НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 590
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Мама Мони, като те слушам, същата работа и при нас - преди 7 дни сложихме ваксината, че беше здрав. Сега се лигави, очевидно заради зъб, и имунитетът му е паднал.... ooooh! То, човек като си прави планове, все криви му излизат... Аз ще си сменям работата и съм си взела тая седмица последната отпуска, после неплатен и предизвестие, та планирах до 24-ти да е на ясла, за да не отсъствам после от новото място... #Crazy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 22:22 от masha

# 196
  • София - Дианабад
Честит първи учебен ден!
Много успехи на всички ученици и ученички! Да им върви по вода!
Маша, дано вече да се оправи Мишето! А на теб успехи на новата работа!  Hug

# 197
  • sofia
Здравейте момичета!
Честито на Златна, да е жива и здрава малката Мария.....името си дошло с нея  Grinning

Да ви почерпя за моето пораснало голямо момче, на 12.09, Борис направи 5 години

Аз отдавна не съм писала, но нещо се бях скапала.
Стискам палци на всички "първолаци" в яслата да свикнат бързо и най-вече да не боледуват.
Като гледам с какво се сблъсквате, боледуването на баткото в яслата е било песен....на Теодор ще му спестя екстрата ясла, догодина на детска направо.

Аз другия месец се връщам на работа, че тотално съм изперкала.....вече два пъти си доказах, че повече от година и половина вкъщи не ми понася на психичното здраве  Laughing.
 Ето малко снимки на Теди и батко му

# 198
Роси, радвам се, че всичко е наред вече при теб  Peace

Златна, сигурна съм, че си забравила бързо .. чудя се и аз как става така, че толкова бързо забравяме  Rolling Eyes

Маша, пожелавам на мишето да се оправя бързо  Heart Eyes
Като ви чувам децата как боледуват и ми става мъчно за дечицата, дано да минава този период без повече болести  Praynig

Софко, Данни е "ашъъъъм"  Grinning (дано да съм го рабрала правилно, че ще излезе, че детето говори по-добре английски от мене  Mr. Green ) Бай дъ уей, Габи и Данни си говориха по Скайп Simple Smile) По-точно Габи говореше и му се радваше на Данни, а той като отвреме навреме й хвърляше по едно око, но иначе беше сериозен и концетриран в неговите си работи - Мъж бре! ...  Laughing

Горис, идея нямам как се справяш с всичко, но ти се възхищавам  Hug

# 199
...
Ние от днес сме първокласници-имахме тържество и всичко щеше да е хубаво и тържествено ако не валеше така гадно и не трябваше да ги съберат децата във централната част на училището и тържеството да протече на стълбищната площадка
Честито и на всички вас -за ученици-малки и големи

Злати - да са ни живи и здрави първолаците!  Hug Много ми беше криво вчера че не спря да вали, и нищо не видях от тържеството, което беше в силно съкратен вид... нищо, нека им върви по вода!  Peace

Маша - стискам палци бързо да се оправи Мишо, Гергана вдигна температура нощта след слагането на Пентаксим-а.

Веси - да ти е здрав и пакостлив порастналия батко!  Hug  А това за работата... ако беше нещо по-различно от това, което е в момента, най-вероятно и аз щях да се върна.

Момичета, аз съм на АБ, защото се оказа че съм чувствителна от конците, с които ме зашиха. Ама и късмет... май трябваше да им кажа да ми сложат 'противоалергични' конци  Laughing /има ли такива?/. Надявам се много скоро да спре да боли, че е доста неприятно; да не говорим колко 'секси' походка имам - нещо като робот, с вдървен гръб, да не би като мръдна и пак да заболи Wink.

Горис - направо си невероятна, откъде толкова енергия??

Иза, Софко - айде кажете за това 'ашъъъм' де, аз мислих, мислих...  newsm78

# 200
  • Бургас
Привет от нас!
Гледах снимките, времето на вън и също се замислих, че лятото си отива...Но пък наближават РД на нашите мъници, което ме радва повече от всичко.Честно казано още не мога да повярвам как се изтъркаля времето и скоро стават на две годинки  Heart Eyes
Велизар е добре.даже от днес е на ясла.Какво стана този път не можах да разбера.Температура имаше само в четвъртък, без други симптоми.Гърлото си му беше добре, няма хрема, гърдичките чисти.От какво беше всичко не знам.Мислех, че е кърлеж и с баща му го оглеждахме навсякъде и нищо.Важното е, че е здрав.Дано да е за по-дълго този път  Praynig

На всички болнички пожелавам бързо оздравяване.

На учениците - малки и големи, пожелавам една успешна година, с възможно най-малко боледуване.

vesi1 да ти е живо и здраво порасналото момче   bouquet

# 201
Роси, това с алергията от конците ме изуми. Човек не знае откъде ще му дойде, но дано минава скоро.
Честит първи учебен ден на патерица на всички първолаци и майки!
Иначе и Румен вдигна в неделя температура, стигна до 39 в неделя вечерта, без други симптоми. Така че явно това е вирус друг чешит.

# 202
Privet banda, az sum si, ama ne vlizam registrirana. Sory za latinicata.

Samo da pomolya za oshte po-silno stiskane na palci, che vremeto teche, a sme do nikude s turseneto na jiliste.
Tuk e strashen stud, ei. Napravo si e zima.

Aide, do skoro, dano v subota da ima s kakvo da se hvalya.

Celuvki na vsichki!

# 203

Много хубава тема си имаме!  Grinning Честито за красавицата Мария, ама наистина много хубава, бреееееее! Бравус!  Hug Аз да поздравя специално моя колега - таткото на Злати и Мими!  Mr. Green

Ноември наближава, еееееееееей... Ще се организираме ли пак за РД? На мен ми хареса много мястото на първия, нямам нищо против и другия да е там, стига на Деничка да и се занимава отново, де... Вие какво ще кажете?

# 204
  • София - Дианабад
Мише,  Praynig! Чакаме да се похвалиш.
Между другото и аз исках да пиша за РД. През ноември бих предложила Хисаря. Но може да има и по-добри предложения, така че давайте  Hug.

Heart Eyes

# 205
Привет, момичета! Отдавна не съм писала тук, но нещо нямам муза напоследък. Досега гледах снимки на децата - всички са пораснали и са страхотни. И аз не можах да разбера как така бързо пораснаха, че вече са даже батковци и каки. И въпреки че е батко, Марти е още кърмаче и май няма скоро да се отбива. Слава Богу е здравичък, почти не е боледувал от както се е родил, дано и за в бъдеще е така. Яслата и ние ще пропуснем, догодина живот и здраве направо на градина ще се пробваме.

За общият РД - и аз съм ЗА, но нека да е някъде в централната част на България, че да е удобно за всички. На мен лично ми е неудобно да ангажираме втора поредна година Дени да организира събитието Embarassed, затова нека помислим за хубаво място и да го обсъдим. Тъй като гледам 29 ноември и 5 декември са удачните съботи, но на първата дата още не са минали всички лични РД на децата, а втората е май вече прекалено късно. Ако искате дайте предложения за място и за дата, че сме повече хора и ще трябва по-отдалеч да направим резервацията.

# 206
  • София
Роси, от къде този късмет бе, душко? Дано не те боли повече.
Мен ме боля само първите два дни. Още не сме махнали конците, защото доктора работел по някаква нова технология, според която се чакало под коричката на раната да израстне гладка тъкан и така да се отстрани. Надявам се и това да стане скоро. В началото обаче ми беше много трудно да дъвча и съответно малко се поразтоварих след лятното преяждане.
Утре ми излизат хистологичните изследвания. Стискайте палци. Praynig
 На Ники хремата отшумява и ще се опитаме в четвъртък да го дадем на ясла. Направо не ми се мисли. Сигурно и аз като Сбуни ще си поплача.

Бебка и бебко, Веси1  много готини снимки. Ако знаете как ме топлят тези морски пейзажи в това студено време.

Като гледам снимките децата ми се струват много порастнали. Сякаш Ники не е толкова голям. Embarassed Или просто за мен е още бебенце.

Мише, стискаме палци Heart Eyes

За общия рожден ден и аз съм ЗА ЗА ЗА. Давайте да измислим нещо. С каквото мога ще помагам. . Като ми остане малко време тези дни ще се огледам за някакви места.

# 207
Иза, Софко - айде кажете за това 'ашъъъм' де, аз мислих, мислих...  newsm78
Spored men e Owesome  Laughing Tuk se izpolzva izklyuchitelno chesto, a decata sa takiva edni vaodusheveni kato go kazvat i ochichkite im stavat goolemi  Mr. Green

Sofko, kaji poznah li?

..izvinete za kirilicata, pisha ot rabota  Embarassed

# 208
  • София - Дианабад
И какво означава това Owesome? newsm78

# 209
Ашъъъм е ice-cream= сладолед
Много я обича таз дума... сорри, че се забавих...
Белла, той не "опищя ли орталъка" като се видяха с Габи? Напоследък ми пищи за всичко и май помня, че се държа лошо и пред сладката Габи... Днес се видя по скайп и с едно "старо гадже" от България и рева, докато и тя не ревна, когато Данни на свой ред млъкна и взе да издава учудени звуци...
Изобщо в БГ и пред Боил и Ема ревахме като за световно и много зле се представяме почти винаги...
А, днес какъв кански рев беше отново в мола- първо заради асансьора и после заради изпуснатия биберон... е заради второто си тръгнахме и 20 минути се хистеросвахме в колата до вкъщи...
Съжалявам, че пиша несвързано, ама тия дни ми е много изморено...
Между другото за 3 дни сме изгризали 2 биберона и една чаша с мек връх- предполагам му растат зъби... а, как да му спра бибероните дето ги отгризва така бързо незнам, при апокалипсиса, дето демонстрира днес, когато му се отнеме "бебе", както нарича биберона...

Малко смешно: реших за сестричето да взема повивалник и мекичък калъф за него, и като ги разопаковах и пробвах дали фитват- Данни се настани отгоре с явното намерение да спи- правеше се че хърка и викаше "слиип" и изобщо цяла вечер е там... Да съм знаела, по рано да взема въпросното съоръжение, което намирах за излишно той като беше бебе, щях да си спестя маса труд по гоненето му из леглото  Mr. Green...

Малко мило: Данни изключително нежно ми опипва огромния тумбак и му се гушка, без да го моля. И вече знае, че там е бебето... Също така се разхожда с едно двд "Birth- From Inside Out" от няколко дни насам... което ме плаши, защото, както ви бях споменавала, преди да знам, че съм бременна нашия ми подаваше двд-то "Miracle of life" и ми сваляше една забравена рокля за бременни от закачалката... та сигурно иска да ми каже, че скоро ще ни дойде времето за раждане...  Rolling Eyes

П.П. Awesome= нещо от сорта на "велико", чудесно, грандиозно... нямам речник инсталиран и ме мързи да гледам онлайн. Чете се като косъм, ама без к-то  Laughing...
ИЗВИНЯВАЙТЕ, чЕ ПАК СЕ ПОУЛЯХ МАЛКО!

Общи условия

Активация на акаунт