НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 571
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИЯНКА!ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ...И РАЗБИРА СЕ ЛЮБОВ,МНОГО ЛЮБОВ!ХУБАВ ПРАЗНИК!

# 241
  • Бургас
Честит рожден ден Мариянка!Желая ти най-вече здраве, вяра и сили да вървиш все напред, защото любов и щастие си имаш!
Бъди все така усмихната и лъчезарна!
Весел празник!

За общия рожден ден, ще мога да ви кажа дали ще дойдем като уточним дата - за да сметна на Николай дежурствата и да видим дали някой ще може да го смени ако се наложи.

# 242
Честит рожден ден, Мариянка!!! Желая ти здраве, защото без него нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание, защото то ще те научи как да постигнеш предното
и как да се пазиш от бедите на следващото пожелание - любов, защото това е достатъчно добра цел в живота!
[/center
]

Маги, аз пробвах да слагам Алексчето в чувалче, но не става работата, рита, реве докато не го извадя от чувала, и бях принудена да го обличам по-дебело, за да съм спокойна, че като се отвие няма да настине.

lightblue, Тали, SIMONA_S , как сте? Здравички ли сте вече?

За общия рожден ден най-вероятно няма да дойдем, кредита, бавачката, наема ни изяжда всички парички  Confused Все пак ще се съветвам със съпружеското тяло, пък да видим ...

Ние пътувахме за почивните дни при бабите, там времето не беше прекрасно, но поне не беше така отвратително както тук. Дори имаше слънце по обяд  Party Пазарувах на малчо от Асеновград доста нещица за зимата. В чуденка съм за яслата какво да правя. В едната е приет, но е само ясла, в другата където има и градина сме чакащ№2. И без това ме е страх, че ще боледува често, така ми се иска да поизчакаме, но пък ме е страх да не изгубим и едното място, смотана работа...  ooooh!

Сега ви оставям, целувки на всички и бъдете здрави
 Heart Eyes

# 243
Честит Рожден Ден,Мариянка!!!Пожелавам ти много здраве,семейно щастие,любов и късмет от сърце!

# 244
  • Ботевград
Честит Рожден Ден, Мариянка!!! Hug Hug Hug

Много здраве, много обич и много щастливи мигове с близките ти хора!
Бъди здрава и много щастлива! Наздраве!

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИЯНКА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ, НЕСТИХВАЩА ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ ЕМОЦИИ С ЛЮБИМИТЕ ТИ ХОРА !

Бебка и бебко, благодаря че попита...по-добре сме вече  Hug

Теа беше се сдобила и с гъбична инфекция от басейните по моретата, ама мисля, че вече е по-добре.А аз все се чудех защо се дърпа за гащичките горкото и ги сваля и вика "мама мажи".Видях я, че е доста зачервена и се усъмних, ама Антонова потвърди.

Сега отивам да гладя и прибирам дрешки на бебето, че иначе Теа като е будна и мете и бърше с тях  Laughing

Целувки на всички от нас   bouquet

# 246
  • София
Мариянка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И ХИЛЯДИ НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ В ТВОЯ ЖИВОТ!!!

# 247
Честит рожден ден, Мариянка! Пожелавам ти много любов, щастие и късмет в живота!

# 248
  • София - Дианабад
Честит рожден ден, Мариянка! Пожелавам ти всички хубави неща, умножени по 100!

Радвам се, че Теа е добре  Grinning. А кака Злати как е? Също и другите дечица.  Hug

Стискайте ми палци за държавните изпити по английски. Писменият ми беше в неделя и, ако съм го взела, ще имам устен в идващата неделя.  Praynig

Честит нов дом на Дени! Много радост, сплотеност в семейството и детски смях да звъни!   bouquet
Честито и на останалите, които имат поводи!   bouquet
Нещо напоследък пропускам да честитя навреме, за което се извинявам  Embarassed. Действам по една работа, ще видим резултата следващата седмица евентуално и ще пиша повече. Дано и с изпитите приключа вече  Praynig.

Целувки!  Heart Eyes

# 249
Мариянка, Честит Рожден Ден!!!
Много здраве, късмет и усмивки! Щастливи дни и верни приятели! Наздраве!
  bouquet  bouquet  bouquet 

Момичета мерси за посрещането  Simple Smile и съчувствието!

Иначе ние целия август та и до 15 септември си изкарахме по болници, Ангелчо беше болничък, с много висока несваляема Т и без други симптоми почти, но с бактерия в урината, на 2 пъти различна, но в 3-та градска до нас ни приеха и ни казаха че има вирусна пневмония, което беше голям шок и какво ли не четахме с мъжа ми, голям стрес, 6 дни лежахме в общи стаи с други деца болни от какво ли не, оказа се че са използвали пътеката за пневмонията, а са ни лекували за пикочна инфекция....
в крайна сметка пневмония не сме имали, което научаваме доста по-късно, но 6 дни след първото изписване започна дрис и повръщане най-вероятно от многото антибиотици и напълно обезводнени лежахме пак 2-3 дни там...

замоинахме за Поморие в крайна сметка на 31.08, но вечерта на 30-ти пак започнахме с Т, но 37.5 и така цяла седмица без други симпотоми, но пък друга бактерия в урината и накрая на 7-8-я ден пак 39.4 и не се сваля 4 дни, пак АБ и не се повлия 5 дни, та обратно за София и вече в детската педиатрия при доц.Анадолийска, диагноза пиелонефрит и пак АБ, но вече слва Богу в самостоятелна стая, но болничния ужас беше пак на дневен ред и всички тези системи, боцкания и стрес пак... Cry Cry Cry
Много се измъчи милото а и ние покрай него, тази година дето вика нашата педиатърка ни е нулева за морето и почивката... Wink

Това е доста накратко описано

Дени ,честито мила нов дом! Много радост, здраве и още попълнения в него! Simple Smile

Целувки на всички Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 15:49 от dreben78

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ГАДАМЕРЧЕ !!! РАДОСТ, ЗДРАВЕ И МНООООГО ЛЮБОВ !

дребен, голям ужас сте преживели, дано повече никога не се повтаря подобно нещо Hug

# 251
  • Ботевград
ЛЕЛЕ  Sad Rolling Eyes Tired Ангелчо се е измъчил...
Много тъжно ми стана като прочетох историята Cry
А за постъпката на лекарите #Crazy направо съм шокирана #Cussing out
dreben78 от сърце ти пожелавам това да са Ви последните неприятни моменти и оттук натам само хубави и розови неща да Ви се случват Hug  bouquet  bouquet

lightblue на една моя позната детенцето беше така с гъбична инфекция в ушите и по дупето Confused аман значи, нямам думи за хигиената и чистотата по нашето черноморие #Cussing out
Радвам се, че вече сте се оправили Hug

goris стискам ти палци! Ти си майка и жена герой Grinning 2 деца роди и отгледа, паралелно с това изпитите и завършването, а и още неща си наумила Hug Стискам палцииииии  Peace да се сбъднат!

Ние иначе сме добре. Злати се излекува и вече си е у дома. На бебето особено внимание не му обръща, което си е идеалният вариант според мен bowuu
Бебка засега е кротка и тиха, не и се чува гласчето baby_neutral Дано да ми е кротко бебе, да не е щура като Злати Joy

# 252
  • София
МАРИЯНКА   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! ГОРЕЩИ СТРАСТИ И В СТУДЕНОТО ВРЕМЕ!!! nbirthday newsm67 nbirthday

Дени, честита нова къща. Да я подредиш с много любов и само приятни изживявания в нея. newsm63

Дребен, съжалявам много за това което сте изживели. Дано повече не ви се налага да влизате в болница.
Като си спомня за вирусната пневмония на Никола, която хем я имаше, хем я нямаше Close. В 3-та градска шефката на детското искаше да го оставя сам, а той беше на 1 г. Тая жена май не беше добре.

Горис, стискам палци за следващата седмица. Като започне да ми натежава ходенето на работа ще се сещам за теб и веднага ще ми минава. Ти си нашия герой. Heart Eyes

При нас нещата последните дни не са цветущи.
Ники беше днес за 3-ти ден на градина и е плакал почти през цялото време за разлика от първия ден, когато даже не му направи впечатление, че ни няма.
В неделя му се извади ръката от лакътя и ходихме до Пирогов да го наместят. Добре, че лекарите бяха много свестни. За 5 минути забрави какво му се е случило. Докато стигнем до там обаче много плака милото. Викаше "Боли, Боли". Хубаво е, че порастна и вече може да си казва.
Отделно от вчера е с разстройство, та трябва и от ясла да го спра. А пък от понеделник почвам работа и май няма да му остане време да свикне да стои по цял ден. Sad
Въобще ситуацията се заплита.
Защо винаги трябва да е сложно? Cry
Стискайте палци всичко да се оправи.

# 253
That that doesn't kill me
Only makes me stronger...

както е казал моя добър приятел Dave Mustaine  Mr. Green...

Дребен и Крео, дано всичко е наред и да се оправя положението по- скоро...

МАРИАНКА, ЧЕСТИТО, МИЛА!!!  Здраве, щастие любов и още една радост в къщи, когато решите!!!  Laughing

# 254
  • Бургас
Дребен голям кошмар сте преживели  Sad Дано никога не се повтаря  Praynig Да нацелуваш Ангелчо от нас  Hug

Гери, мила ще стискаме палци.Но съм сигурна, че ще се справиш, както със всичко до сега  Hug

Крео, дано Ники се размине с нещо по-леко, че от тая ясла колкото болести сме лепнали  ooooh!  И бързо да свикне детенцето.Най-важното за мен е сестрите да имат подход и да са мили с децата, за да се адаптират по-бързо.Дано сте случили на такива.

Златна, Гери като имате време пуснете малко снимки на бебоците, че така ми се гледат бебешорски снимки  Heart Eyes

Всички болни -  да оздравявате (то и аз съм в това число  Tired ).Писнало ми е от болести вече, а зимата едва сега започва  ooooh!

Хайде със здраве  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт