НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 590
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Минавам, за да кажа, че ви обичам  Heart Eyes. Благодаря на всички, които ме подкрепяхте, насърчавахте, успокоявахте и стискахте палци! Имаше смисъл, всичко мина наред, ако знаех, че е така, изобщо нямаше да се притеснявам даже... нищо, вече знам Simple Smile.

Мария - бързо да се оправяте!  Hug

# 181
  • Ботевград
Роси74  Hug Hug Hug Hug Hug HugЗНАЕХ СИ!!!
Много се радвам, че вече си спокойна Hug  bouquet

Мария, Злати също е много зле, на АБ, отпусната, слаба, бледа, нищо не хапва, само лежи и спи Rolling Eyes Cry
Злати не ходи на ясла, но пак е болничка. ИМа някакъв гаден вирус, децата са контактни и просто няма начин Sad не ни подмина, дано поне занапред зимата да ни подмнават гадните грипове #Cussing out

Аз да Ви се оплача Rolling Eyes този път раждането не мина гладко и безболезнено както първият Crossing ArmsУж с епидурална упойка, обаче май не ме хвана ли, не знам какво стана - усещах си абсолютно цялата болка и накрая шевове на живо Tired
И като се запъна бебето Laughing не ще да излиза, 10 минути се мъчих, накрая добре че се реши вече да тръгва  Mr. Green
Иначе бързичко родих - отидох към 12 уж само на преглед при Жекова, включи ме да види тоновете на бебето, провери за разкритие и ми вика - ОХО, 6 см ... ми ти ще вземеш да родиш на пътя hahaha Joy
И разказва отвън на таткото Sick стойте тука, до 1 час ще имаме бебе ooooh!
А таткото отвън със Златина Flutter която обърна родилното нагоре с главата Blush но наистина в 2 часа ми сложиха епидуралната, в 3.33 родих ooooh! Трудничко, но като си видях бебка и забравих Grinning

Ставам, че ме зове ooooh!

# 182
  • София
Ох Мария много ми стана криво като прочетох за Велизар Sad Много е гадно с тези болести в яслите. Дано бързо му минава и на него и на Златинка Praynig Златна бързичко си родила наистина и окфти, че не те е хванала упойката, но няма защо да ти казвам и аз - ЗАСЛУЖАВА СИ ЦЯЛАТА БОЛКА!!!
Роси
  Hug Hug Hug

# 183
Благодаря ви за отговорите за клеевата тинктура  Hug Може би ще взема готова смес от аптеката и ще започна да давам.

Роси, радвам се, че и при теб нещата са наред  Hug

Мария, Златна, дано по-бързо се оправят дечицата  Praynig

Мое мнение е, че така или иначе има пик в боледуванията при децата, който е неминуем и това е моментът, когато за първи път детето започне да посещава ОДЗ - дали ще е ясла или градина, рано или късно идва този момент. С течение на времето то придобива имунитет и постепенно намаляват боледуванията. Това го казвам, освен за успокоение, но и да споделя моето мнение, че е безмислено детето да се държи в къщи, за да не боледува, защото рано или късно то влиза в контакт с много деца и резултатът е същият  Peace Дани, например, си беше болнав и докато си стоеше в къщи. Като тръгна на градина - продължи да си боледува, но постепенно отшумя всичко, пу-пу  Praynig Така като гледам и Моника не е по-различна от брат си  Tired Кво да ги правя като и двете са потеглили на баща си, пфууу  Mr. Green Мъж ми вика: "Айде третото ще е като тебе", ама не на мене тия  Naughty Няма да се пробвам повече, явно генът ми е слаб  Crossing Arms Laughing

# 184
  • София - Дианабад
Привет!  Simple Smile
Роси, браво на теб!
Златна, не знам защо така не те е хванала упойката, може би не са сметнали правилно дозичката. Но важното е, че всичко е минало и си имаш едно сладко малко съкровище Heart Eyes. А иначе и нашият тати идваше със Софи и аз разбирах от стаята, че са тук  Grinning.
Мария, Златна и всички останали - дано дечицата да се оправят скоро.

Напълно съм съгласна с Петя - моето мнение е същото. И аз от вторник водя Софи в един езиков център с мен, че нещо се разправям с английския - та от вчера и тя има сополи, червено гърло... Но съм сигурна, че ще й мине бързо. Поне да изгради имунитет, по-добре в яслата, отколкото после в градината. Само че нас май ще ни подмине, но мисля да я водя в един парти център на Плиска, много е хубав и ми е удобно. Между другото, ако някой желае, може да се видим там  Peace : http://www.talasamcheta.com/index.htm

Също така съм си взела двата изпита - имам две четворки, обаче закъснях с един час /добре, че ме пуснаха, доцентът ми вика : "Свършваме в 11.30 ч., ако прецените, че ще успеете..." и аз седнах и понаписах каквото ми дойде на английски, а иначе едната тема особено много си я харесвам, даже след изпита още повече  Mr. Green/.
Сега ми останаха двата държавни, дано да ги взема и тях  Praynig.

Целувки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
Хайде и аз да се разпиша набързо  Hug

Алексчето вече е добре, ще пие и утре сутринта антибиотика и приключваме. Аз също съм добре - вчера сутринта се събудих с подути очи, ръце, ужасен обрив навсякъде, страшна гледка. Добре, че не изплаших дечко, че аз като се погледнах в огледалото и можех да припадна  #Crazy Сложиха ми пак урбазон и ми изписаха други хапове, тази сутрин бях ок. Надявам се вече да ми минава. Иначе утре сме на сватба, мъжо дори ще е кум, на колега от предишната му работа, като кумата пък ще е друга колежка. Сега ще изгладя дрешките за утре и лягам.

Мария, Златна, ВечеПетя, както и останалите - дано дечицата бързичко оздравяват, знам какво ви е сега, затова се  Praynig силно!

goris, евала, с две дечица, учене, страшна си! Не се притеснявай за държавните, повече от сигурна съм, че ще успееш  Peace

Крео и Роси, радвам се, че нещата са минали добре Hug

Сега ви целувам всички, пожелавам ви лека и мека нощ!
 Heart Eyes

# 186
  • София - Дианабад
Крео, радвам се и за теб, че са се разминали нещата!
Руми, дано през нощта вече да са се оправили нещата и утре да сте най-готините сватбари  Hug! Ама то е повече от ясно де, че ще е така  Peace.

# 187
    Привет момичета!!!
     Браво на оперираните бемкомайки,радвам се ,че всичко е минало добре и сте спокойни!!!
      Ох така се ядосах,че съм пропуснала срещичката,а чета по-надолу тя се отменила newsm44,значи ще има новааааааааа
    МАМИ ИМАМ ЕДНО ТРЕВОЖНО ЗАПИТВАНЕ:ДА СТЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ НА ДЕчКОВЦИТЕ ДА ИМ ПАДАТ КОСИТЕ?От извесно време все обирам косъмчета по гушката на Ивко и тая вечер ме жегна от каде пък идват?!? И като тръгнах да прекарвам пръсти започнаха да остават по два всеки път.И той като Дани е гнуслив и вечно си вади разни от устата.Ох сега така се притесних ,верно че не го сресвам изобщо ама дали е нормално?
     Рени имам направен огромен пъзел който залепих по много глупав начин с ц200 жвъчка по жвъчка върху фазер и стана гаф -т.е понакриви се.Така и неразбрах защо лепилото към пъзела е толкова малко.Разбрах ама късно вече бях оплескала нещата.Трябва да има филм който да положиш за да обърнеш пъзела след което го мажеш с лепилото и го залепяш.Ох ама че обеснение лепнах,дано ти помогна!!!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 21:51 от klukarkata

# 188
Клю, другия път питай педиатъра, ако искаш, но щом не го сресваш Мохерчето смятам, че е абсолютно нормално да ти остава по някое косъмче в ръцете...

Моят индианец сутрин обикновенно ми казва "косъм" и си бърка в устата, или дава аз да погледна- и докато не извадим косъма не спира да го повтаря "кошъм- кошъм"- залепват му се от някъде по биберона- негови обикновено, или някакви влакна от играчки... Не можа по- хубава дума да научи  Crazy...
А, познайте какво значи "ашъъъм"*?

Въпросът е с повишена трудност щото е на английски, Изабела да си трайка  Whistling Laughing...

# 189
  • на странно място ......
Здравейте мамки  Hug
Ние от днес сме на ясла, не знам за Диляна, но аз изпаднах в стрес  Confused, сега само чакам да стане 12.00 и да си я взема, добре че имаме едно приятелче в групата, та дано не плачка много милата ми /аз си поплаках/ Cry. На всичкото отгоре попаднахме точно в часа когато пристигат всички деца и стана една голяма лудница, едни пищят, други се дърпат, трети се карат.................СТРАШНО  Sick

Клю, аз не съм забелязала да падат косми на моята мацка, но за да си спокойна не е лошо да попиташ педито, според мен е напълно нормално и на нас ни падат косми все пак.
Златна, малката Мими е страхотна, пу пу да расте жизнена и щастлива  Hug
ВечеПетя, аз използвам тинктура от аптеката, разтварям 10 капки в сок защото то си е на спиртна основа и е гадничко, правя и капки за нос 5мл физиологичен разтвор на 3-4 капки тинктура, не съм забелязала особен ефект, но поне не е вредно.

Пожелавам всички болнички да се оправят бързо и да не четем вече за болести  Praynig Hug

# 190
е привет и от мен

Честито на Златна за прекрасното бебе-и знай че няма лесно колкото и да е голяма или малка  разликата грижи са си това-любов и т.н.

Ние от днес сме първокласници-имахме тържество и всичко щеше да е хубаво и тържествено ако не валеше така гадно и не трябваше да ги съберат децата във централната част на училището и тържеството да протече на стълбищната площадка
Честито и на всички вас -за ученици-малки и големи

# 191
Привет!

Минавам набързо, да пусна обещаните снимчици от нашето моренце - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199097&pid=7634181
Леле сега като ги гледам и като виждам и времето навън и ми става все по-мъчно, че лятото си отива...

Сега ви оставям
 Heart Eyes

# 192
Честито първолаче на Злати! Успешна учебна година на всички ученици и ученички! Peace
Мишо е с 38,6 от тази вечер, без хрема и кашлица, никакви други симптоми, само днес май не е искал да яде... Много се лигави от вчера, явно зъб ще пробива... Кажете, на кой ден е нормално да има странична реакция от ваксина, пентаксим, например? newsm78

# 193
masha, не сме слагали Пентаксим, но мисля, че до 2-3 дена е възможна реакция  newsm78 Ама и вие се напатихте с тези болести  ooooh! Дано не е нищо сериозно  Praynig

# 194
  • София
Маша аз слагах Инфанрикс не Пентаксим. Последният прием уж беше всичко ок, но явно падна имунитета+зъбче и след 5 дни някъде темп., хрема, гърло. Дано му минава вече на Мишето Hug

Общи условия

Активация на акаунт