НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Минавам набързо да се отчета, че все още сме с температура ...  Cry Изследванията от вчера говорели за вирусна инфекция, така каза доки, утре ще правим нови, тя ме успокоява, че нямало страшно, но аз вече много взех да се плаша... за последните две седмица само 3 дни бяхме без температура...

И ние сме със зимни якета, времето е за #2gunfire

SIMONA_S , благодаря за съчувствието!  Hug

Дребен, добре дошла! Какво става с вас, малчо ли е бил болничък?  Sad

На другите болнички - бързо да оздравяват. Слагам точка и не искам да чета повече за болести .

Heart Eyes

# 226
Привет банда!
Пиша от Карлсруе, в хотела има безжичен нет, уррааааа!
До тук с хубавите новини обаче. Обикаляме като луди по огледи и агенции, нищо читаво до сега. Утре ни е последния ден, може би ще има още 1-2 огледа, но не ми се струва, че ще имаме повече успех. Вярно че да намериш жилище за 4-5 дена си е див късмет.
Поне съм наясно вече с града и околностите и вече знам къде искам и къде не искам да живеем.
Като се приберем и ми е по-спокойно, ще разказвам какви са ми първите впечатления от града и околностите, както и сравнението Франция-Германия. Не съм очаквала че ще го кажа, но може би Франция ще ми липсва. Дано бързо свикнем и се адаптираме тук, особено децата.
До скоро!

# 227
Привет, мадамки! Hug
Не съм чела назад, но искам да кажа, че си мисля за вас и много ми липсвате...ние вече се нанесохме, но последните 5 дни с Тедката спим в майкини, а аз използвам времето, докато го гледат да си наредя на спокойствие новата къща...утре вече ще спим цялото семейство в новия апартамент, а преди това с Пламен порядъ4но ще го полеем...
Иначе сме добре...най-важното - здрави сме...пу пу пу...
От последните няколко поста разбирам, че има болни дечица...стискам палци за бързо оздравяване...
Честито на всички, които са имали повод за празнуване през последните дни!
Сбъдваща мечти, стискам палци и на краката да намерите това, което търсите...

Целувам ви и до скоро!

# 228
Привет момичета!  Hug

Виждам пак болнички има  Sad БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ ВСИЧКИ  Praynig

И ние с Теа сме малко болни, понастинали сме и двете, ама утре ще я водя на лекар и дано да няма нищо сериозно.

Мише, стискам палци да има за какво да се похвалиш  Praynig
Дени, и ти ни липсваш, мила  Hug Хайде, чакаме да ни пишеш вече на спокойствие от новия дом  Simple Smile
Роси, от едно се отърва, друго дойде.Айде да минава и това  Peace

За РД...аз не знам дали ще се класираме този път, по-вероятно е "НЕ"  Sad .Все пак бебокът ще е много малък тогава, а и времето вече ще е хладно и няма да е хубаво да го разнасяме.

Иначе и Теа, както Дани на Софко, идва и сама ми заголва корема, милва и целува и казва "оооо беби, ооо беби" и накрая ми дръпва блузата, за да го скрие с думите "тао, беби".Като я питам каква ще е на бебето и казва "кака", а на въпросите дали ще го обича и дали ще ми помага отговаря ентусиазирано с "да'  Mr. Green Ще видим дали ще е така, малко остана.

Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ   bouquet

# 229
Привет и от нас!  Hug
Болничките деца да оздравяват бързо, а здравичките да не се разболяват.
За съжаление и ние не се разминахме с болестите. Гого пак беше болен и едва вчера го пуснах на ясла. Този път поне беше настинка (надявам се). Не обича да е загънато като спи това дете и това си е, как да не настине? Сложих му дебелата пижама и дългия ръкав пък да се отгъва вече Simple Smile то и аз малко съм настинала както се загъвам, ама се надявам да го изкарам на крак.
Да ви се похваля, че трети ден спим без биба. Оказа се че на яслата от 3 месеца не му дават биба на обяд !?! и защо не са ми казали.  Излъгах традиционно, че кучето я е взело, за да спи с нея и мина май номера. Помрънка малко две вечери, но снощи не я е търсил. Дано да продължим така.

Дени, честито за новия апартамент!

# 230
  • София
Здравейте, момичета и едно момче  Wink ,

Съжалявам, че има пак толкова болнички - Дребен, какво е станало с вас? Това с болниците е много гадно...

Да ни е добре дошла Мария в отбора и да е много здрава и весела!

Маги, аз за това ги пъхам в спален чувал и така решавам проблема с отвиването.

Дени, радвам се, че сте по-добре вече, макар и в преходни условия.

Мише, дано да си намерите най-хубавата къща! ох, знам, че хич не е лесно.

Много ми се иска и на мен да има общ РД и да дойдем, но май няма желаещи да го организират... То и аз нямам идея къде и как.

Поздрави  Hug

# 231
Привет и от нас  Hug
Ние също сме в редицата на болните  Sad Вики беше с много висока Т, трудно я свали, после сополи и лека кашлица... Днес явно започва да се стабилизира положението. Целият ни квартал май е болен. Всички дечица са с тези симптоми. И аз съм с едни сопоооооли.... поне не ме боли гърло вече  Party
Пожелавам на всички болнички бързо възстановяване, на здравичките - да ги подмине вируса гаден!
Маги, и аз слагам Виктор в чувалче  Peace
За общия РД - имам желание, но нямам читаво предложение. Чудех се ако идем в Априлци, но този път в х-л Марагидик? Хайде да го мислим и другата седмица да пуснем анкета с предложенията. За мен датата е без значение - стига да сме здрави сме на линия.
Мише стискам палци да намерите това, което търсите  Heart Eyes
lightblue, много прегрътки от нас с Вики! Като гледам колко близо си до финалаааа....
Деничка, честита къщиааааа! Искам снимки  Crossing Arms Гледайте да не стане сестриче, докато поливата новия дом с тати и на общия РД да ти се гади   Joy
МО от нас !!!   bouquet

# 232
  • София
Здравейте мили момичета  Hug Благодаря ви за честитките от името на всички празнуващи!!!

Вече ми писна от нашия комп  #2gunfire Засега сме стабилизирали нещата и се надявам повече да не берем ядове с него Praynig

Деничка, вече ще си отдъхнеш в новия дом!!! И аз се нареждам на опашката за снимки  Mr. Green

Ради, хайде мила не остана! Вие как сте в новия дом? Приключихте ли с всичко?

Желая на всички болнички бързо да оздравяват. Дребен, радвам се, че всичко е минало и вече сте си в къщи Praynig Аз май се опитвам да се разболея в това студено време, но се надявам да остана здрава.

Клю, снимките са страхотни - с много настроение!!!

Мише, стискам палци скоро да откриете най-хубавата къща!!!

На добър час на всички ученици - малки и големи  bouquet И ние се стягаме вече Mr. Green

Дано да не пропускам някой, но ми се беше насъбрало.....
Целувки за всички

# 233

Маги, и аз слагам Виктор в чувалче  Peace

Ще взема да пробвам, само се притеснявам като не е спал до сега дали няма да се чувства некомфортно и да мрънка, но ще видим. То май снощи не се е отгъвал много 'щото беше по-хладно ама няма да разчитам на това.

За общия РД - имам желание, но нямам читаво предложение. Чудех се ако идем в Априлци, но този път в х-л Марагидик? Хайде да го мислим и другата седмица да пуснем анкета с предложенията. За мен датата е без значение - стига да сме здрави сме на линия.

Оф, много ме е яд за миналата година, дано тази да се включим. Ако е Априлци ще ми е по-удобно, а и сякаш малкия звяр по-става за пред хора Simple Smile
Ще чакам анкетата, но преди това ще трябва да я пусна и на нашия тати  smile3523, че да не се окаже че ще е на път тогава.
Аз се прибирам,  smile3558 приятен дълъг (поне при нас) уикенд.

# 234
здравейте и от нас Hug
Да се запишем и ние в редиците на болните-от два дни Симона е много хремава,но нямаме други симптоми,та се надявам бързо да ни мине Praynig
Стискам палци за бързо оздравяване и на останалите болнички Praynig
Дребен,дано никога да не ви се случва това ,което сте преживели PraynigДа го нацелуваш Ангелчо от нас Hug
Дени,честит ви нов дом!Само любов и разбирателство да царува в него Hug
Ради,вие как сте мила?Как се чувстваш,не остана много май WinkОчакваме снимки от теб и от Дени на новите къщи.
Верче,как е Алексчето,къде се загубихте?
Мише,успех мила ви желая HugСамо малко търпение и всичко ще се нареди Hug
Маги,браво на Гого за бибата.Ние все още я търсим през нощта,не можем да се откажем и това си е.
Клю,много е сладък Мохера Peace
Оставям ви че Моната много мрънка.Хубави почивни дни ви желая Hug

# 235
  • на странно място ......
Момичета не мога да не ви споделя бях на страхотно парти снощи ето и едно веществено доказателство.
'http://img171.imageshack.us/img171/9886/p8050005jt8.jpg'
не бях ходила на такова мероприятие от много много отдавна, прекарах СТРАХОТНО!!!

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 13:56 от Sbruny

# 236

... През ноември бих предложила Хисаря. Но може да има и по-добри предложения, така че давайте...

За Хисаря мога да се ангажирам с организацията, че ми е в региона.  Peace Но май на морските чада ще им дойде далечко.  Thinking Предлагам да пуснем анкета с предложения за място. Добре би било да знаем кой желае да присъства, за да знаем долу-горе бройката.

Вие сте...

# 237
Аз съм ЗА Хисаря  Peace

# 238
Честит рожден ден, Мариянка!
Вярвай в трудните моменти и се смей, когато тъжиш!
Глава лесно се отпуска и е трудно да победиш!
Животът е игра, в която все някой побеждава...
Затова ти пожелавам, с лекота да побеждаваш!

# 239
  Мариянка, какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота! Честит рожден ден   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт