НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден, Деси и Рали! Пожелавам ви здраве, любов и много късмет.
бебка и бебко, честит нов дом. Мир и любов да царят в него.
Аз днес най-неочаквано прокървих, така че сега трябва да съм в пълен покой. Малко трудна задача, понеже Румчо все иска да се носим и гушкаме, но... Дано всичко се оправи.

# 31
Деси, Тали, Рали, Чеситит рожден ден и от мен    bouquet Бъдете здрави, усмихнати и все така лъчезарни  Hug

# 32
Привет, дружки, от доста време не съм се вясвала, защото съм в плен на работата, но не спирам да си мисля за вас.
Прескочихме за 3 дни до морето, където Ради почива от 3 седмици с баба и дядо  Heart Eyes - Никълчето просто е неудържимо, опита се да изгълта половината море и хич не се плашеше от заливащите го вълни. И в басейна много се плацикаше...Вече си има пълен набор зъбки, опитва се да бърбори и баща му го нарича Ненчо, понеже на почти всичко отвръща с "не" и "няма"  Mr. Green. Обаче след кратък размисъл върши повечето неща, които искаме от него. Crazy
Ние ще почиваме на Арапя първата седмица на септември - видях, че се оформя срещичка по южното Черноморие за края на август, но ако има някой в Лозенец или околността, когато ние сме там - ще се радвам да си побъбрим.
Да са здрави и усмихнати всички лъвици, които напоследък са празнували! Да ви е лятно на душиците дълго!  bouquet

# 33

И аз на свой ред горещо поздравявам рожденичките Деси и  Рали. Бъдете живи и здрави, мили момичета.

Рени, Веси, радвам се да ви видя  Hug.

# 34
Ана, гледай да не го вдигаш Румчо, и всичко на пода правете...  newsm78... Дано да е безопасно и да няма усложнения  Praynig...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИчКИТЕ И ОТ МЕН!!!! ... сорри- с патерички съм...  Blush  bouquet

Софкобофко- шофьор- даа, даа!!!  bowuu

# 35
[sfkbfk], браво мацка  Peace. Хайде леко и безаварийно шофиране!!!

Бебка и бебко Hug, ЧЕСТИТО!!!
Нека в новия ви дом да цари хармония и разбирателство. Ето и един виртуален подарък от мен:

Ана, пиши как си...

Такааа, ние се завърнахме от гости на кръстниците, та да си продължа поста.
Прави ми впечатление, че Ая вече различава определени усещания и успява да ги изрази. Онзи ден гледа татко си и изведнъж рече "Тати гоям" /тати голям/.Мама пък е "доипа"/добричка/. Като я къпя различава топло от студено. Питам я каква е водата, а тя отговаря или "Тудена" или "малко паи" /малко пари/  Mr. Green. А когато татко и гали крачетата, с унес казва "убо" /хубаво/ и то без да я питам. С две думи - става комуникация  Crazy.

Рапорт даден Peace.

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 00:00 от Elimira

# 36
Хайде скромна почерпка и от мен,че днес остарявам с още една година Confused

# 37
KI4O22 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ!
ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 38
ki4o22, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много, много щастлива и винаги усмихната! Пожелавам ти никога да не те напуска обичта в сърцето ти, да те радват близките ти хора и да бъдеш най-обичаната жена и майка!

Софко, честито, да те е безаварийно шофирането  Peace

Ана2,Elimira  Hug Ана как си, доколкото е възможно почивай, дано всичко е наред! Стискам палци  Praynig

Момичета днес ми е последния работен ден и излизам в отпуска за две седмици, дочаках  Mr. Green За времето, през което няма да ме има ви пожелавам да сте преди всичко здрави, хубаво време, на почиващите - да им е приятна почивката, на работещите - много сили.
Целувам ви  Heart Eyes

# 39
Привет и от нас!
Ние сме пак болнички,но няма да коментирам,дано бързо ни минава Praynig
Бебко,честит нов дом!Само хубави моменти и много любов да цари в него Hug
Софко,честито шофер мила!Леко и безаварийно Hug
Сонче,честит рожден ден на патерички миличка/и то на големи/Да си жива и здрава,щастлива и обичана  bouquet
Ана,стискам палци кървенето да спре и да си почиваш повечко PraynigПиши как си Hug

Честит рожден ден,Кичо!
                                         Желая ти много щастие и късмет,много любов и много семейно щастие!
                                                                   Весел празник!

Ренка какво море сте изкарали само.Дано Бу повече не боледува милия PraynigДа го цункаш от нас със Мончето HugНие пък на морето не се срещнахме с нито една напаст като комари и мухи newsm78Милите дечица...
Веси хубава почивка ви желая.Целувки на Никълчо Hug
Спирам че ме викат от другата стая..до скоро Hug
Ели,браво на сладката Ая,пораснаха ни дечицата ей Wink

# 40
Честит рожден ден, ki4o22   bouquet! Бъди винаги много усмихната и щастлива, изпълнена с мечти и оптимизъм и от този ден нататък да забравиш що е болест   bouquet!
Кязи, честита годишнина   bouquet! Много да се обичате с Левент поне още 10 по толкова, винаги да се подкрепяте и да живеете в хармония   bouquet!
SIMONA_S, ако знаех предното море какъв кошмар ми беше... още не ми се говори за него! Като се замисля обаче пак имах някой и друг ден спокойствие без тревоги, за да се попека като нормален човек и аз  Rolling Eyes! Цунки на Монката и да се оправя бързичко!
Руми, приятна почивка! Зареди се с много средства против комари, че е ужас в Поморие! Честита ви придобивка! Да ви я построят хубаво, а вие още по-хубаво да си я обзаведете и да я изпълните с много щастие и детски смях!
Софко, честита книжка   bouquet! Леко и безаварийно шофиране!
 Аз май съм най-несериозната от всички кандидат шофЕрки в темата! Взех листовките още на Благовещение, а за кормуването още не мога да намеря ред да го избутам  ooooh!!
Ана2, пази леглото и дано всичко се размине и да изкараш една лека бременност!

# 41
Честит рожден ден ki4o22!!!
Много щастие и усмивки през новата ти година!!! Много нови приятни предизвикателства!!!
Честити рожденни дни на патерици на всички лъвици.. аз доста съм пропуснала

Embarassed
Момичета, с много апетитни неща черпите.. ще ходя скоро до магазина да си пазаря вкусотийки!!!
Дарин е бърборко.. и вече си вързва сам изречения и неща, които никой не му е казал 1 към 1, а той си ги е доизмислил...
И той обича водата, но понеже една вълна го събори в началото на лятото на самия бряг, се уплаши сякаш, и не иска да влиза в морето. В басейна стои и си играе.. но в морето не иска.
Нашия апартамент върви бавно и славно... другата седмица ще започнат майсторите с изолации вътрешни, а после и замазки и мазилки.. току виж станал за пролетта Simple Smile
Целувки на всички, и прекрасен уикенд.

# 42
   Привет момичета!
    честито на всички с повод да почерпят newsm51
   И Ивко беше много боллен летния вирус и какво ли още не цели 2 седмици.Едва днес акото му малкичко се позгасти-обаче Ивко е станал много агресивен към мен.Може би защото доста строго и с голяма борба му давах лекарствата и май от там ме намрази малко.И сега за всяко недоволство ме скубе ужасно болезнено.Много мъчно ми става от това и незнам вече какви методи да използвам за да прекратя това.Пробвах с бой и наказание само наказание и от снощи изолация в креватчето.Днес пък успях да се изправя преди да ме докопа и му казах,че го оставям в кревата докато се успокои и после като ме цунка ще го взема.Нещата се разминаха ,но ще видим до следващата агресия...
    Лека почивчица на всички!!!

# 43
Здравейте и от мен  Hug

Завърнахме се от почивка - изкарахме страхотно, но много ми липсваше малката, макар че баткото не ме оставяше много да мисля - с него съм във вечен екшън  Crazy

Поздрави на всички празнували тези дни - да сте живи и здрави, обичани и щастливи   bouquet
На почиващите - благородна завист и весело изкарване  Hug
На всички болни - бързо оздравяване  Praynig

# 44
  • на странно място ......
Здравейте момичета  Simple Smile

И нашата почивка свърши, за съжаление, беше хубаво, но кратко  Wink
Диляна изкопа плажа и изпи морето, макар да не влизаше в него....... от басейнчето  Whistling
с няколко думи изкарахме страхотно.

Честито на всички рожденници, на новодомците и на всички с поводи за почерпка   bouquet  bouquet  bouquet

Болничките да оздравяват бързо!  Praynig

Почиващите да почиват бавно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт