НОЕМВРИйчето Златина стана кака на Мария!!!

• 17 576
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета. Аз, приготвяйки се за работа, реших и с вас да споделя поредната си тревога с Мишо. Този път сме от 22 дни с обрив, който много сърби, не е ситен и прилича на пъпки от комари. Появи се около 7-8 август, мислехме, че го хапят комари или бълхи. Детето е в Сливен и няма как тук, в София, да го заведа при д-р Ангелова, която е алерголог. Педиатърът в сливен казал, че не е шарка. Дал фенистил - е, първо мазахме, нищо, после го пихме - пак нищо. Много сърби. Мишо чак се буди през нощта. Вероятно е алергия. Но не знам към какво. от една седмица сме спрели всички имуностимуланти и рибеното масло, даже повече от 7 дни. От два дни и АМ сме спрели. Просто се чудя какво да правя.... Ако беше заради насъбраните три-четири вида антибиотици, то щеше да е миналия месец още.... newsm78 #Crazy newsm78

# 46

Здравейте,

Ние се завърнахме от почивки... Хубаво беше, малко беше - както винаги...

Искам да поднеса извинения на Варненската банда, че от много хайманосване, не можахме да отделим време да се видим. Дано ни простите...  Embarassed  Rolling Eyes

Кака Кармен вече твърдо Е в правата вяра след страхотния концерт на Айрън Мейдън в Букурещ.

Ето я и Аля Ноемврийска на плажа: Тук пък се прави на чистница, Любака папа и се цапа, а Аля:

С очила и обици Убава ли съм... Обичам да ям диня... И кюфте също...

Във Варна МОЛ е много хубаво Татееееее, помооооооощ Когато съм на кеф, раздавам и СалуФки  

# 47
Привет от слънчево Приморско! Hug

Наминавам само да ви понагледам Wink При нас всичко е идеално...Тедката и Марти са големи скици...Марти е голям бързак...много бързо бяга и все към басейна...Двамата с Тедката станаха приятелчета...Марти постоянно вика "Тедиии", а Тедката го води за ръчичка...
Единственото лошо е, че аз съм с бронхит, а Тедката от вчера е на АБ, защото все още кашля...вече месец, та като се приберем ще го водя на ренген...
Ще разказвам повече като се приберем в петък...
Много целувки на всички! Heart Eyes

# 48
 Hug   привеееттттт
Ето малко снимки от второто море и планината http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259103&pid=7167179
Маша, Дени стискам палци всички бързо да оздравявате  Praynig

# 49
Здравейте и от нас с Ая  Hug.

Тали, ех че хубави снимки си показала. Много симпатично семейство сте  Peace.

Д-р Дженд, много ми беше интересна разходката със снимки и разказа ти  Simple Smile.

Дени, Маша дано да минават скоро всички болести  Praynig, че на есен с песен  dance.

И още малко снимки от лятото на Ая:
http://picasaweb.google.bg/eelimira/200802/photo#5238908050481463122

Ето, че е една по една започнаха да се завръщат съфорумките  Hug и тук да се оживява .

Поздрави на всички  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 22:40 от Elimira

# 50
Софи, Честито и оттук за книжката   bouquet Хайде, мятайте се на колата и идвайте насам .. само на няколко час път сме ви  Party

Дени, Маша, Слави, стискам палци да няма скоро болести при вас  Praynig Peace 

Др.Дженд, много е сладка Аля  Hug И Ая на Ели  Hug Тали, албума е личен и ми иска парола  Sad

# 51
Здравейте! Хубави снимчици предлагате като отчет за почивките. Тези дни ние тичаме за изследвания за яслата, ако всичко е ОК, на 1 септември ще си имам малък ученик.
Миналата седмица беше доста тъжна - загубихме бебето. Все още ми е трудно да осъзная какво стана. Искрено се надявам на никого да не се случва това повече.

# 52
Привет!
 Ана2 това което ти се е случило е ужасно, но такъв е живота, колкото и клиширано да звучи. Сигурно е трудно, но намери сили и гледай напред. Така е трябвало да се случи, не се обвинявай за нищо, понякога сме безсилни. Кураж мила и дано времето ти помогне да се възстановиш, а Румчо да те радва и занимава   bouquet
Нас ни хвана ужасния летен вирус, Никол е много отпаднала и направо сърцето ми се къса, като знам, че иначе не се спира, а сега само ми вика " Мамо,лягаме" и все лежи и гледа детски. Дано вече си отива този вирус Praynig
На всички завърнали се от близки и далечни почивки  welcome

# 53
Ох, Ана2 много съжалявам, миличка  Sad .Прегръщам те силно за кураж и вярвам, че съвсем скоро пак ще се похвалиш  Praynig. Както се казва - всяко зло за добро. Щом се е случило, значи нещо не е било наред. Сега гледай напред и да го преодолееш по-бързо  Hug.

Peti_n,  привет на теб и на Никол  Hug. Бързо да се оправя малката душичка, стискам силно палци и ви съчувствам.
Ти без да искаш си писала на мен на лични, вместо на Бела, но ще препратя веднага  Peace.

# 54
Ана 2, ужасно е, но си имаш близки хора. Сега най-важното е да не мислиш за това и да не се затвориш в себе си, изолирайки другите около тебе! Hug

А на нас алергологът ни изписал Ксизал и Преднизолон актавис. Но второто не го даваме, като прочетох какъв кортикостероид е и какви ужасии може да причини, мерси! #Crazy

# 55
Ana2, съжалявам за това, което си преживяла  Hug Минала съм през това и знам какво е Sad Бъди силна и гледай напред. Скоро пак ще се похвалиш, сигурна съм  Hug

masha, дано Мишето се оправя бързо  Praynig С Преднизолон съм мазала бубата на Дани  - след операцията получи страшен обрив; имаше страхотен ефект. Но предполагам, че вашето е на хапчета, а при тях май страничните ефекти са доста страшни...

Петя, дано бързо преборите вируса   Praynig Ние май го изкарахме частично - аз бях с разстройство и температура, а на другия ден Даниел повръща - но всичко това за по 1 ден. Дано с това да сме приключили с тая гад  Praynig

# 56
ВечеПетя, да, нашето лекарство е на хапчета и вчера майка даде половинка хапче и решихме да не продължаваме.

# 57
ПРИВЕТ момичета!
Днес имам празник и черпя виртуално Hug  party023 beer2 lalalala cook cook

МАША, отдавна плачете за хомеопатия, според мен Мишон е със строфулус, почти 99% съм сигурна, защото съм го преживяла. Пъпките са като мехурчета, пълни с течност, после ги разчесва стават с корички и пр. МНОГО СЪРБЯТ! навсякъде по тялото са. С каквото и да мажеш няма да минат. Просто се израства. Децата ми го израснаха с възрастта.

АНА, мила, едва ли човек може да бъде успокоен с думи, ако мога да го направя бих казала нещо. Трябвало е да стане. Cry

НА всички празнували и празнуващи, желая много здраве, късмет и любов! Hug  bouquet

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРИ!ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕТО,ЛЮБОВТА И СЕМЕЙНИЯ УЮТ ДА ТЕ СЛЕДВАТ ВИНАГИ!БЪДИ СТРАХОТНА СЪПРУГА,МАМА И НАЙ-ВЕЧЕ БЪДИ ЖЕНА!

АНА,СЪЖАЛЯВАМ ЗА СЛУЧИЛОТО СЕ МИЛИЧКА!ИМАШ ЕДНА ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА ОТ МЕН HugДАНО СКОРО ВИДИШ ПАК ЗАВЕТНИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ!
МАША,ДЕНИ,ПЕТЯ,БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА МЪНИЦИТЕ ЖЕЛАЯ Praynig
РАЗГЛЕДАХ СНИМКИТЕ-НЕВЕРОЯТНИ ДЕЧИЦА И МАМИ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ  В НОЕМВРИЙСКИЯ ОТБОР Peace
НИЕ ЗА СЕГА СМЕ ДОБРЕ,ПУСНАХ СИМОНА ПАК НА ЯСЛА,ХАРЕСВА И МНОГО,НО ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ ИСКА ДА ЯДЕ И ДА СПИ ТАМ И ВЕЧЕР КАТО Я ВЗЕМА Е УЖАСНА,НА МОМЕНТИ НЕ СЕ ТЪРПИ ЧАК.НО СЕ НАДЯВАМ С ВРЕМЕТО ДА СВИКНЕ ДА СЕ ХРАНИ И ДА СПИНКА.
ТОВА Е ОТ МЕН ЗА СЕГА.ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ Hug
ВЕЧЕ ПЕТЯ,РАДВАМ СЕ ДА ТЕ ВИДЯ HugКАК СА ДЕЦАТА,МОНИТО КАК Е?ДАЙ МАЛКО СНИМЧИЦИ ДА Я ВИДИМ,ЧЕ И ЗАБРАВИХ ЛИЧИЦЕТО НА МАЛКАТА КУКЛА Wink

# 59
Мимка, честит рожден ден   bouquet! Да си жива и здрава, много любов и щастие   bouquet! Пожелавам ти да ставаш все по-хубава и все по-положително настроена към живота, а децата ти много да те обичат и уважават, а Марио ....  Blush! Хубав рожден ден и само положителни емоции  Mr. Green!

Ана2, съжалявам за преживяното! Аз точно в твоята седмица едва не загубих Боил и напълно те разбирам! Стискам палци скоро други 2 чертички да заличат мъката от сърцето ти  Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт