. Благодаря на всички, които ме подкрепяхте, насърчавахте, успокоявахте и стискахте палци! Имаше смисъл, всичко мина наред, ако знаех, че е така, изобщо нямаше да се притеснявам даже... нищо, вече знам
.Мария - бързо да се оправяте!
ЗНАЕХ СИ!!!

не ни подмина, дано поне занапред зимата да ни подмнават гадните грипове 
Уж с епидурална упойка, обаче май не ме хвана ли, не знам какво стана - усещах си абсолютно цялата болка и накрая шевове на живо 

стойте тука, до 1 час ще имаме бебе 
която обърна родилното нагоре с главата
но наистина в 2 часа ми сложиха епидуралната, в 3.33 родих
Трудничко, но като си видях бебка и забравих 
Много е гадно с тези болести в яслите. Дано бързо му минава и на него и на Златинка
Златна бързичко си родила наистина и окфти, че не те е хванала упойката, но няма защо да ти казвам и аз - ЗАСЛУЖАВА СИ ЦЯЛАТА БОЛКА!!!
Може би ще взема готова смес от аптеката и ще започна да давам.

Дани, например, си беше болнав и докато си стоеше в къщи. Като тръгна на градина - продължи да си боледува, но постепенно отшумя всичко, пу-пу
Така като гледам и Моника не е по-различна от брат си
Кво да ги правя като и двете са потеглили на баща си, пфууу
Няма да се пробвам повече, явно генът ми е слаб

. А иначе и нашият тати идваше със Софи и аз разбирах от стаята, че са тук
.
: http://www.talasamcheta.com/index.htm
.

Сложиха ми пак урбазон и ми изписаха други хапове, тази сутрин бях ок. Надявам се вече да ми минава. Иначе утре сме на сватба, мъжо дори ще е кум, на колега от предишната му работа, като кумата пък ще е друга колежка. Сега ще изгладя дрешките за утре и лягам.
силно!

,значи ще има новааааааааа
...

. На всичкото отгоре попаднахме точно в часа когато пристигат всички деца и стана една голяма лудница, едни пищят, други се дърпат, трети се карат.................СТРАШНО