НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 571
  • 291
  •   1
Отговори

29.09 - Ангелина на velinova  07.10 Юлияна и Станислава на esma  14.10 - Виктор на T@LI 23.10 - Гeорги на dil  Лорейн на Tami

24.10 - Теа на lightblue  27.10 - Мария на Angeliha  28.10 - Неда на Цветина  Теодор на vesi1

29.10Моника на bubulina77  30.10 - Николай на Весето s.  Анелия на Elimira  31.10Илина на ЗЛАТИ

01.11 - Теодор на Деничка  Борис на ДариМ  Катерина на Gugi

02.11 - Александра на Salvi  Ема на gadamer  03.11 - Александър на бебка и бебко  Ангел на dreben78  София на raliar

05.11 - Георги и Антония на Radi_Twin Георги на ivanka1979  06.11 - Боил на benighted  Андреа на myrenа  Ивелин на Pal4eto

07.11 - Ваяна на iviche  Георги на MagieA  Йоана на baba_vuna  Румен на Ana2

08.11 - Михаил на masha  Михаил на echi  Никол на Peti n  09.11 - Данаил на karil  Кристиян на dima1980  Антон и Марио на elito-3

10.11 - Каан на mamaminion  Александра на Мими и Dr.Jend  Михаил на bedstvieto

Полина на ki4o22  Симона на Simona_S  12.11 - Калина на Siq  Велизар на mariya86

13.11 - Ния на МЕРЕЛИН  Ивайло на klukarkata  Ивет на Анита1  Александър на jenny_b  Габриела на Изабела

14.11 - Лина на ronja  15.11 - Гергана на Роси74  Даниел на raqtime  Гергана на pepipetia  Диляна на Sbruny  Дариян на dima_dari

16.11 - Данни на sofkobofko  Димана на eli_mama  Никола на Сбъдваща мечти  17.11 - Радослав на lina_d  18.11 - Вилхелмина на sheherazada

19.11 - Йоана на Фъстъчка  Златина на ZLATNA  20.11 - Росен на Нитка  21.11 - Мартин на Мина  Дарин на Вени  22.11 - Михаела на nadi_mishi

22.11 - София на goris  Виктор на SANTANGELA  23.11 - Моника на ВечеПетя  Моника на pebble

24.11 - Алекс на bubalina  26.11 - Борис на София  Никола на kreo  Алесия на Бимба25 

29.11 - Димитър на Мони  30.11 - Дана на grig  Краси на juju_kiss

Нашите НОЕМВРИйски деца - слънца са

41 и 39 , от които 3 двойки

5 НОЕМВРИйки са в очакване на ново бебче

[sfkbfk] - 31 октомври

lightblue - 2 ноември

Сбъдваща мечти - 27 декември

Вени - 27 декември

Нашите НОЕМВРИйчета са каки и батковци на 2 бебета - Биляна и Мария, но само засега

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ В СОФИЯ

ЗА МАЛЧУГАНИТЕ ВЪВ ВАРНА

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 18:43 от Дени4ka

# 1
 Ухууууууу първааааа!!!
    чЕСТИТО НА ВСИчКИ ПРАЗНУВАщИ ,МАКАР И НА ПАТЕРИЦИ newsm51
  От 4 дни сме болни всички-вирус,а от днес и нов пред последен зъб-та направо съм разгромена smile3511
    Но за това пък сме на ясла от 1-ви и даже малаката Фъстъчка ще ни е съученичка!
   Бела-страхотни снимки,а Габи е бижу!!!
    Лека и страхотна почивка на всички

# 2
Хелоу, колежки  Party!!!

# 3
  • София
Дааа, Миленка вече се е похвалила, ама живот и здраве ще сме заедно с Ивко в яслата!   Party

Иначе ние с тати Фъстъч минахме вируса, ама малката не я хвана поне.

# 4
  • София
Дени благодаря Hug А жегата наистина е чудовищна Mr. Green
Клю бързо да минава на Мохерчо този вирус, а за зъбките браво на вас. Ивко май е ноемврийчето с най-много зъбки LaughingИ честито за яслата и на вас и на Меги. Хубаво е, че ще са двамата заедно поне се познават децата и така по-бързо ще свикнат.
Гери да се включа и аз - ние сме от 23,08 на Лозенец, а Дари пък са и те тези дни на Созопол. Даже снощи се виждахме с тях (Борис и Митко не се спряха да търчат и вилнеят в заевдението) и си говорихме, че м/у Созопол и Лозенец е Приморско, където са Мина и Дени,така че определено може да спретнем една среща там Peace
Бела фантастични снимки и една истинска госпожица. Да ти е жива и здрава и тя и всичките ни човечета.

Оф толкова ми е топло, че направо мозъкът ми е прегрял Mr. Green Дано малко се поразхлади Praynig Лека вечер!

# 5
  • София - Дианабад
Дени, благодаря за темичката!  Hug
Честито на Йоанка и на Ивко за яслата - браво  Hug! Ако има и други приети дечица, честито и на тях!
Миленче, стискам палци бързо да минава вирусът  Praynig!

За морето - навита съм за всякакви срещи. И без това с някои не сме се виждали тооолкова отдавна. Мисля, че ще бъде страхотно  Peace.
Мен ме боли зъб, но стоматолозите в района или са в отпуск, или не работят събота и неделя. А и не мога да пия всичко, че нали кърмя. Сега ще взема Нурофен, поне през нощта Биби не се буди, пък и да не ме притеснява  докато спя. Дано да устискам до понеделник, тогава се връща едната зъболекарка.

Heart Eyes

# 6
  • Ботевград

Добро утро и запис от мен рано рано с кафето Hug

# 7
ЗЛАТИ, честит рожден ден!
Желая ти здраве - то е най-важното...
Любов, защото е смисълът на живота...
Пари, за да ти е по-леко...

# 8
                                                                Злати,Честит Рожден ден!
                                                      Бъди здрава и усмихната,любяща съпруга и мама!
                                                                                Весел празник!

# 9
  • София
Злати, честит рожден ден и всичко най-хубаво!    bouquet

Гери, не сме приети на яслата, а си плащаме, защото е частна ясла. Ама по-добре така отколкото съвсем без ясла, пък и цената и е прилична.

# 10
Злати, честит рожден ден! Много здраве, щастие и усмивки ти желая!

Като ще се прави морска среща, свиркайте, пък може и ние да дойдем.
Всъщност от една седмица сме болни, първо Ради - 2 дена с много висока Т, после Марти с повръщане, после аз с друга екстра, накрая таткото, сега съм пак аз и каката - вече с хрема и кашлица.  Гледам че и Ради подсмърча, дано скоро се оправим.

goris, ако още не късно, пробвай с отвара от лайка. Вместо да я пиеш, я задържаш около мястото на болката, лайката успокоява, не за дълго и сигурно не винаги, но поне до срещата със зъболекаря.

# 11
Записче!

Дени, много яко заглавие на темичката   bouquet

Злати, честит рожден ден на патерички! Много, много здраве, късмет и щастие!  Hug

Мария, друго е да си по цял ден с малчо нали  Wink Аз продължавам да броя дните до отпуската ...

Heart Eyes

# 12
 smile3502

Да се запиша аз, че дано в тази тема успея да съм активна Sad

Злати, ЧРД миличка!

Честит Рожден Ден на всички лъвици, които съм пропуснала  Hug

Болничките да оздравяват!

Отивам да ви чета!!!

# 13
  • София - Дианабад
ЗЛАТИ, ЧРД!!! Бъди мнооого здрава, все така готина, винаги обичана!!!   bouquet
Меги, сега разбрах. Би ли споделила повече подробности за яслата, разбира се, ако ти е удобно? Интересно ми е.
Аз днес бях на зъболекар, положението май не е добро. Засега ще опитаме без антибиотик, дано да стане. Утре ще видим какво е положението.

Целувки!  Heart Eyes

# 14
Записчеееееееееееееее Mr. GreenЧестити рожденни и именни дни на патерички!Много здраве и щастие на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт