НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 584
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Ашъъъм е ice-cream= сладолед
Много я обича таз дума... сорри, че се забавих...

Хахаха, Браво на Данни! Знаех си, че е по-добър от мене в английския, а на мен ми липсва детското въображение  Heart Eyes  Hug Много ви се радвам Софи, в момента изживяваш прекрасни и незабравими моменти. Благодаря, че споделяш с нас  Hug А това за роклята и ДВД-то дето ги носел не се учудвам въобще - децата имат страхотна интуиция. Аз самата си спомням много случки дори от времето когато съм била 4г.

Извинете за грешния правопис, бързах да пиша, а днес от работа съм взлизала поне три пъти във форума, за да видя какво аджеба е Ашъъъм  Laughing Всичко тук awesome, когато става въпрос за нещо много хубаво. Няма nice, good или beautiful, it is awеsome  Crazy

# 211
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!  bouquet
Да са живи, здрави и с много късмет всички малки и големи именници!

Специални поздрави за БУБАЛИНКА и НАДЕТО ВЕЛИНОВА

# 212

... И въпреки че е батко, Марти е още кърмаче и май няма скоро да се отбива... 

Мина, Марти кога стана батко?  Shocked

И Аля е още кърмаче... Едва преди около месец спряхме нощното хранене, че Мими взе да изперква от това цоцкане (разбирай безсъние)... Тъй като тя няма нерви да се справи сама, командировах я да спи в другата стая и останах насаме с "млечния звяр". Мило ми е как жално плаче и прави с устичка "цоц-цоц", ама няма как...  Sad Какво ли си мисли милото: "Какво лошо направих, че вече не ми дават да цоцкам?"  Cry За това пък сутринта, като се събуди, а и през целия ден си наваксва нощния пост...  Mr. Green

Долу-горе свикна без особенни проблеми, даже в събота излязохме за няколко часа на късен ресторант с приятели! Това се случва за първи път!    dance

Следващата стъпка ще е да свикне да спи отделно от нас, в кошарката си. Предполагам нашите напъни са много смешни за вас, които сте мноооооооого напред с материала...  Rolling Eyes  Blush

# 213
  • София - Дианабад
Честито на всички именици - да са здрави, чаровни и късметлии!
Ето и почерпка от нас:

Веси1, честито и на вашия батко!   bouquet за теб.   Hug

# 214
Честит имен ден на всички именници-малки и големи!Само с добро да се споменава името им!  bouquet
Веси,честито ви пораснало момче!Да ви е живо и здраво!
Гледах снимките-всички дечица са прекрасни!
Крео,стискам палци PraynigБързо адаптиране в яслата желая на сладкия Ники Hug
Роси,радвам се че всичко е минало благополучно Hug
Златна,много е красива Мария,пу-пу HugДано бързо се оправя кака Златинка Praynig
Мише,стискам палци мила PraynigДано се развият нещата по най-благоприятния за вас начин Praynig
За общия Рд-и аз съм За на този етап.Само дано не ни мине котка път,че винаги когато се наканим да идем някъде,все нещо става,така че..
Това е за сега от нас-напоследък нямам време за писане,нито тук,нито в скайпа,просто вечер съм като парцал.
Хубав ден на всички Hug

# 215
Честит празник на софиянци и честит имен ден на всички малки, големи и още по-големи празнуващи  Joy   bouquet!
Доктореееее, ние сме мааалко по-напред от вас - Боил от 2 месеца спи с батко си в детската, а долу горе от тогава спряхме да се цоцаме и през ноща. Е, имаше период от около седмица когато ставаше като сомнамбул в тъмното, идваше при нас, наместваше се в леглото ни и си цокаше Simple Smile. Слава Богу, това мина Simple Smile! За тва пък сутринта се нацоцва яко Simple Smile, после за заспиване следобед отново или ако има проблем пак търси!
За Марти на Мина - батко е на всички малки бебета Simple Smile!

# 216
Честит празник на софиянци!

Честит имен ден на малки и големи! Да са живи и здрави, много, много щастливи!

Веси, честито ти пораснало момченце!   bouquet

Мише, и аз стискам, стискам, чакаме да се похвалиш! Praynig

Крео, и на теб пожелавам днес всичко да е наред  Hug И дано нямате проблем с яслата. Аз все си мисля, че свикването няма да е голям проблем, но пък боледуването вече е друго нещо. Дано всичките ни дечица са здравички  Praynig

Аз да се оплача, че Алексчето пак имаше температура в понеделник през нощта, вчера го водихме при доки, днес пускахме кръвни изследвания, след малко ще звъня да видим какви са резултатите. Пак му е червено гърлото и незнам какво се случва с нас напоследък. Като капак и аз тука се сополява, дразни ме гърлото, идилията продължава ...  Tired Та постискайте малко палци и за нас, моля!

Сега ви оставям. Пазете дечковците, времето е ужасноооо...
 Heart Eyes

# 217
  • София
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ НУЖДА. Hug

# 218
Честит празник на всички,софиянци!
Честит имен ден на малки и големи!С пожелания за здраве,щастие и късмет!

На всички болнички пожелавам бързичко оздравяване Peace Hug

# 219
# 220
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО ОЩЕ 100 ГОДИНИ!!!ВЕСИ,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ!!!

# 221
ох,пак болни дечица Sad
Бебко,стискам палци и ти и Алексчето бързо да се оправяте Praynig
Пиши какво е казал доки.

# 222
  • sofia
Егати болестите, егати чудото!
Да се оправяте, болнитеее.

Днес ги изведох със зимните якета  Rolling Eyes егати времето. Сестра ми оня ден се е къпала в морето  Crazy било приятно.
Имам снимка с Борис на 1 месец и съм по една тънка блузка, което ще рече началото на октомври.

Мина, Рени и Теодор още цока. Нощем по 1-2 пъти. Опитите да спи в друга стая са съпроводени с рев Мамооо, титииии.
През деня като се чуди какво да прави и е кисел или му се спи, си търси.

# 223
Ей момичета да не ни забравихте!
Много ми липсвахте!

Не съм влизала от месец, а и нямаше как, 3 пъти лежахме в болница, но за това ще ви разкажа по-подробно в някоя от близките вечери...

четах само последната страница и разбирам,ч е има болни дечица, бързо да оздравяват всички!!!

как са бременните мами?

Честита сестричка на Златина!!! Да расте здравичка и щастлива!

Нещо нямам много време тези дни, а и преди 3 дни ни изписаха още се оправяме психически и физически...ама сега не ми се говори честно казано...доста се измъчихме

Целувки на всички в тези студени дни, дано скоро дойдат малко по-топли!

# 224
  Ехее как си мислех да питам кои все още са цицоманите ноемврийски,ама те сами се издадоха newsm51И Ивайло си има една ужасна мания-да ми държи дланта  докато заспива и по време на сън-това адски ме уморява и направо ми идва да си я отрежа и да си я залепя за него....но от снощи вземам мерки и казвам КРААААЙ.Да се къса ако ще цяла вечност-повече няма да му я давам.
   Дребен добре сте се завърнали smile3525
   Ох болестите и нас не ни подминават АМАН  от тях. 
   И аз съм ЗА РД-САМО,чЕ НЯМАМ ДОБРО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Embarassed
     Ето и малко да се забавлявате с моя палавник: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286893

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 16:30 от klukarkata

Общи условия

Активация на акаунт