НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 597
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
bubalina, Моника тръгва на ясла на 23.09. Оттам ми казаха, че първата седмица ще бъде от 9 до 12 ч. и ако всичко е ОК - от следващата седмица целодневно  Peace Аз имам известни съмнения, че ще свикне толкова бързо  Confused Дано да бъркам.

# 136
Здравейте на всички от форума!  Hug
Ще ми позволите ли да се включа към вашата компания. Ще ми е приятно да обсъждаме вълнуващи ни теми, както и радостите и тревогите на дечицата ни.
За мен какво да пиша newsm78 - в очакване съм на учебната година за каката - второкласничка и още по-голямо очакване за първите дни в яслата на Росен, които вече наближават.

# 137
здравейте и от нас,

Добре д6ла на малката Мария, нека да е живо и здраво дете  Hug   bouquet   Hug

Ние сме добре. От миналата седмица ходим на ясли и въпреки вси4ките ми притеснения никога не съм виждала детето си толкова доволно и умихнато както сред децата в яслите.
Много и харесва и дори събота и неделя си поплака понеже иска6е на "Дина" ...в превод "Градина"

И Алессия все пове4е бърбори, де се разбира, де не, ама то ние сме с два езика та е нормално.
Последният ни бисер е песни4ката "Оди, оди баба Цеца"...в превод "ходи, ходи баба Меца"  Mr. Green

Бързо оздравяване на всики болни сладурковци  Hug

# 138
  • София
Добре дошла на новата мама и малкият Росен Hug
Ели честита кола!
Верче Алекс го приеха така ли много се радвам HugИма ли някое друго прието софиянче?
По повод първоначалното ходене и в нашата май се процедира първата седмица до обяд, но ще видим как е като отвори врати, че ремонта продължава.
Браво на Алесия - дано всички малчовци свикнат толкова бързо като нея!
По повод странните изречения на дребните Митко пък се е научил да пее химна, тъй като майка му не знае много песнички и това му пее Laughing Та химна е "Года стааа планина на-на-на Такия огеее на-на -на и ах те нама кай" Laughing

# 139
Привет, мадамки! Hug

Бързам да ви зарадвам и вас, че днес официално ме "изписаха" от болницата...кръвни изследвания в норма, ренгена показа, че пневмонията я няма, но ще пия още 5 дни АБ...най-съм доволна, че ми махнаха 3-я по ред абокат...С една дума - ще живея! Mr. Green

От вчера започнахме пренасянето в новия апартамент...в момента сегашния ни хол е площадка за игра на Тедката и той е много доволен, че няма мебели и му е широко...В сряда ще идва фирма да чисти и да изпере в новия апартамент и след това спокойно може да влизаме...е, след като се донанесем и понаредя нещата...

Тедката и той ще става ученик от 1 октомври, та другата седмица захващаме изследванията...хубавото е, че в групата ще е с още 2 дечица, с които се знаят от бебета Wink

elito, честита ти "кУла" ... Безаварийно да си я караш!  newsm01
T@LI, честита придобивка и на теб jump
бебка и бебко, стискам палци всичко да е наред с Алекс Praynig пиши какво е казал доктора...
клю, успех в търсенето на работа...дано бързо да намереш такава, която да те устройва и като работно време, и като заплащане Peace
Нитка, добре дошла в ноемврийските редици!  bouquet  Надявам се да се чувстваш комфортно сред нас! Simple Smile

# 140
Момичета,благодаря за пожеланията HugЕто малко снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=283017

# 141
Привет и от мен след първия работен ден от седмицата HugМалко ми  е изморено днес,вчера цял ден бяхме на почистване в лелята на мъжа ми,ще се омъжва момичето й,та да помогнем малко,но направо съм гроги,ръцете не се чувствам SadНо дано утре вече съм по добре.
Добре дошла на новата мама и малкия Росен HugРазкажи малко повече за вас и пусни някоя снимчица ,когато имаш възможност разбира се Hug
Дени,радвам се за добрите новини HugОт тук насетне ти желая да си винаги здравичка,дано не се повтаря никога това което преживя PraynigОчакваме снимки от новата къща Peace
Ели,честита ви нова кола,със здраве да си я карате HugМалките сладури много са пораснали,пу-пу! Да са ви живи и здрави!
Бебка,стискам палци да не е нещо сериозно и Алексчето бързо да се оправя Praynig
Клю ,дано намереш това ,което търсиш PeaceУспех ти желая Peace
Тали,честита нова придобивка Hug
Браво на Алесия,дано всички дечица на които им предстои да са ученици след някой ден така бързо да свикнат.
Верче ,относно взимането първите дни-ние цяла седмица бяхме до 11.00часа,след това няколко дни до 13.30 и постепенно намаляваха дните за сметка на престоя.И така след един месец вече ходехме до 16.30часа.
Ох спирам,че пак се отплеснах Heart Eyes
Хубава вечер на всички Hug

# 142
Благодаря на всички ви за топлото и сърдечно посрещане! Hug
Утре ще мога повече да пиша, сега малкия ме дърпа да излизаме. Grinning

# 143
   Дени-браво за хубавата новинка!!!
    Добре дошла на новата мама smile3525
   Верче,Ивко започна от самото начало да си спи там ,взимам го 1-те дни к1м 16 ,а днес 16,45 и така до 18ч.Казаха ми учителките там ,че е по-добре от самото начало да си спи там ,но ние сме в часна,а знам,че в държавните май в началото са до обед.Успех и бързо адаптиране!!!
   честито 'бу"-мнооого километри безаварийно с него!!!

# 144
Дени - честито за хубавите новини! Е, пренасянето е малко изнервящо, но пък е толкова хубаво, като свърши  Mr. Green.

Симона - ти ни разконспирира  Hug - вчера Йоана направи 7 години, а подаръка който пожела беше... комбинирана количка за кукли  Laughing. Съвсем по първолашки Wink. Моля - почерпете се за нейно здраве:

Аз вече претръпнах, мисля позитивно - бих казала не без ваша помощ  Hug Hug Hug. Крео - стискам палци за утре, моля те после разкажи как е било /може и на ЛС/  Peace.

Лека нощ от нас!

# 145
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МАРИЯ !!! ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА , ТАТЕ И КАКА ЗЛАТИНКА !!!  bouquet
Лека и безаварийна , Ели  Wink готино 'бу" Sunglasses
Добре дошла на новата мама  Simple Smile
Честит рожден ден на Йоанна и много успехи през първата учебна година ! Hug
Всички 'първокласници" в яслите да свикват бързо и да ходят с кеф на училище Sunglasses Heart Eyes

# 146
  • Бургас
Дени много се радвам че си добре  Hug .
Ели честита ти кола, дълго ползване и безаварийно шофиране ти пожелавам.Децата наистина са пораснали много и са станали още по-големи сладури  Grinning
бебка и бебко не е нищо сериозно и Алекс бързо се оправя, както и всички болни - да оздравяват вече  Praynig
Тали честита ти придобивка, как ще имаш сили за такива неща не знам.Аз една свободна минута да имам и гледам да опъна малко на диванчето  Mr. Green  Blush
Клю, bubalina успех в търсенето на работа, че вече с деца наистина е трудно да намериш нещо което хем да ти харесва, хем работно време, почивки всичко да позволява да си гледаш и детето, без да разчиташ на баби, бавачки  Tired
Добре дошла на Нитка и малкия Росен  Hug
Роси, Крео стискам ви палци момичета всичко да мине благополучно  Peace

Ние също започнахме ясла след повече от два месеца престой в къщи.Вчера сутринта беше ужас, то и днес също.Но плаче само докато влезе, след това спира още докато му прибирам нещата в гардеробчето.От две седмици сме без памперс и много се притеснявах, че там ще започне да се напикава и че няма да казва на учителките.Страшно се зарадвах вчера като разбрах, че цял ден си е казвал и няма мокри гащи, защото аз го бях пратила с 10 чифта  Crazy Дори на обяд не са му сложили памперс, защото аз забравих да кажа, че за спане ползваме.Но и тогава не се е напишкал (то и в къщи става сух, но не смея да го сложа без пампата).Та така, за това поне ми олекна, защото почти цялата си отпуска я изкарахме в къщи и се отучвахме от памперсите.Никъде не го извеждах (само ако имам работа), не ходихме на плаж  Tired Но си заслужаваше  Grinning
Е оставям ви че стана много дълго.

Забравих - ето малко снимчици от нас.В неделя имахме семеен ден  Mr. Green (че на нас не ни се случва много често  Rolling Eyes ) и заведохме Велизар в зоологическата градина в Айтос - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259103&pid=7494227

# 147
Привет за днес от нас! Grinning
Да се представя по официално - казвам се Янита. Живеем със семейството ми в Плевен. Това са нашите сладури:
Адриана/ на галено Ани/ - http://media.snimka.bg/0166/006586712.jpg
Росен /или Роско/ - http://media.snimka.bg/0166/006586729.jpg
Тук сме ние или т.нар. родителско тяло Laughing - http://images22.snimka.bg/004659844.jpg
За себе си мога да напиша ,че съм върла родолюбка, умирам си за планини, исторически и природни  забележителности и заедно с мъжа ми се стремим да учим и децата си на това Peace
Това достатъчно ли е? Grinning Надявам се бях изчерпателна...
Мисля компанията ви ще ми е доста приятна, тъй като и аз живея с вашите тревоги свързани с адаптирането на малките в яслата. За сега съм само на тръни, тъй като съм в очакване на важната дата - ще започнем да ходим около 10.октомври.

# 148
Здравейте!

Добре дошла на новата мама и на малкия сладур Росен   bouquet

Дени, радвам се, че си по-добре, стискаме палци скоро да си съвсем здрава, за да се настаните спокойно в новия дом  Peace

Мария, бърза адаптация и на двама ви пожелавам на работа и на яслата. Браво на героя за пампата Hug И аз доста се постарах през отпуската, но сега като си дойдохме тук незнам дали няма да ми се провалят добрите постижения ...

Аз да дам отчет след посещението ни при доки вчера - имаме си гнойна ангина, не мога да си обясня как в събота дежурния като му видя гърлото ме уверяваше, че му е здраво  newsm78, а тя каква стана ... Сега се гледаме вкъщи, след един ден на работа съм в болнични, то не се издържа през нощта да не спиш и денем да си на работа. Макар че предпочитам да съм на работа, само малчо да е здрав.

Ами това е от мен, сега ще подремна при него, че довечера кой знае дали ще ни се даде.
 Heart Eyes

# 149
Добре дошла на новата мама и на Росен в ноемврийските редици  Hug

Дени, радвам се за добрите новини  Hug

Роси, да ти е жива и здрава порасналата кака Йоанка   bouquet Да ти бъде радост, гордост и отмяна  Hug

бебка и бебко, бързо да се оправя Алекс  Praynig

Моника от днес пък е с хрема  Tired Ами на нея в четвъртък й просветна от едното боледуване, и айде днес нова екстра   Crossing Arms Направо нямам нерви вече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт