НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 592
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Ренка, аз съм съветника с разговорите... успешна сесия и ваксинация...
Пъзел върху картон със специално лепило незнам как става, но един пъзел залепих по следния начин:
1. обърнах го наобратно
2. намазах едни листове А4 с лепило Ц-200
3. залепих ги за гърба на пъзела
4. намазах залепените листове отзад отново с Ц200 и сложих картона (в моя случай велпапе) върху тях след което подредих де що дебели книги и речници имах отгоре.
Предполагам Ивиче може да ти даде по качествен съвет от мен...
Докато се дипломирах разни табла с ц-200 подлепях или със смес от брашно и вода....

# 166
АЗ СЪМ ЗА СРЕЩАТА БЕЗ ДЕЦА bowuu ще гледам да съм там

# 167
....кога не пиша - не пиша...ама те сега два поста един след друг..

НИТКА, привет мила! личи си че сте бандити цялото семейство Mr. Greenи сте от нашия отбор!!

ЗЛАТНА, беба много юбава беееее ПУ ПУ ПУ посрали я птиците!

ЕЛИТО, Дани не яде косми ..направо не ги понася, щото аз много се митя и той с такава погнуса ги взима и ми ги носи..Ела па да му падне в коритото мой косъм, прави много смешна изкривена муцуна. Mr. Green

ПЕТЯ, верно голяма одисея с този ваш прословут нос..няма да забравя писалката  Mr. Greenпази я като спомен, аз така доста време пазих една изтъркана от употреба помпа за нос на каките. ДАНО БЪРЗО ВИ МИНАВАТ СОПОЛЯЦИТЕ!! PraynigЩо не пробваш да и даваш клеева тинктура, много помагала  newsm78Аз в момента пия такава за червата..Дава се за всякъв род възпаления и за укрепване имунитета.

# 168
Привет и от мен  Hug

Рени, аз съм лепила пъзел, но не на картон, както е писала Софко, а само на обикновени А4 и то мисля, че с тапетно лепило /малко се свива обаче, това трябва да се има в предвид/, това ни е единствената за сега картина за студентското ни общежитие.

Златна, много е хубава малката принцеса, да ви е жива и здрава още веднъж!

jenny_b, ще видя дали мога да се опрганизирам, ако Кязи реши да идва може да се комплектовам с нея  Wink

Алекс е по-добре, вече няма постоянно температура, като изключим, че само мрънкоти и недеволства всичко е ок, дори започна да спи по-спокойно през нощта.
Мен пък вчера ме ухапа на площадката една оса, ей така както си люшкаш две дечица /едното Алекс/ на люлката. Оказа се, че съм алергична и тичах по спешност да ми слагат урбазон. Малкия заспа на рамото ми докато се прибирахме, абе въобще голяма одисея стана при нас. Сега ръката ми е още подута, дано не се наложи да се слага пак урбазон.
Иначе да се похваля, че записах втори курс днес на второто ми висше.  Да видим как ще го караме и него...
Аз ви оставям, че татито ни си дойде, целувки на всички
 Heart Eyes

# 169
  • София
Ехоооооооооооооо
Жива съм!
Вчера ми кръцнаха бенката! Ей това голямо писане пада в болниците ей. Докато събера документите минаха 2 часа, а самата операция беше не повече от 10 мин.
Вчера и днес ме поболява, но не е нищо страшно. Сега ходя всеки ден на превръзка.

За срещата много ми се иска, но ще взема да уплаша някой с това лице. Имам лепенка на 1\4, пък и ме е страх да не се замърси. За следващата съм на линия.

Роси, как минаха при теб нещата? Стискам палци всичко да е наред Praynig

За беда обаче след като направихме на Ники манту го хвана някаква гадна хрема и снощи не можа да спи, съответно и аз. Само се моля да не е вирус, защото ако го лепна и аз не знам как ще дишам. Операцията ми е точно долу на ноздрата.

Така се надявах, че ще тръгнем здрави на ясла и то навреме Sad. Трябваше да тръгне на 15, а сега с тази хрема не знам кога ще стане.  Пък нали започвам и нова работа. Абееееее купон. Няма да е лесно. Mr. Green

Сега по ред

Нитка, добре дошла  bouquet Hug  bouquet. Надявам се да ти хареса при нас.

Ели, честита ти "коуа". Да си я караш с удоволствие и най-вече без произшествия.

Бебка и бебко, ама и вас си ви бива. Разнообразявате си живота. Радвам се, че Алекс вече оздравява.

Петя, Моника ще се оправи. Жалко, че и се събра толкова много.
За клеевата тинктура. Мисля и аз да купя за Ники, че то с тая ясла ще ми се увиди от болнични, пък кой ще ми ги дава като започна на новата работа - не се знае.

Ако съм забравила някого ще ме извините, нооооооо много ми се спи. Надявам се поне днес да поспим.

# 170
  • София
Крео радвам се, че операцията е минала успешно HugРоси при теб какво е положението? Тази клеева тинктура и мен ме заинтригува - как се дава? Бебка и бебко браво на теб второ висше вече караш PeaceИ добре, че малкият се оправя. Дано не се наложи пак Урбазон, но щом си алергична не е лошо винаги да си имаш подръка.
За срещата аз няма да мога. Жени много късно предлагаш и няма как да организирам Иван да гледа малкия. Другият път!

# 171
Карил, не само я пазя писалката, но и още я ползвам от време на време  Crazy Моника като не може да издуха силно и сама ляга, и чака да я издухам  Laughing Кво да прави детето - неволя  Mr. Green От днес е и с кашлица  Tired Включихме и Мукоплант към "дневното меню"...От 23 трябва да е на ясла, ама като гледам как вървят нещата, може и да се поотоложи. И аз да питам - как се дава тази клеева тинктура  newsm78 И много ли е гадна на вкус, че това при нас означава задължително последващо повръщане  ooooh! Сиропи Моника приема по собствено усмотрение - има си някои любими, с които няма проблем и такива, нарочени за нелюбими, които дори и да успея да й излея някак в устата, се повръщат на минутата  Tired

Крео, радвам се, че всичко е наред при теб  Hug Дано и при Роси всичко е минало успешно  Praynig

# 172
Нитка,добре дошла сред нас и от мен welcome
Ели,да ти е честита новата кола,и да си я караш с кеф  car003
Крео,супер,че при теб всичко е минало о.к PeaceРоси,дано и при теб всичко да мине дето се казва"по вода"
На всички болнички,бързичко и безпроблемно излекуване Peace
Ние с Поли сме о.к.От следващата седмица ще почвам да подготвям изследванията за яслата,че докато ги направим то ще дойде време да ходи,моята ученичка.Поли също напоследък е почнала да говори много,а пък колко много бели прави Laughing.Напоследък нещо неиска да яде храната от детската кухня,и мисля да не я планувам докрая на месеца,може би вече  и е омръзнало менюто.
Златна, много е красива малката Мария пу-пу,да ви е жива и здрава Hug
Весело изкарване,на всички утре на срещичката без деца. Peace

# 173
Привет, момичета!  Hug

ЗЛАТНА, малката е голяма бонбонка.Да ви е жива и здрава и дано кака скоро оздравее и да се прибере вкъщи.Когато имаш време разкажи как мина раждането и как си ти.
Ели, честита кола и безаварийно шофиране ти желая  Peace
Крео, радвам се, че всичко е ОК при теб.
Роси, чакаме новини от теб как е минала процедурата.
Нитка, добре дошла в отбора.  Hug

За срещата...аз ще отсъствам този път, ама тати е в командировка и няма кой да гледа ТЕа  Sad

Иначе ние сме добре, Теа много дивее и не слуша.Иска ми се да го отдавам на това, че и никнат кучешките зъби, ама не смея да се надявам.Ще видим като излязат  newsm78

Лека нощ на всички   bouquet

# 174
Здравейте и от нас  Hug

Златна, Да ви е живо и здраво прекрасното момиченце и да има много късмет!   bouquet

Нитка, радвам се, че се присъединяваш към компанията  Hug

Крео, радвам се, че всичко е наред вече. Роси, Успех и на теб  Peace

Габи също като Алесия казва Баба Цеца  Laughing Много се смях. А тази вечер имахме премеждие в банята - милата се скри зад вратата, .  а тя "на спокойствие" свършила голямата работа .. няма отърване от мен ей  Mr. Green Аз обаче бързах да приключим с къпането и да я вкарам във ваната и смъкнах пампата и А, изненада! Съответно Габи реввна, памперса падна тя цопна в него, после й стана гнусно и реши, че трябва да си изчисти крачетата с ръчички, а като видя, че не може да изчисти нито крачетата, нито ръчичките реввна още по-силно и се опита да си отърка ръчичките във ваната  ooooh! Аз, нямах време да взема решение просто  Crazy
Оправихме се,де ... но не ме питайте какво ми беше  #Crazy
Карил и Габи е същата гнусливка и по същия начин ми носи косите оттук и там  Joy

Ама и пост се получи .. но го оставям така, надявам се да не хапвате  Joy

# 175
Здравейте за днес, момичета! Вие сте невероятно гостоприемни Grinning Отново благодаря за това тъй - топло и мило посрещане!  bouquet
ВечеПетя , да се изкажа за клеевата тинктура от личен опит. Има малко гадничък вкус, но ако я разтвориш в сок може и да я изпие. Малкия въобще не се лъже, но каката пие всичко. На нея във вода и я давах.

# 176
Привет и от мен!
Нитка, мерси за успокоението, относно бибата.
ВечеПетя  - клеевата тинктура е всъщност спиртен разтвор на прополис. Може да се направи и в домашни условия - в едно шишинце чист спирт 70-80% (неотровен) се настъргва на ситно топче прополис голямо колкото маслина (е не от гигантските а от средния размер) и в рамките на 10-тина дена се разбърква, след което може да се използва като антисептично и имуностимулиращо средство. За взърастни се приемат по 20-25 капки разтворени във вода или сок, а за деца на нашата възраст около 15 капки пак във вода или сок. Може да ги разтвориш в повечко вода или сок и да не ги даваш наведнъж дасе пият.
Освен домашния се продава и в аптеките готов разтвор, който се използва по същия начин. Може да се жабури уста с него, да се налагат рани и да се пие.
Това е което знам и също се каня да давам

# 177
Срещата за днес се отлага, аз все пак и тук да кажа..

Който иска нова да казва, аз съм на линия

# 178
  • Бургас
Златна, разкошна е малката принцеса  Flutter И кака Злати да оздравява бързо, че да се радваш на две госпожици в къщи  Heart Eyes

Велизар също е болен, на АБ.След три дневно ходене на ясла вече е с вирус  Close Вчера към 10.30 ч. сутринта се обадили на баща му да отиде да го вземе, че е с 38.4 Т.Сестрата изпратила 4-5 деца само за сутринта.Снощи вдигна 40 градуса и така се отпусна, не помръдваше, погледа му блуждаеше, страшно се изплаших.Добре, че баща му разсъждаваше малко по-трезво от мен, че го сложи в коритото и започна да го облива с хладка вода.Дадохме му Нурофен и я свали до 38.0 и така почти цяла вечер.Аз съответно не спах от страх и само го проверявах.
Иде ми да се гръмна вече с тази ясла и тези болести.Наистина не ми останаха нерви.Два месеца докато не ходи всичко си беше наред и сега пак  Tired

# 179
  • София
'МAРИЯ' , дано бързо се въстанови малкия.

Когато чета колко често ви  боледуват дечицата в тези ясли,
май няма да съжелявам, че не сме приети в никое ОДЗ.

jenny , тъкмо щях да питам за точния адрес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт