НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 576
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Маги, не ме шашкай... Аз пък реших, че есберитокса е по-добре от чистата ехинацея.... Ох, какво да му давам?! Не забелязах имунокинд-а да действа изобщо. Само рибеното масло Ескимо сякаш има ефект... Пък и изглежда, на всяко дете различният медикамент действа по различен начин.

Не се шашкай, само дано на работа да ти влизат в положение, когато ти се налага да оставаш в къщи.
Ние започнахме юни и прави само сополи, които слизат на кашлица и 1-2 пъти зачерви гърло с температура. Почти винаги се лекуваме с антиалергични. Ама то вируси, да ти види окото това лято. Не че е добре, ама като се оплакват и мами, чиито деца не ходят на ясла, че се разболяават от същото, се  успокоявам малко, че явно няма отърване от тях. Започнах да му давам на Георги клеева тинктура, и последно мисля на хомеопатични да минем, ама при тях трябва да се спазва схема и не знам дали ще успея като ходи на ясла. Просто да стискаме палци по-бързо да стане по-здраво времето и да се климатизираме най-вече.

# 286
Привет!

Мони, Алекс спинка по цяла нощ. Вечер към 10 ако още не сме почнали да се приготвяме за сън ми казва "Мамо, бебе нани". Толкова е сладъкккк. Като вече сложим пижамата си взема възглавничката, слага я на спалнята между наште възглавници и се настанява и той, завива се обезателно, дори от скоро през глава  Mr. Green и доволно казва пак "Бебе нани" и заспива. Дори последните вечери заспива сам, преди аз да съм легнала, а това не  е ставало до сега. Явно много се изморява през деня. После като заспи го местя в неговия креват, който е долепен до спалнята. Понякога, рядко се случва, идва сутрин при нас. Но като цяло си спи цяла нощ от доста отдавна.

Маша, дано не се разболявате и сте здравички. И аз не одобрявам яслите, но майките като нямат друг избор ... Повечето познати с деца се връщат на работа преди детето да е навършило 2 години, или максимум като ги навърши, на пръсти се броят тези дето си стоят по 3-4 години в къщи. И аз искам да си гледам детето до 3 години ама то без пари не се живее. Егати оправията имаме в нашта държава...

Приятен ден на всички, целувки
 Heart Eyes

# 287
  • София
Момичета благодаря на всички за отговорите Hug Остава ми само да чакам все някога този момент да се случи и Митко да спи цяла нощ, а покрай него и аз и баща му Laughing Искрено се надявам да е преди първи клас Laughing

Стискам ти палци Мама Мони, скоро и при вас да се успокоят нещата. А като дойде бебчо (живот и здраве всичко да е наред при теб, раждането и бебо) той ще се почуства батко и сигурно ще започне да спи по-спокойно. А и това е повод да подари всичките си биби на бебето Simple Smile

Мда и Митко ще стане батко сигурно, но не се знае кога. Объркала си ме със Софко явно Peace

# 288
  • София
Kreo, Честит Рожден Ден!!! Пожелавам ти много щастливи мигове с любимите хора!!!

Мерси на всички за отговорите за яслата... все пак реших да я запишем в ОДЗто. Решихме и ако не се обидят лелките да им даваме някаква скромна сума всеки месец, че да са по-отговорни към Йоанка... тя и без това е ревлива глезанка...

Мони, приети сме в 64то ОДЗ Първи Юни в Люлин 7. Много ни харесаха като ходихме да го видим... Даже се чудя защо не го бях сложила на по=предно желание, предвид че е толкова близо до новия ни апртамент...

Иначе за спането... откак тръгна на ясла Йоанка пак си спи сама в креватчето. 4 месеца спеше при нас и се будеше, но сега спи цяля нощ и без да иска да идва в нашето легло. Не знам как и помогна яслата, но е факт. 

Йоанка е добре вече от гнойната ангина. Само дето продължава да се сополяви и кашля от веме на време. Дано уикенда и това отзвучи, че трябва да си завърша стажа, а не съм ходила 10 дена вече.

# 289
Мишо след тридневно ходене до обяд на ясла и най-вече след три дни студ, дъжд и влага, от снощи киха непрестанно, хремав е и май вече ми вдига температура.... #Crazy Само преди две седмици бяхме с гнойна ангина и тъкмо се беше закрепил.  newsm78 Давам ампула витамин С и енгистол, плюс капки за нос и чай от шипки с мед. Не знам вече дали има смисъл да го водя по лекари... Shocked

# 290

Мда и Митко ще стане батко сигурно, но не се знае кога. Объркала си ме със Софко явно Peace

Опс  Embarassed сори Simple Smile надявам се не се сърдиш   bouquet
А м-у другото все има бебета в квартала сигурно, на което може да си подарите бибата Simple Smile

# 291

Общи условия

Активация на акаунт