Отговори
# 180
Даниелка-честит празник и от мен -    bouquet

Саратед- чух песничката,пуснах е и на Любовтта и двамата сме на мнение че се е справила перфектно.  bouquetГласчето и е като ручейче,бюлбукащо....И комшото е чу- и каза че това дете,което пее е иналианче-такъв акцент имало.Ама той е италианец и каквото му харесава  все оттам идва  Rolling Eyes  Моето скромно лично мнение -Браво   bouquet Дай Боже-успех!  bouquetДано да се обективни в комисията

Белбейче -не си луда ти Мило,хора всякакви....ако можеш да направиш нещо за младата жена-направи,но без да биеш на очи.Сигурна съм обаче че и майката и сестрите ще се трогнат в крайна сметка.....ама това си е арабска черта-много приказки,какви ли не думи и подмятания ....и в крайна сметка се прави Каквото трябва. Слушай с половин ухо като почнат да нареждат....особенно като се изкарват Многострадални Геновеви  Joy
Не обиждам никой-това си е мое наблюдение и мнение   bouquet

Днес и утре имам малко културни занимания-опитвам се да направя изненада ....ама като стане ще ви разкажа.

Олди- иииииии ми много тъжно ....ама така хубаво си го предала- чак ме бодна и мен сърцето   bouquet

Свеарчето се появи   bouquet радвам се че сте добре   bouquet
Ра-а ти къде си...  bouquet

# 181
  • София
Шехи, Наайра,Дала
Радвам се, че изпълненията на щерката са ви харесали.Благодаря за хубавите думи! Heart Eyes  bouquet
Шехи, бавното сваляне на по-големички файлове по принцип май не е резултат на скапан нет...или поне не само заради него.По скоро зависи от къде сваляш, сървърът на този сайт най-вероятно е в САЩ...Обикновен филм от около 700-800 МБ при мен се сваля за около 4-5 мин, но тези две парчета, всяко по някакви  си нищожни 30 МБ се сваляха повече от 20 мин. Shocked
Дала, аз имам същите наблюдения , арабките са склонни към това да мелят, да се оплакват и накрая все пак да свършат нещото, от което толкова са недоволствали.. Wink
Засилих се да будувам пред компа, ама вас момичета пак ви няма.. Naughty
Ще се заема тогава с малко техническа работа, нали съм пишман майстор WinkПрибрах се днес от работа и какво намерих.. ooooh!Моите " пиленца" не знам, какво са правили, ама копчето за включване на компа го намерих хлътнало, абе направо потънало под декоративния панел.Лошо ми стана, че няма да мога да включа компютъра и да влеза в нета..И нали понастоящем у дома няма мъжко присъствие Sad,аз взех че откачих умишлено панела, копчето изцяло падна/явно е счупено/ и натиснах мястото с  една отверка #CrazyИ компът проработи! newsm44Направо се гордея с постижението си Joy hahaha, ама в този си вид горката машина не прилича на нищо!Та сега ще умувам как да го залепя newsm78 Най-хубавото от цялата история беше в това, че явно девойките се чувстваха доста гузни и цяла вечер се държаха относително прилично Simple Smile Simple Smile
 Simple SmileТа даже вече и спят Laughing
Ще хвърлям поглед за евентуално включване от ваша страна, момичета.Междувременно отивам да си утоля жаждата с нещичко, голяма жега е..Уж работя във фирма, внасяща климатична и вентилационна техника, а пък не съм стигнала дотам да си монтирам климатик у дома.Денем в офиса е рай, ама вкъщи ooooh! ooooh! ooooh!
Ето и вас да ви почерпя с нещо разхладително:

# 182
              Привет, момичета!  bouquet
             Шехи..............какво да кажа, няма да се повторя, а сигорно ще се потретя или зная ли, може и четвърти път да го казвам, но не лишавай хората от таланта си! Като четях, имах чувството, че съм с теб на летището или по самотните улички между хотелите. Улучваш хората в сърцето и ме ме хвана носталгия по място, за което имам чувството, че съм била, докато съм чела разказите ти.
             Саратед, тегля си песничките и нямам търпение да ги чуя.
             Дина, ами хайде да ги съберем! И двете сладурчета -  финнички, нежни, с огромнии дълбоки очи..........Леле, а какви разкошни внучета ще имаме!Нали, сватя! Simple Smile Да нацелуваш зетко от нас!
            Дани,  и от мен ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ЖЕЛАЯ ТИ  ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА И БЕЗКРАЙНИ ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!  bouquet

# 183
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ РОЖДЕННИчКИ  bouquet
Много бързо пишете и не мога да ви изчета.
Кате-тук съм,влизам,чета,ама пусти му мързел Mr. GreenКак прекара ототпуската?
Деска-за съжаление верно не удължиха ваканцията,а и Рамадана ще почне. Peace
Амал-как си,ходи ли на 3 д,вече не те виждам тук.Пиши. Hug
Светле-и ти как си,как е бебо?
Ясминке-браво на Каруми,вече се смее.Колко бързо минава времето.Саратед-приключи ли с ремонтите?Да ти е жива и здрава куклата Сара Hug

# 184
Саратед, имаш прекрасна дъщеричка с приказно гласче. Току що чу "Обичам те", даже два пъти, преди да пиша. Ще стискам палци за успех, тя го заслужава! Желая й късмет и обективно жури!

# 185
Ще сформираме на бързоо една агитка за малкатаа!!  Grinning Вече си има феновее  Peace Дано журито бъде обективноо и да успее! ще направя дуа за малкатаа... и без това утре ще постя и деня ми ще мине в четене и дуи  Praynig  Praynig  Praynig хехе
Днес една приятелка ми разказваше за дом във Варна за сирации,едни малкии малкии сладурии, а родителите им който ги оставят... не позволяват да бъдат осиновявании (за да могат да получават помощи) Sad... само им провалят живота.. пуфффф...

секси момиче, кажи къде ще се снима клипаа хехх да минем да гледаме  Grinning.. интересно ми е как ще бъде в какво качествоо.... ако си спомняте какви клипове на арабка която снима в бг какво качество беше мале малее...толкова ниско бюджетно... Дано този да не е така  ,че кажи речи може поне малко да станем известни,както Турция от Нур  Heart Eyes
Наде,къдее изчезнаа?? май не успяхме да се видим ,до като беше на златните  Confused язъккк  Confused
Дезъртт,ти как сии? от работа,май и свободно време не ти остава вече   Confused

Шехии,разказчее???   Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 04:21 от Naairah

# 186
  • София
Трогнахте ме , момичета!Благодаря за милите думи, вече и агитка си има девойката!  love001

# 187
аууу маи аз съм единствената будна
4естит празник на всички които имат повод да празнуват
саратед-до камчия мисля че се ходи с автобус,които тръгва от автогарата,поне за село го хващат от там(моето село е близнаци,точно преди камчия)
отивам да лягам че съм на работа и пак моето любимо ставане... Crazy

# 188
  • София
Не Секси, не си единствената будна.И аз съм на линия Mr. GreenБлагодаря ти за инфото! Grinning

# 189
   Здравейте момичета!
   Да ви кажа- мъжо почва вече да ме ревнува от вас smile3521 Нали сега си е тука всяка вечер , а аз само чакам да приспя малкия немирник , свършвам на бързо някои дреболии и се залепям да ви чета... добре , че сме с 2 лаптопа и той , какво да прави- сваля , качва newsm62
   Old Sport- още веднъж адмирации за вълнуващите истории , които споделяш- аз все още не успявам да намеря време да се върна в предишните теми , и да прочета и останалите от тях, но днес след като настръхнах и се отнесох надалееече , четейки разказа ти...определено ще прочета и останалите ти постове!   bouquet
   Теди, току що изслушах и аз "Устрем" , а в момента се сваля "Je t'aime"-  ами просто нямам думи! Влюбена съм в гласа И! Но още повече ме впечатли чувствеността , която се усеща- невероятна е , наистина! А докато слушах мъжа ми се опита да ме попита , кой пее - не му отговорих, тъй като исках да слушам- когато му обясних после беше шокиран- каза , че си е мислел , че е професионално изпълнение на утвърдена млада певица smile3501Много успехи и желаем !
   Galiii на коя дата е родена малката принцеса? снощи показах нейна снимка на " светанака' ти Laughing и точно това ни направи впечатление и на двамата- очите им са идентични- форма , цвят , дълбочина- това не е случайно мисля аз smile3521
А на нас какво друго ни остава освен да си мечтаем сега , че като пораснат никой нищо няма да ни пита...Специални целувки за Ивка!
   Дани, приеми и моите пожелания за много здраве ,обич и разбирателство в дома ти, късмет във всяко твое начинание!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 190
  • In a surreal moment!

Другарче, кажи къде ще се снима клипаа хехх да минем да гледаме  Grinning.. интересно ми е как ще бъде в какво качествоо.... ако си спомняте какви клипове на арабка която снима в бг какво качество беше мале малее...толкова ниско бюджетно... Дано този да не е така  ,че кажи речи може поне малко да станем известни,както Турция от Нур  Heart Eyes

За какъв клип става въпрос  newsm78

Аз ви пуснах снимки на птици - пеликана Грую и щъркелите дето ги следихме как пораснаха цяло лято , щото Рали и още някой питаха ...

На вас , между другото , отвориха ли ви се снимките , че аз ги пренесох от сайта на Стамболийски . Правила ги е Вердад , наша мама .

Има и още птички , коя от друга по-интересни , красиви или бъдещи такива , наранени и донесени в клиниката .

Сега набират средства със СМС-и , че имат много мъничета , а нямат с какво да ги лекуват и хранят .
Ако някой иска да помогне СМС е 1.20лв на номер 17 777 за всички оператори  и трябва да съдържа този текст :  DMS orel
Благодаря предварително на този , който може да откликне !

# 191
айй сега си чета поста и пак съм объркала  Confused имах предивид Секси момиче за клипа който ще се снима във Варна за някакъв арабин... Извинявай Другарче
 Hug   bouquet

# 192
  • сред маслини и портокалов цвят
Добро утро! Още един горещ летен ден ни чака. Хич не ми се ще лятото да свършва, ама вече е август. Ей ги и пилците вече отлетели.
Другарче, пуснах СМС.  bouquet

Миленка, мила ще ти пиша. Прегръдки! Hug

Теди, и аз съм в агитката!

Снежна, как си? Кпга ти е термина? Hug

Деси, размина се удължаването на ваканцията. Ние пътуваме през октомври. Ще ти пиша преди това.

Мойто чедо пак будува. Размята ръце и крака. Оставила съм го да хаби енергия, след малко пак ще се приспиваме. Grinning

Лек ден от мен!  bouquet

# 193
Добро утро! Аз вчера не можах да се включа, че има прес-конференция днес за събитие и участвах в подготовката, а и бях самата аз на гости и колкото и добре да бях приета, не става да кажа "Я тука искам аз компютъра за няколко часа, за да пишувам във Форума!"

саратед, и като франкофон, и като бивш хорист - искам да кажа, че детето се справя много добре. "Обичам те!" на Лара Фабиан е трудна и много дихателна песен, има много текст да се изговаря. За произношението - за език като френския, то винаги може да стане по-добро. Детето си пее като човек от южна Италия, Лара Фабиан е италианка, мъжът и е мароканец ............ ДАААААААААААААААААААА  Heart Eyes Heart Eyes. Да е жива и здрава Сара, стискам всички палци! Тя има детски глас още, школуван - личи - като има повече възраст и опит и чувства и гласът й стане женствен, тази песен ще и "лепне" прекрасно.
Това е една от нашите семейни любими: припява се по скайп, "Je t"aime comme un soldat"/обичам те като войник/ се пише по смс. Бравоооо! Машалла на детето.

Дани, Честит Рожден Ден! Аз се включвам по-късно....ако не е останала торта, живи -здрави, има сладоледче. Ти да си жива и здрава и много обичана и щастлива!   bouquet  bouquet След всяко трудно нещо, да ти се случват по 2 добри!!                

Лек ден, момичета! Аз отивам да се подготвям за прес-конференцията и да си слагам убийствената рокля в цвят "каки - маслено зелено", която, макар и направо съм гола с нея: горната част е по тялото съвсем - е, не е впита, но така модела, долната - богата пола, по една педя над глезена, ръкавите - къси,  много се харесва от моя мъж, понеже не съм я носила "неприлично".  Трябва да кажа обаче, че имам шал 4 метра, ако искам да нося де. Като римска туника.

магде, близнаци, амал, тарикмом, иман, шилан, къде сте?

Дина, как сте вие? Минава ли добре възстановяването от операцията? Вкъщи на детенцето на какъв език говорите като сте заедно?

Олди, сладкодумке! Още малко при нас зор с докуметите и после, иншалла, идва мъжа и почва бебешорстване. Хайде, да не изоставаме.

Прегръщам всички!

# 194
   Добро утро на всички!
   Ние днес сме от ранобудните... 8 часа изобщо не ни е присъщо, още повече , че снощи бяхме навън до късничко- ходихме на гости и имаше нощно къпане в басейна smile3549
   Бяхме 3 семейства- мъжете са колеги, 3-мата женени за Европейки и тримата горди татковци от скоро.За пръв път се събираме заедно с децата и бяха много смешни , всеки взел малчугана си и ги разхождат , занимават , плуват с тях- един от друг по- горди , ние забравихме , че сме с деца там и му ударихме една сладка раздумка Laughing
   Кате Мароко- благодаря , че питаш! Да , добре се възстановява, вече си ходи нормално , днес му е последната физиотерапия , но много трябва да натоварва мускула сега със специални упражнения , защото след операцията , буквално се е стопил мускула на този крак- все едно е крак на дете Cry Но ще се оправи Praynig
   А на малчо му говорим на български и английски засега-арабския ще остане за малко по- късен етап, че иначе ще стане голяма каша.
   Но грешката , която знам , че допущаме е , че и двамата му говорим и на двата езика -баща му си умира от удоволствие да му говори и на български (колкото може) , а аз се изкушавам да му говоря и на английски, за да разбира и баща му какво казвам...та да видим какво ще стане Thinking
   Стискам палци да прочетем вече следващия път,че вече сте с готови документи и от там още и все хубави новини! Hug

Лек и прохладен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт