние   няма ли да си  направим   някоя  викторина  през рамадана  с  цел   възпитание   и  отглеждане на  деца  и  мъже  Mr. Green хем   да се  вместим с  идеята на  форума  хем   да  понаучим нещо 

А  може и за  най  вкусна  рамаданска  гозба

какво  мислите  по  въпроса   Peace

Аз  отивам да  поръсвам  мъжа  със  светена  вода   smile3508     smile3507                          newsm47     

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 07:16 от svear

# 145

4естит рожден ден Дани-нека твоите желания са мои пожелания

светле много добра идея  bowuu

# 146

ето и кафето е сервирано,леки успешен ден на вси4ки

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАНИ !!!!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВОТО!!!!!

# 148
Лиле, не бива така да се генерализира.. - аз отидих в емирствата основно заради приключението - бях завладяна от арабската култура още от училище Simple Smile .
А за работниците от Индия и др. държави - смятам, че всеки има право на избор в живота - лесен или труден  - това е основно човешко право.. А несправедливости има навсякъде.. Важното според мен е всеки човек като отделен индивид да се чувства в мир със себе си, тогава живота изглежда прекрасен дори и ако не разполагаш с кой знае какви материални неща..
Свеар, много прегръдки  Hug  Hug Hug Hug за теб и децата!
Виленце, благодаря ти много ,душко  Heart Eyes  Heart Eyes
Лек и слънчев ден на всички!!!!  bouquet

# 149
Добро утро,дами!!!
Първо,честит празник н а всички,които имат такъв!  bouquet
Ще ме извините,но като четох за идийците....сетих се за построяването на египетските пирамиди-май положението е сходно... Rolling Eyes
Ама то и тук,в БГ,колко такива случаи има,хора,загинали по строежи и т.н.

Желая Ви прекрасен и усмихнат ден!!!!

Общи условия

Активация на акаунт