НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 571
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Дребен, ужасно е това което се преживели, направо настръхвам и сега още ... Дано повече не ви спохождат такива неприятности и болести  Praynig

Крео, дано и при вас нещата се наредят и да сте здравички  Peace

Гери, стискаме палци и още как, ти си нашата гордост  Hug

Мария и всички болни, бързичко да оздравяват  Naughty Mr. Green

Сега ви оставям, дълга ме зове ...  Tired
 Heart Eyes

# 256
Добро утро Hug
Ние вече сме по добре,Симона само че от неделя е на АБ,ще го пием поне седем дни,защото беше с много зачервено гърло и страхотна кашлица,та не можахме да се разминем.Решихме и тая седмица да не я пускаме на ясла,та да може да се възстанови по добре.Радвам се че Теа и Злати са вече здравички .дано няма повече болни дечица.
Бебко Hugблагодаря за загрижеността!
Крео,дано Никълчето бързо свикне с яслата и по бързо да му минава разстройството,даваш ли му нещо.На Симона давам ванилия когато е много разстроена и да ти кажа има ефект,ако искаш пробвай PeaceУспех и на теб желая в работата!
Златна,радвам се че малката кукла Мими е послушничка HugДа ги нацелуваш и двете от нас Hug
Горис,стискам и аз палци за изпита PeaceНо знам че ще се справиш блестящо,както винаги Hug
Мале,Дребен какво само сте преживели Sadа за лекарите просто оставам безмълвна #2gunfireДано от сега нататък Ангелчо е само здравичък Praynig
Оставям ви че ме чака работа,целувки на всички Hug

# 257
  • София
Привет и от мен,

Малко на патерици, ама Честит Рожден Ден на Марианка!!!

И ние сме от болничките.... почнахме яслата и почна да боледува Йоанка... а като си помисля, че до сега все се разминавахме, и даже не знаех какво е да кашля...

Имаме си гнойна ангина и сме на АБ. Пет дни не можахме да свалим темепературата, ама вече вървим на оздравяване.

Откакто е болничка Йоанка почна да се напишква и не си казва, а иначе безпроблемно си карахме без Памперс. Не знам дали е временно, ама дано бързо да се отучва, че в яслата ще почнат да и слагат памперс.

Приеха ни и на държавна градина. Сега се чудя какво да правя, защото частната ми харесва, не е скъпа, учителките са готини, много я гушкат и Йоанка свикна с тях, пък и са само 12 деца.
Но пък ми е малко далечко, а ОДЗто е близо.
Но май ще я записвам на държавната, за да си гарантирам догодина приема.

За общия ржден ден най-вероятно няма да се класираме. При нас е много сложна организацията с пътуванията.

Пожелавам на всички болнички да озравяват!

Гери, стискам палци за начинанието ти!

# 258
Здравейте!Дребен-пожелавам ви мнооооооооооооого здраве от сърце-с Марти съм лежала два пъти в болница-единия път искаха да го оперират от апендицит-оказа се запек-знам какво ти е Hug Hug Hug
Крео-дано бързо да му мине разстройството и успех с яслата Hug Hug Hug
Горис-успех с изпита,ще стискам всичките палци,които имам Hug
Мойте тръгват на ясла на 1.Преди време звънях в градината и персонала ми викаше да се обадя"евентуално"на 1,поисках да ме свържат с директорката и жената ми каза да ги ДОВЕДА на 1.Аз освен да се оплаквам.......Станали са и тримата ужасни,а най-много се дразня като някои ми каже да бъда по-спокойна и да почне да ми дава акъл.Марио реве само за мен-аз да го храня,аз да му давам вода-сам не иска да пие,оставям му шишето до него и той почва да се тръшка,да обръща маси,столове(пластмасови),да си бие главата в земята докато АЗ не му дам да пие,не дава друг да го храни,не дава на другите първо да ядат,не дава да ги гушкам и т.н.Антон прескача кревата,отваря шкафове и дава всичко на Марио,катери се навсякъде,лицето му е постоянно в синини,като му направя забележка за нещо отива и бие другите двама.Водих ги на кардиолог-лекарката се скара на Марио,а той се обърна и я прасна по ръката-след това изпълнение съм сигурна,че ще прави учителките в яслата диви и щастливи.Мартин ги бие и т.н.Стана малко дълго...
Софикак си мила?Много се забавлявам на разказите ти Hug Hug Hug
Това е засега Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 259
  • София
Мале, мале колко болни има пааааак SadВсички бързичко да се оправят!!! Hug
На Ангелчо пожелавам това да му е последното влизане в болница. Милата душичка колко се е измъчил Sad Гери стискам палци и на краката за изпита, а и за това, което си намислила Laughing И наистина пуснете със Злати малко снимки на куклите, когато имате възможност Praynig
Меги къде приеха Йо? Да не би да е при нас? Много ще се радвам Hug
Ели съчувствам ти мила. Наистина не знам как успяваш да се справиш с тримата. Аз на моменти давам заето от Митко, а ти имаш три хуни.  #Crazy
Аз да ви се оплача, че малкият е станал невъзможен ама буквално. Навън ме прави дива и щастлива. Вчера в локвите си ми ръцете и лицето, не стои до мен, а търчи, хората ме гледат потресени като започне да си сяда и ляга на земята даже една жена го гушна, за да мога аз да платя едни неща в магазина Laughing В понеделник и ние като Никола на Крео имахме инцидент след едно тръшване на улицата и идваща кола - резултатът изваден лакът и по спешност в Пирогов. През цялото време се обвинявах и едва ли не си мислих, че съм си осакатила детето като го дръпнах, но се разминахме с малкия дявол. Лекарят ме предупреди, че често се случва, така че мацки внимавайте и вие. По-добре да ги гушнем, отколкото да ги дърпаме за нещо!
Много целувки Hug

# 260
Аз пак да пожелая на болничките да се оправят бързичко  Heart Eyes
На Ангелчо от сърце пожелавам много бързо да се възстанови - психически и физически, както и мама дребен!!!
Мони, Крео, бъррррр, много страшно! Целувки на двамата дивчовци / Shocked егатисиму и думата написах/
Ели, жено! Побиват ме тръпки само като ти чета постовете - представям си три звяра като Виктор у дома  Shocked  Shocked  Shocked  Twisted Evil  Нон-стоп да съм на мента-глог-валерияна  Joy
Фъстъче, ако градината е хубава не я мести малката - не заеш на какво може да попаднете...
бебка и бебко, една приятелка научи дъщеря си да спи в чувалче, като в началото й слагаше чувалчето след като е заспала. След около седмица детето свикна да се буди с чувалчето и майка й успяваше да го сложи и преди да е заспала.
За общия РД: да попитам как ви се вижда Велико Търново? Май е горе-долу еднакво за пътуване от всякъде. Но и за там нямам предложения. А на мен Хисаря също много ми харесва като предложение  Peace
Мо на всички ви!

# 261
  • София - Дианабад
Наистина Велико Търново е добре за всички. Може и Габрово, Казанлък, Трявна... Споделете и вие  Hug.

Меги, и аз не знам какво да ти кажа за яслата - хеме ще плащате по-малко и ще сте по-близо в държавната, хем пък тъкмо е свикнала в частната - с учителките, с децата... Въобще не ти завиждам на дилемата  newsm78.

Ето снимки от нас, ама не съм ги оправяла, добре че има мултимедийно прикачване. Ще ги редя и редактирам някоя друга нощ, това е набързо скалъпено: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282423

Целувки!  Heart Eyes

# 262
Привет!
Айде и аз да се разпиша в края на темата.
На всички болни, скорошно оздравяване и бързо възстановяване, на учениците, бърза адаптация и много да им хареса в яслата. Ние за сега ще се гледаме, догодина се надявам и ние да сме ученици.
За общия РД, верно наближава и трябва да почваме с организацията. То не остана и до първата ни рожденичка - Ани.
elito-3, теб съм те признала, просто само може да ти се възхищавам,как се оправяш и с тримата.
dreben-78, дано повече нямате такива неприятни преживявания  Praynig
Приятен ден на всички и много слънчево настроение, ние ще си останем в къщи, че тук вали и е мрачно! Hug

# 263
Привет! Hug
Тази рязка промяна на температурите оказва влияние на повечето...започнаха се вируси, болести и други подобни гадости Close Пожелавам на всички дребоси, както и на вас, майки, тази есен и зима да боледуваме възможно най-малко и ако се случи, то да отминава бързо и без последици Praynig Praynig Praynig
Мони, Креми, през сериозно изпитание сте преминали...Целувки на Миташки и Ники, и дано това да не се повтаря...имам спомен за моята сестра, която до 5 - годишна възраст 3 или 4 пъти се "сдобиваше" с такава екстра...
Фъстъчка, аз лично не бих преместила Тедката, ако съм във вашата ситуация...да, по–близката ясла ще е по-удобна, но пък щом Йо е свикнала, дали няма да се травмира при промяната?!?
Дани, нямам думи...Прегръщам ви теб и Ангелчо! Hug

За общия РД - и Хисаря, и Велико Търново ми допадат...макар че ако падне сняг, преминанаването през Шипка или ХаинБоаз ще бъде малко ooooh!

Честит рожден ден, Креми!
Пожелавам ти низ от любов, разбирателство и сбъднати мечти!

# 264
Гери, страхотни снимки! Гледах ги с голямо удоволствие и ти се възхищавам на смелостта да тръгнете с двете принцеси по планините! Биби и Софи много си приличат, имам чувството че все повече си приличат! Големи са красавици   bouquet! На първите снимки не разбрах къде сте се катерили - сподели, много е красиво! Снимките от морето са супер, особено там където Софи е седнала на брега с лице към морето и играе  Heart Eyes! Забелязах, че сте ходили и по същите места като нас със Жени - Съевата дупка, Гложене, само че ние продължихме после към Деветашката и Крушуна Simple Smile! Страхотно лято сте имали! Разбирам от къде си заредена така положително  Peace! Успех с държавния и  с другото с което си се захванала  Peace!

# 265

Креми, честит рожден ден!
                                     Желая ти много здраве - то винаги е нужно,
                                           много щастие - то никога не стига,
                       море от любов и бряг, на който винаги да те чака някой!

# 266
Честит рожден ден, Креми! Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост! Весел празник!!!

# 267
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КРЕМИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОООООООГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

# 268
Честит рожден ден и от мен  nbirthday

Както писа Деничка, това време (като всяка година май) е откачено. Всички сме сополиви, не знаеш как да се облечеш, а камо ли детето. Да не говорим, че на яслата със сигурност изобщо не ги поглеждат потни ли са, студено ли им е. Те са деца и като побягат малко се стоплят, после като спрат настива. Ужас не знам как ще се оправяме тази зима, че и за напред.

Да оздравявате болните и да се пазете здравите.
Лек ден

# 269
и тук да ти честитя рождения ден, Крео!
Пожелавам ти много усмивки, здраве и успехи във всичко!

Общи условия

Активация на акаунт