НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕМИ!!! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, УСПЯВАЙ ВЪВ ВСИЧКО И НЕКА ЗДРАВЕТО И КЪСМЕТЪТ ВИНАГИ ДА ЦАРЯТ В ДОМА ТИ!!!

Ренка, мерси за хубавите думи! Simple Smile Първите снимки са от 7-те рилски езера, наистина много красиво местенце. Много ми се ходеше и на други места, но нещо не остана време, а и есента дойде бързичко. Надявам се догодина да можем да посетим повече места  Praynig.
А Софи и Биби наистина много си приличат.
преди няколко дни разглеждахме снимки на Софи и имахме чувството, че Биби сме снимали. Можем да се ориентираме само по датата май  Grinning.

Болните да оздравяват!  Hug
Целувки! Heart Eyes

# 271
  • Бургас
Честит рожден ден Креми!Желая ти много здраве, любов, усмивки и само хубави мигове със семейството и приятелите!

# 272
Честит рожден ден, Крео! Пожелавам ти здраве, щастие, любов и късмет!

# 273
  • София
Благодаря ви много момичета!  bouquet

Ники нещо не свиква с яслата. Ходи 3 дни и вече е с разстройство. Не знам дали го е хванал от там, но... Снощи беше добре и днес отидохме да питаме в яслата дали ще го вземат до обяд, за да свиква, че от понеделник започвам работа. А там възпитателката ми заяви, че "там няма кой да го гледа, защото са 2 жени на 20 деца" Shocked Аз не искам специално отношение, просто попитах дали е възможно и оправдано да ходи.
Според хомеопата това е резултат от стреса, но като не съм сигурна... Ако е вирус по-добре да сме си вкъщи.
Надявам се от понеделник да е по-добре, защото нямаме избор. Sad

Фъстъчка, не знам какво да те посъветвам. Само  дано попаднете на свестни лелки, че аз много се разстроих тези дни от отношението в нашата ясла.

Горис, страхотни снимки.  На Софи много й отиват големите планинарски обувки, а Биби е истинска красавица - пътешественичка.

За общия РД и Хисаря и В.Търново са хубави предложения.

# 274
  • София
КРЕМИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, СБЪДНАТИ МЕЧТИ, ГОРЕЩИ СТРАСТИ И ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА РОЖДЕНИЯ ДЕН!!!

# 275
Креми,ЧРД миличка!Желая ти низ от здраве,щастие и сбъднати мечти!Хубав празник!
За Рд и двете места ми допадат Peace
Горис,двете принцеси са ви много хубави,пу-пу а и наистина много си приличат.Да са ви живи и здрави.
МоНи,Крео,много неприятна случка.Дано повече не ви се случват такива неща Praynig
Ох,спирам че една малка мрънла само се глези Wink

# 276
  • София
Креми ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! САМО ХУБАВИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Гери страхотни са ти дечицата и наистина много си приличат. Мен пък много ме накефи снимките на плажа, където спят двете в голямата количка Laughing

Аз имам едно сериозно питане - спят ли децата ви по цяла нощ? Митко продължава по 2-3 пъти да се буди и вече не помня какво е това непробуден нощен сън newsm78 Всички казваха като спре да се храни нощем ще спре, като избият зъбките ще спи...Е да ама мой Митко не спира та се чудя само той ли е така? Буди се и търси бибата, а иначе като заспи и я плюе. Споделете при вас как е Praynig

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРЕМИ !!! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА !   bouquet

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЗЛАТИ ! НЕКА МАРИЯ Е ЗДРАВО, БУДНО, УСМИХНАТО МОМИЧЕНЦЕ !  bouquet

аз се позагубих напоследък, така че не съм в час с последните новини. сега ще хвърля един бегъл поглед назад.  Peace
иначе при нас няма кой знае какви новини, освен че Яя ходи з апо малко всеки ден на ясла. плаче много. травмирана е. напишква се там демонстративно и също толкова демонстративно отказва категорично да яде.
надява се скоро да свикне.
Rolling Eyes

# 278
мама МОНИ, сякаш описваш нощния живот на бъдещия ни батко- мръднали сме на йота от времето когато беше сукалче. Буди се и мрънка, ако не може да си намери бинкито сам... Понякога ме хваща за ръката в тъмното и си я слага на устата, за да ми покаже колко го е закъсал без бинки, и че трябва да му помогна...
Освен това подозирам растеж на последните кътници от повече от месец насам, защото много се лигави, бърка си с пръсти в устата и ИЗГРИЗВА силикона на бибероните си, така че всяка седмица купувам по два нови, че без тях сме за никъде.  Rolling Eyes #Crazy...

Спането в отделна стая на баткото продължава да е мираж за мен, въпреки, че току виж ги изнеса и двамата с бебето, щото така или иначе няма да се спи... още го мисля... както стане...

Викаме ако, акуу и АКААА, но ако го приближа с гърнето- издърпва ми го от ръцете и го хвърля на земята, задължително с дъното нагоре и реве... ситуацията с бебешка седалка в банята е подобна- не иска да я погледне, бяга панически през вратата и реве...

Едно положително нещо- тази вечер за първи път моето сладко момченце благоволи да опита домашно приготвена леща- чорба, излапа ЦЯЛА паница (с хляб), което никога не е било... и аз съм на седмото небе от радост... не искам да ви казвам колко малко мои манджи яде, изключая месото изпечено в чист вид... а се имах за не- лош кулинар преди да се роди...

Розовият цвят незнайно защо ми действа успокоително... надявам се да е добричка и кротичка малката, но преди всичко здрава...

Ако настроението ми е като синусоида, в момента съм някъде горе... що ли не съм някоя друга функция....  newsm78...

Простете среднощните ми излияния насред темата  Hug

# 279
мама МОНИ
Ние също сме така. Когато на Гого всичко му е наред, т.е. не е болен, спи непробудно от към 20,30 до към 4 сутринта. Но аз се будя да го загъвам. Иначе да ви се похваля че вече 10 дена сме без биба. Първата 1-2 вечери не е плакал за нея, но другите вечери на няколко пъти се пробужда (не всяка вечер) и плачи или си иска бибата. А снощи само се пробуди, вика биба, без да плачи, и после като му казах да заспива, сам си отговори "Биба папа кути, Боби папа биба" и заспа. Направо ми идеше да се разсмея сама в нощта Simple Smile а Боби е кучето на село. Така че сега съм просто въоръжена с търпение и както е сополив и кашлящ не отстъпвам да давам биба. Започна пак да се буди в 6, ама ще свикне.
Стискам ти палци Мама Мони, скоро и при вас да се успокоят нещата. А като дойде бебчо (живот и здраве всичко да е наред при теб, раждането и бебо) той ще се почуства батко и сигурно ще започне да спи по-спокойно. А и това е повод да подари всичките си биби на бебето Simple Smile

# 280
Честити рождени дни на Крео и на останалите рожденички на патеричка! Живот и здраве пожелавам! И любов!!!  bouquet  bouquet  bouquet

И Мишо пак тръгна на ясла след двумесечно прекъсване близо. Но я сменихме и тръгна в ОДЗ-то, където беше приет първо желание. Иначе през юни ходехме в чиста ясла до 3 г. Там тъкмо беше свикнал и се разболя.... Сега пак наново свикваме. Сутрин реве и на обед при вземането също надува гайдата. Там уж се хранел и не плачел, ама знам ли.... От понеделник смятам вече цял ден да изкарва, щото няма кой да ми го взема по обед. Бях командировала майка ми тази седмица, ама утре си тръгва. Аз пък съм на ново място, но ще ви кажа по-конкретно, когато си подпиша договора, малко съм суеверна... #Crazy Sick newsm78

При това лошо време само броя дните, през които детето е все още здраво. Вече похърква от тази нощ. Преди седмица бяхме с гнойна ангина, и ако пак се тръшнем, не знам какво ще правя.... newsm78 Ама много се разлигави при баба си и дядо си и реших с възпитателна цел да го социализирам в детско заведение! Laughing Laughing Laughing Предполагам, всички, които имате дете на ясла, давате нещо за имунитета... Аз почнах есберитокс, понеже било с китайски билки, съдържа и ехинацея, та ще видим дали ще ни крепи за известно време да не боледуваме. Общо взето, когато през юли лежахме в болницата, тамошната главна лекарка ми каза, че ако някой й позволи, ще закрие и забрани всички ясли до 3-годишна възраст, защото са инкубатор на болести за децата! ooooh!

# 281
Честити рождени дни на Крео и на останалите рожденички на патеричка! Живот и здраве пожелавам! И любов!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Предполагам, всички, които имате дете на ясла, давате нещо за имунитета... Аз почнах есберитокс, понеже било с китайски билки, съдържа и ехинацея, та ще видим дали ще ни крепи за известно време да не боледуваме. Общо взето, когато през юли лежахме в болницата, тамошната главна лекарка ми каза, че ако някой й позволи, ще закрие и забрани всички ясли до 3-годишна възраст, защото са инкубатор на болести за децата! ooooh!

Дано да ви подейства есберитокса, че ние с него на 3-тия ден бяхме със сополи. Но пак казвам зависи от децата. А за инкубатора съм съгласна, ама какво е решението тогава - нито таковците могат да получават толкова пари че мама да си стои в къщи. Какво ще правим, ако ги затворят  newsm78.

# 282
Маги, не ме шашкай... Аз пък реших, че есберитокса е по-добре от чистата ехинацея.... Ох, какво да му давам?! Не забелязах имунокинд-а да действа изобщо. Само рибеното масло Ескимо сякаш има ефект... Пък и изглежда, на всяко дете различният медикамент действа по различен начин.

# 283
  • София, Дианабад
Здравейте мамета!  Grinning
Аз накрая на темата реших да се разпиша, отдавна не ми се е случвало.
Честита бебка Злати! Да ти е жива и здрава, голяма красавица и умница да бъде!
Честит РД, Крео, малко на патерица!
Маша, успех в новото начинание.. newsm10

Мони, Крео, много неприятни случки сте имали  Sad Дано повече да не се повтаря.
Мони, и Борис започна да се буди нощем и да иска да идва при нас да спи. На нощ по 2  - 3 пъти го прави, но аз го отдавам на това, че е сутдено, той се отвива като му е топло, но не се сеща да се завие като му стане студено и се размрънква, но идва при нас, което не е добре, защото и при нас му става топло и пак трябва да бъде преместен. Много се притеснявам, защото той скоро ще остане сам в стая и не искам да се научава да спи при нас. Трябва да сваля решетките на леглото, може би, за да може да си излиза сам newsm78

За общия РД - ние сме за където кажете - в Хисаря не съм ходила, но във Велико Търново бях пролетта и е страхотно! Само се чудя дали ще намерим толкова голям, приличен хотел. Ние бяхме в Болярски и сме супер доволни, но той е 4 звезди и цените са малко по-нагоре, но пък за групи правят отстъпки.

Пожелавам на всички болнички дечица да се оправят, той и Борис подсмърча тези дни нещо, а на всички тръгнали на ясла, по-бърза адаптация, по-малко ядове за родителите и да не се разболяват.  smile3503

# 284
Почти от месец не съм се вясвала тук! Rolling Eyes Здравейте, момичета! Heart Eyes
Честита дъщеричка на Златна! Да е здравичка и послушна!  bouquet
Гери, невероятни снимки, напълнихте ми душата! Peace
Роси, радвам се, че всичко с теб вече е наред! Hug
Крео, Марианка, честити Рождени дни и от мен! От поводи за усмивки да не се отървете!  bouquet  bouquet
Много ми стана миличко, че още има кърмачета сред нашите ноемврийчета! Поздравления! Grinning
И Ники е от скоро в отбора на будещите се нощем  - и затова не смея да пробвам преместване в обща стая с Ради...но му е време, спор няма.
Иначе - все сме на педал и бързаме, пътуваме дълго сутрин/вечер, та оползотворяваме времето в задръстванията за приказки и песни... Thinking
За общия РД - където е удобно на мнозинството. Моля, когато има някакви варианти, да ми пишете на скайп или по мейла, понеже версията на служебния ми компютър не позволява да се включа в номврийския чат.
Прегръщам ви и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт