НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 593
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ей да му се не види пак болни дечица #Cussing out Дано бързо им минава PraynigМитко и той като че ли се опитва да се разсополяви та утре ще тичам да търся Коларгол и да го почваме, за да пресечем хремата!
Ей Златна тук ли си вече мила? Много гушки и целувки на двете принцеси Hug Hug Hug И пиши как мина!

# 151
  • Ботевград
Много Ви благодаря Hug
От днес сме си вкъщи, Злати е болничка и в момента не е с нас, малката е прекрасна и много прилича на Злати, като две капки вода са, както казва и Горис за нейните слънчица Grinning

ето я и първата ни снимка Grinning

# 152
  • София
Златна много е красива Мария пу-пу! И бързо да оздравява каката Hug

# 153
  • София
Благодаря ви за бързите отговори. Ще попитам и аз в яслата как стои въпроса при нас.

Златна, страхотна дъщеричка си имаш!!! Да ти е жива и здрава, и скоро да си приберете и каката.  Peace

Добре дошла на новата ноемврийска мама.   bouquet

Разгледах всички снимки - дечицата са ни супер сладки, а колко са порастнали......Вече не са онези бебета  Mr. Green

Болните дечица бързо да оздравяват - стискам палци Praynig
Роси, Крео  Peace

# 154
  • София - Дианабад
Златна, добре дошли вкъщи с малката Мария! Много е сладичка, дано също да е и толкова сладичка!   bouquet
А каката бързо да оздравява и да си идва при малката сестричка!  Hug
Като имаш време, поразкажи малко. Любопитна съм дали стана така както ти писах за моето раждане. Сигурно  Hug.
Аз нямам много време да пиша, че пак се разправям с едни работи и т.н. Ще пиша повече следващата седмица може би.
На болните - да оздравяват бързо!  Peace
На ясленчетата - да се адаптират безпроблемно!  Peace
Мнооого целувки от нас на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
Златна, да ти е жива и здрава дъщеричката!  Hug Като гледам каква коса има, отсега можеш да й връзваш панделки... Joy а по чаршафчетата в детското кошче си личи, че май пак до услугите на нашата Жекова си прибягнала?! Peace

Мишо все още е в Сливен. Водих го за една седмица на море. Голяма радост и щуреене беше. Като го питаш къде е бил, отговаря "къпа, къпа" и "иба", вместо риба. Сложихме и четвъртия пентаксим, докато още е здрав, че после в яслата ще се заредят вирусите...

Поздрави на всики празнуващи каквото и да е , и хубав ден! аз съм на работа след десетина дни отпуска.... Hug

# 156
Златна - наистина както казва Маша можеш да връзваш панделки отсега... много е сладка мъничката, да е жива и здрава, и аз се замислих че нашите ноемврийчета отдавна не са бебоци... как бързо минава времето, за добро или лошо. Дано бързо да оздравее каката, за да ги съберете заедно!  Hug

Маша - мнооого е кофти прехода 'почивка-работа' /доколкото си спомням  Laughing/.

Добре дошла и от мен на новата мама!  Flutter

# 157
  • София
ZLATNA, ЧЕСТИТА РОЖБА!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА!

ЕЛИ, безаварийно шофиране с новата кола!

# 158
Здравейте!Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug Hug Hug
Златна,много красива малка сладуранка Hug
Нитка добре дошла,момичетата тук са СУПЕР.
Имам проблем-знаете за яденето на космите на Марио-продължава,но сега не са само косми-каквото намери скубе и яде,а най-новото е да си къса памперса и да го яде.......Обличам го с дълъг панталон и боди отгоре,за да не докопа памперса.Сутринта си беше набутал "гела" от памперса в устата,имаше и парченца в ушите....Не знам какво да го правя.На някои детето "яде" ли подобни неща?Моля за съвет,на лекар няма да го водя-само ще ми напълнят главата с глупости,99% от тях нищо не разбират.
Приятен ден!

# 159
привет и от мен!
Първо честита втора рожба на Златина, да ти е живо и здраво момиченцето (момиченцата) а тати да стяга колана, че доста дрешки ще купува за принцесите си Simple Smile

elito-3 да ти кажа ми се струва че Георги надживя това с тикането в устата на каквото му попадне. Съвет не съм сигурна дали мога да ти дам, просто вниманието ти трябва да е по-изострено да не налапа нещо наистина отровно и опасно.

Бих казала, че ние сме с мания да отваряме бутилки и да ги надигаме. Така беше надигнал един грунд за таван, че направо ми настръхнаха косите. Добре че явно не му е харесал Simple Smile а и самият препарат не съдържаше някакви отрови. Иначе празни бутилки от бира, от вода, от беалкохолно, че и от водка надигат се докато пресъхнат. Другата му беля беше като докопа Vanish препарата, него само го изсипа на теракота, добре че не го пробва, че .... #Crazy
А пък той се издължил без да се усетя и докопва вече неща, дето преди не е стигал.
Търпение и внимание, това е основното при децата Simple Smile

# 160
Златна, малката Мария е много красива и "изписана" Heart Eyes... пу пу пу!!! Направо не прилича на току що родено бебе на тая снимка... А косичката и е страхотна!!!!!
Да сте живи и ЗДРАВИ, и да си прибирате каката, като му дойде времето... Пожелавам ви да се справяте с лекота с всичко!!!!

Абе, Елито, той Марио (който установих, че ми е слабостта от тримата братя "хулигани" като ви гледах снимките) вече разбира доста предполагам... Пробвай, да му говориш, че това не става за ядене, дето си го тика насам- натам, ами че солетите и бисквитките стават, или някакви такива, покажи му смешен начин да си изтупва ръцете от космяци и боклуци и му викай браво... даже му дай нещо за гризкане в ръцете докато му обясняваш, или някоя играчка, дето да го заинтригува...? Той биберон залъгалка ползва ли? Не съм имала тоя проблем... при нас пъхането на всякакви неща в устата беше докато лазеше Данни...

Данни вчера се научи да строи съвсем сам в стаята си кули от картонени кубчета, които по принцип са за мушкане едно в друго... само от време навреме  надава вой, сякаш се е ударил, когато не улучва подходящия размер и се опитва да подреди по- голямо, върху по малко... Значи, много е сладък- прави ги по високи от него самия, вика "браво", оглежда ни дали и ние му казваме същото и събаря със замах. Преди няколко седмици му показвах как става, уж безуспешно, ама явно е запомнил...

# 161
Браво на Дани  smile3501, това е едно от първите постижения на децата може би след прохождането. На доста места съм срещала да препоръчват реденето на кубчета, като възпитателно средство и средство за съсредоточване и координиране на движенията.
Ние също обичаме кубчета - в началото аз ги редях, а той със замах ги разпиляваше и следваше заливане от смях, после започна и сам да опитва, ама доста накриво и понякога се сърди, ако се разпаднат преждевременно. А песледно го гледам, че и на влкаче ги реди. Важното е да има мир Simple Smile
А това че се заиграват вече децата и сами е направо субер облекчение и спокойствие, поне за мен.

А по въпроса за залъгалката - ние още ползваме биба при нощния сън. Има ли и други като нас, че малко взех да се притеснявам че е голям и дали ще се отучим леко не занм

# 162
MagieA , не се притеснявай за бибата. Росен отдавна вече се е разделил с нея, но при него беше лесно, защото беше претенциозен и си искаше само старата раздута от смукане биба. Един ден я изпуснал от количката и после само помрънкваше за ден ,два докато я забрави съвсем. Нооооо....само като се сетя за каката. Тя муцаше всякакъв вид, силиконови, каучокови без значение каква биба, само да и е в устата/ и то задължително като заспива/. До към 2 год. беше с нея. Само дето при нея беше по - трудно раздялата с любимото "биби". Дереше се като магаре #Crazy

Да се похваля че Росен вече яде готвено. Понеже до преди няколко дена беше още на пюрета. Голяма е претенция.М Laughingисля си че момчетата са доста капризнички

# 163
Как сте, мадамки? Ние сме добре. Пуснахме изследванията за яслата, обаче ще тръгваме  от 06.10. До тогава трябва да проверя дали все още има алергия към яйцата. Ако няма ще му поставят Тримовакса най-после.
Добре дошла на новата мама   bouquet! При нас е весело и приятно  Peace!
Златна, честита ти втора красавица   bouquet! Да ти е жива и здрава и много послушна   bouquet! Дано и кака Злати много да помага за Мими!
Момичета, имам въпрос: знаете ли как се лепи пъзел на картон? Купих си специално лепило от Джъмбо, обаче пише на гръцки и нищо не разбирам и не ми е ясно! Ако някоя от вас е правила подобно нещо - да сподели, моля  Praynig!
Ели, честита ти кУа Simple Smile! Да си возиш дупенцето в нея леко и безаварийно  Mr. Green! За космите и другите боклуци - пробвай с разговори както съветва MagieA , щото с караници и шамарчета едва ли ще имаш успех!
Тва е от нас за сега! Аз сядам пак да чета, че съм студентка в ликвидация  Mr. Green!

# 164
УТРЕ, ПЕТЪК, 12.09.2008 - СРЕЩА В ДОН ДОМАТ НА 6-ТИ СЕПТЕМВРИ, КЪМ 19-19.30 - КАК ВИ СЕ СТРУВА ???

без деца  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт